personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bu gece rüyamda sınav sonuçları açıklanmıştı sabaha kadar internete girmeye çalıştım ama site kilitlenmişti sınav sonuçları açıklanmış ve ben sonuçları göremiyordum bir umutla sabah siteye girdim ama malesef sonuçlar yoktu :'(
arkadaşlar ne zaman açıklanacak bu sonuçlar bir duyum alan falan yok mu

son 10 sınavda 60 günden önce açıklanma sayısı 1 veya 2 ,61-62-63. gün genel teamül.65 ve devamı çok az.Dolayısı ile bu haftaysa bugün telefon edilir,bugün tel edilmezse odadan pazartesi tel edilir salı nette yayınlanır benim düşüncem.Yarın tel edilme ihtimali de var tabi.

tesmeri arayan yok mu ?

Sınavla ilgili haber var mı yok mu durum nedir ne değildir diye takip ediyorduk.Bu forum güzeldi.Ogün bunlar senin marifetlerin mi?

var ,aradım tel e çıkan bayan bilgi gelmedi dedi
bu hafta veya gelecek hafta hangisi olur dedim
bu hafta beklenmiyo diye yuvarlak bi cevap verdi...

bu sulta bitmeli ,kışın girdik sınava sonbahardamı alıcaz sonuçları

Tesmer ve Odalar konu hakkında tamamen yuvarlark cevaplar vermekte...açıkçası benim pek bilgi alabileceğiz gbi bir umudum kalmadı....

Bu hafta sonu, çok yakında....falan ve filan...

vergi kanunları ,ssk mevzuatı bile uygulamada bürokratların ve bürokrasinin elinde değişime uğrayabiliyor,sekreterinden müdürüne kadar ..bazen kanunla alakası bile olmuyor uygulamanın,olan yine nihai tüketiciye bizlere oluyor işte..tesmerde de olması şaşırtıcı değil..

arkadaşlar tesmeri aradım sağlam kaynak diye komisyondan bize bir şey gelmedi dedi açan kişi bu haftada açıklanmayabilir muhtemelen vergi hukukuna gelince öyle kanun falan aslında çokta önemli değil eger kagıdınıza kanun yazmaya kalkarsanız bunu tam yapmadıkça anlamsızlaşıyor ve kalmak olağanlaşıyor bunun yerine şu yol vergi hukuku dahil diğerleri içinde geçerli yol yazınız okunaklı mı kagıdınız düzenli mi ve konuya dair bilgi sahibi olduğunuzu ortaya koydunuz mu o zaman geçtiniz tek satır dahi kanun yazmadan geçtim

Tamda dediğin gibi yaptım ,o yüzden kaldığımı düşünüyodum daha önce ve bu yazıdan sonra daha çok ümitlendim ,siz belgeyi almışmıydınız geçen dönemde vardın galiba

evet ben kasım döneminde bitirdim sınav işini tesmeri arama sebebim eşim içindi bu hafta açıklanmayacak net bir bilgi

kısaca bu hafta beklemek gereksiz komisyondaymış hala temmuza yetişir bu gidişle hiç kims3e kagıtlar okunurken esnek davranıldığını düşünmesin itirazları ve yargı yolunu işlemez hale getiriyorlar

ne yani şimdi bu haftada mı açıklanmayacak.o kadar kesin yani.adın gibi kesin mi.net mi.??

tesmer ve turmob ne zaman açıklama yaptıki?nasıl bi haberimiz olmadı.??nerden bulabiliriz açıklamayı?

hala komisyonda olmasına inanamıyorum.nasıl bir iştir bu böyle komisyonda olması ne demek ya..şimdiye kadar komisyonda çıkıp tesmere ulaşmış olması lazımdı.tesmerde listeleri hazırlardı.nasıl iş bu anlayamıyorum.ya ben aslında bugün aranırım diye kendimi kurmuştum.şimdi bütün zemberek boşalacak sinirlerim çok fazla gerildi.olamaz bu..şuan kabz oldum.hiç birşey üretemiyorum.hiç bi iş yapamaz oldum.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla komisyon ve tesmer birbirinden farklı yerlerde...

Tesmer bilemezki komisyondan ne zaman geleceğini, geldiği zaman anlar,
sadece tahmin yürütür, zaten dikkat ettiyseniz çelişkili haberler bunlar...

Benim düşüncem cuma günü bu iş biter, sebebi ise geçen dönemi hatırlayın komisyon yetiştirememe sıkıntısı yaşadı, bu sefer önlem almıştır...