personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

blackmoney ' Alıntı:
komisyon uyuyo arkadaşlar.. bende onlara uyuyorum.. ve gidip uyuyorum... :)

tatlı rüyalar...
rüyanda tesmerin sayfasını gör sonra tc ni yaz ve kazandınız yazısını gör inşaallah :)

ben de hala siteye girmeye çalışıyordum :)) gelenler olmuş hoş gelmişler gece mesaisine miillet teyakkuzda::)
sabaha açıklansa ne güzel olur...

uyuyabılen akadaşlara tatlı ruyalar beni uyku tutmuyor
tv ye takıldım bı yanda kıtaplar bana bakıyor çalış çalış dıye ben de onlara bakıyorum sonuçlar açıklansın öyle çalışcam dıyorummm ;D

muhasebebg ' Alıntı:
tek dersi kalan arkadaşlar zaten geçtiklerini düşünsünler bence ...
ben 5 dersten gırmıştım 2 derse de temmuzda gırıcem eğer 5ınden gectıysem diye dusunecek olursam malıyet ve enetımle başbaşayım demektır.bu durumda denetıme ömer duman ve malıyette yurdakul çaldağ ancak bır turlu motıve olamıyorum ben de mı sorun var acaba yaaa of yaaa

ondan sormuştum deha ıyı mı dıye???
hatta %96 başarı falan dıyorlar da merak ettım ben de ???

ilk girişindi ve 2 sınava hiç girmedin öylemi? ama ilk sınava herkes girmek zorunda hakların yandı en azından girip görseydin soruları belki yapabilirdin...

aslında benım durum biraz farklı ılk sınavım kasımdakiydı ancak 20 gun sonra evlenecektım ve dolayısıyla çalışamadım bu yuzden de ılk sınavım çalışarak gırdıgım ılk sınavdı marttaki... bu yuzden 5 dersı sectım denetım ve malıyete bakamadım vergıye baya zaman ayırmıştım cok uzundu...

şimdide denetım çok uzun gelıyor özume ezberler çok zor yaaa bölüm bölüm çalışmak lazım heralde ...

denetimden korkma canım....puanı bol...kesin verirsin .....ama vergi ve maliyetten kaldıysan sıkı çalış

zeynep yüreğime su serptin denetimden ıllede kıtaptakının aynısını aramıyorlar mı yani valla en nefret ettiğim ders denetımdı

vergıye baya çalışmıştım...maliyete hıc gırmedım korkudan hakkım gıtmesın dıye...
denetıme de nerden başlıcağımı bılemıyorum ömer dumanın kıtabını bı açıp bı kapatıyorum
hıç böyle olmamıştım ekonometri gibi bir bölümden 100 kişi içinde 5.mezun oldum ben yaaa
hiç böyle hissetmemiştim sanki aciz hissediyorum kendimi
biliyorum hepimiz başarıcaz ama baya bunalttı...

muhasebebg ' Alıntı:
zeynep yüreğime su serptin denetimden ıllede kıtaptakının aynısını aramıyorlar mı yani valla en nefret ettiğim ders denetımdı

vergıye baya çalışmıştım...maliyete hıc gırmedım korkudan hakkım gıtmesın dıye...
denetıme de nerden başlıcağımı bılemıyorum ömer dumanın kıtabını bı açıp bı kapatıyorum
hıç böyle olmamıştım ekonometri gibi bir bölümden 100 kişi içinde 5.mezun oldum ben yaaa
hiç böyle hissetmemiştim sanki aciz hissediyorum kendimi
biliyorum hepimiz başarıcaz ama baya bunalttı...

vergiden kolay denetime çalışmak hiç korkmayın bence de...

ewt denetim daha kolay maliyeti bırakmakla da iyi yapmışsın

tatlı rüyalar herkese ben nöbeti devrediyorum Arkadaşlar... :)

tatlı rüyalar nöbet devralınmıştır

evet denetimi verdim...puanı boldur o dersin ...yani komisyon değişmişse bile ben kasımda verdim onu ...1 gün baktım inanırmısın ve hala neye ne cvp verdiğimi hatırlamıyorum bile konulara çok fazla hakim değildim ....hatırladığım kadarıyla çıkmış soruları sormuşlardı ..çalışma kağıtları o vardı çıkmış sorularda şansıma o çıktı bi de gelir tablosu ilkeleri ki onu herkes bilir...bi soru daha yine çıkmış sorulardan denetimin özel amaçları .....bi soruda 4 şık vardı muhasebe bilginle yorum yapabileceğin.... kolay ya korkma denetimden öyle hepsine de bakma çıkmış sorulara bak yeter

zeynep sen hangi dersi ve ya dersleri bekliyorsun

oooofff offf

uyku tutmuyor, ölecem meraktan ...

analiz ...meslek...maliyet ..vergi...kasım sınavına 1 hafta çalıştım 3 ders verdim...ama bu sınava baktım baya...vergi ve maliyet kritik..ama diğerlerini kesin geçmişimdirrr..sen ?

eee uyuma nrcn ....içinden ne geliosa onu yap....kasma kendini uyumak için ..ozaman daha çok uyuyamazsın ....uykun yoksa uyumaya gitme uyumaya zorlayınca kendini uyuyamıon çünkü:( ve dönüp durdukça da insan uyuz oluo zaman yani gece çok uzun gelio:( bi dene yat uyuyamazsan uyumaya çalışma kalk bi dolan balkona falan çık bişeyler atıştır tekrar yat....yine olmazsa yine kalk dolan ama yatakta uyuyabilmeyi bekleme