personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bencede arkadaşlar moral bozmanın bir anlamı yok.

Sonuçları beklemek zaten hepimizi oldukça germiş durumda daha fazla germeyelim birbirimizi.

Sonuçlar inş. hepimizin gönlünce olur.

Nasreddin hoca bir gün göle yoğurt çalıyormuş ordan geçen biri görmüş demişki

Hoca Hoca hiç koskoca göl yoğurt tutarmı

Hoca demişki :Ben yoğurt yapmıyorumki ayran yapmaya çalışıyorum

Varsın tekrar kilitlensin

Abi Benim Anlamadığım Kitliyorsunuz Madem Neden Açıyorsunuz

Ha Tekrar Açacaksınız Neden Kitliyorsunuz ?

silmenizi tercih etmemekle birlikte her sayfada bir bilgi olsun bari kitlenmesin diye düşünerek yazıyorum.Sol tarafta nickinizi tıklayın porfilinize girin orada üyeyi sil var onu tıklayın yönergeleri takip edin. Ama çok ilginç kitlendiği kadar hızlı silmiyorlar.

arkadaşlar neler olmuş burda
forum kurallarında başlık harici yazı yazmak yasakmı

;D ;D ;D açıklanmış yaşasın ;D ;D ;D

TEMEL Eğitim ve Staj Merkezimizin Dahili numaraları 26 Mayıs 2008 tarihinden itibaren değişmiştir. {YENİ}

Öğrenci İşleri ...1101 - 1102 - 1103 - 1104 - 1114

Muhasebe .........1105 - 1106 - 1107 - 1115

e-USE Destek ...1130 - 1131 - 1132

Luca Operatör ..1152 - 1153

Luca Destek .....1158 - 1159 - 1160 - 1161 - 1162 - 1163 - 1164 - 1165

burada amaç paylaşımda bulunmak sınava giren veya girecek olanlar arasında madem sadece konu ile ilgili mesaj yazılacak gereken bilgileri yazsınlar çok bilenler olay bitsin niye forum açıyorsunuz ki

furki ' Alıntı:
;D ;D ;D açıklanmış yaşasın ;D ;D ;D

furki ödümü patlattın açılmış desene şuna demınden beri açıklanmış dıyınce tesmerın sayfasına bıle gırerken elım ayağım tıtredı yaaa of yaaaa

zeliha hanım izmir odasında kursa gelmişmiydiniz

furki gülme yaaaa bak kapatcaklar bu forumu yine sınavla alakalı bışeyler bulalım

bu ne demek oluyor ya forum başlığını kilitlemek bence kendimize başka bir forum açalım derim ben. bu forum kilitleme olayı kadar saçma birşey görmedim ben.

2 gündür tesmerin sayfasına kitlenmiş durumdayım en iyisi diyorum cuma gününe kadar bir daha siteye girmemek ama dayanamıyorum sınavdan kesin geçeceğim diyen yokmu yada kazandınız diye telefon alan

Arkadaşlar az önce tesmeri aradım ! sonuçların henüz komisyondan çıkmadığını ve büyük olasılıkla 60 günü geçeceğini söylediler. ???

sevgi zaten başka bi forum açıldı mart sınavına gıren ve sıkılanlar diye ;D ;D stajyer sorunları başlığındaki alt satırlara bak istersen

bu cuma açıklanmazsa haftaya cumaya kalır gibi geliyor bana
ankarada tanıdığı olan yok mu ordan direk bilgi edinsek çok bunaldık artık beklemekten net bi gün söylense de ona öre beklesek

ay özür dilerim göre diyeceğime öre demişim kusura bakmayın arkadaşlar kültür seviyem biraz düşük ama idare edin beniii ;D

arkadaşlar izmir odasının kurslarına katılanlar var mı içinizde bu dönem erdal hoca geliyormuş maliyet muhasebesine ...
geçen dönem hafta sonu kurslarına katılmıştım ancak finansal muhasebe ve hukuk haricinde pek bi faydasını görmemiştim...

bu dönem de maliyet muhasebesine katılmay düşünüyorum 28.06.2008 tarihinde maliyet muhasebesi dersleri başlıyormuş tarih değişikliği olabılırmış bilginize... :D