personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tanırlarsa benim yazıyı benim açımda iyi olur gibime geliyo ama.. belli olmaz.. ;D

tesmer in sayfasına girebiliyor musunuz

ben de sayfa görüntülenemiyor bi durum yok değil mi:)

ilginçtir ya ben de tesmer hariç her yere giriyor:) ben de acaba notları mı giriyorlar yada yoğunluk var diye düşünmüştüm

site çok hızlı... bizim sonuçların açıklanmasındeki süreç gibi.. sitenin başına bizim komisyon geçtimi site yavaşlıyo ;D

hyırdır arkadaşlar marmardan mı mezunsunuz ah ah keşke hocalar uludağdan olsalardı bılırlerdı çok çalıştığımı......

yok arkadaşım marmaradan mezun değiliz.. ama marmara hocaları ve asistanları ile çok sıkı çalıştık.. notlarınıda çok iyi biliyoruz ;D

nöbetteyiz anlaşılan ;) bende de tesmer çok rahat açılıyor...

bu arada 200.sayfayı bekleyen arkadaşlar sanırım sabaha kalmıcak sabaha karşı sıte 200.sayfayı bulucak ;D ;D ;D

isterse sayfalar 800 olsun farketmez.. bizim havamızda sonuçlarımızda iyi olsun arkadaşlarım..

hayırdır arkadaşlar marmara üniversitesinde malıyet muhasebesı derslerı mı verıyorlar ah ah ıstanbulluyum ama izmire gelin geldim :)
memleketımı ozledım yavv
bu arada deha dershanelerı yeterlılık kursu verıyorlar mı arkadaşlar??
baya duyuyorum adını

gulsevdam ' Alıntı:

Nöbetteyiz valla.Başka bir şey düşünemez oldum.En azından açıklansada çalışmaya başlayabilsem..Evde ders çalışmak için hertürlü hazırlığı yaptım ama başına oturamıyorum.Sanırım herkes benim gibi.
Site kalabalıklaştı buluruz 200.sayfayı

icinar ' Alıntı:
gulsevdam ' Alıntı:

Nöbetteyiz valla.Başka bir şey düşünemez oldum.En azından açıklansada çalışmaya başlayabilsem..Evde ders çalışmak için hertürlü hazırlığı yaptım ama başına oturamıyorum.Sanırım herkes benim gibi.
Site kalabalıklaştı buluruz 200.sayfayı

ben vergiden kesin kalacağımı biliyorum sınav ertesi hemen çalışmayı planlıyordum ;) ama hala başlayacağım içimden gelmiyor halbuki kesin kalacağım işte of of hep birlikte çalışmaya başlasak mı ne ... sonuçlar açıklanınca hemen başlayabiliriz umarım...

muhasebebg ' Alıntı:
hayırdır arkadaşlar marmara üniversitesinde malıyet muhasebesı derslerı mı verıyorlar ah ah ıstanbulluyum ama izmire gelin geldim :)
memleketımı ozledım yavv
bu arada deha dershanelerı yeterlılık kursu verıyorlar mı arkadaşlar??
baya duyuyorum adını

adı geçen dersane hala yeterlilik dersi veriyo ama... bir iki ders hariç kocaman bir sıfırlar.. başkada bişey varsa icinar arkadaşım söylesin ;D

inşallah gerek kalmaz . Bir umutla diyorum ya geçtiysem.O kadar kanunu tekrar çalış . ::)

komisyon uyuyo arkadaşlar.. bende onlara uyuyorum.. ve gidip uyuyorum... :)

tek dersi kalan arkadaşlar zaten geçtiklerini düşünsünler bence ...
ben 5 dersten gırmıştım 2 derse de temmuzda gırıcem eğer 5ınden gectıysem diye dusunecek olursam malıyet ve enetımle başbaşayım demektır.bu durumda denetıme ömer duman ve malıyette yurdakul çaldağ ancak bır turlu motıve olamıyorum ben de mı sorun var acaba yaaa of yaaa

ondan sormuştum deha ıyı mı dıye???
hatta %96 başarı falan dıyorlar da merak ettım ben de ???