personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar Forumun seviyesini düşürmeyiniz.. ricam budur.. "aynı masada çay içiyoruz ama birimiz sürekli amiyane konuşuyor" istermisiniz.. burasıda aynen böyle.. kocaman bi masa.. etrafından bizler varız.. ve aradaki saygısız arkadaşların İHRACI gerekmekte... teşekkürler.

blackmoney ' Alıntı:
Arkadaşlar Forumun seviyesini düşürmeyiniz.. ricam budur.. "aynı masada çay içiyoruz ama birimiz sürekli amiyane konuşuyor" istermisiniz.. burasıda aynen böyle.. kocaman bi masa.. etrafından bizler varız.. ve aradaki saygısız arkadaşların İHRACI gerekmekte... teşekkürler.

ağzınıza sağlık...aynen katılıyorum.

Arkadaşlar sizler ne diyorsunuz yaa...
Kim için suç duyurusu yapılacak anlamadım...
Balance ve diğerleri çok dengeli uslübu olan, değerli arkadaşlar, nasıl yanlış anlıyorsunuz hayret ya...
Gerçekten hayret....

izcan ' Alıntı:
Arkadaşlar sizler ne diyorsunuz yaa...
Kim için suç duyurusu yapılacak anlamadım...
Balance ve diğerleri çok dengeli uslübu olan, değerli arkadaşlar, nasıl yanlış anlıyorsunuz hayret ya...
Gerçekten hayret....
anladığım kadarıyla suç duyurusu yapılacak kişiler burda yazanlar değil başka biryerde -ki bende bulamadım- burda yazanlar için kullanılmış sözler.alexin yazdığı metinden böyle anladım.

arkadaşlar ben istanbuldayım.. ama ankaradaki bir dersanenin ankara odasıdna aldığı bilgiye göre.. sonuçlar 31 mayıs günü açıklanacakmış.. (herhalde internette yayınlanacak) ama kesin bişey yok.. bende onların yalancısıyım...

iki gündür yaşananlardan gerçekten üzüntülüyüm arkadaşlar.Gerginlikler çok gereksiz tartışmalara sürükleniyor.Amacım ne burda kimseyi karalamak ya da savaşmak.Hepimiz ortak bir amaç için burdayız.bugün yazdığım mesaj da kesinlikle sataşma amaçlı değildi sadece arkadaşa kaynağının daha önce bizi yanıltmış olduğunu bu kez eminmisin diye sormak istedim.Benimle ilgili olan kısmı bukadar.Bunun dışında kim kime nerde hakarette bulunmuş ise ne gerekiyorsa yapılsın.ama yarın öbür gün sınav da bitecek sonuçta kalmayacak.Ama burada mesleki anlamda paylaşımlarımız herzaman devam edicek.lütfen mesleğimize yakışır bir şekilde davranalım ve artık bu gereksiz diyalogları sonlandıralım....

ben de bişi anlamadım...blance arkdaşımızın geçmiş msjları gayet usluplu...burda herkes gergin dönemler yaşıyor zaten ve birbirimizi kırmak yerine anlamaktan yana olmamızdır bize yakışan tavır...yarın yada pazartesi yada önümüzdeki hafta içinde açıklanır yada açıklanmaz napalım beklemekten başka bi çaremiz yok....bu arada lütfen birbirimizi anlayalım hepimiz şuan da sınav sonucuna odaklanmış ve kuru havadan nem kapar pozisyondayız....Allah hepimize sabır versin....

Arkaşlarım Aslolan gerginlerkler ortasından sakin olmak.. diğerini herkes başarıyo zaten.. duruma göre hareket etmeyi zaten..

zeynepin duası içinde en içten duygularımla AMİN.

inşallah yarın açıklanır ,asıl konularımıza odaklanırız

Bence bu kadar erken açıklanmaz. Ama açıklancak diyen arkadaşlar da o kadar emin konuşuyorlar ki onlarada birşey diyemiyorum.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ve Allah sabır versin hepimize

beyazzafer ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
Değerli Forum yönetimi ve sayın iasonion ,

ortada önemli bişey yokken foruma küsüp çocukca davranış sergileyip başka bi tarafta yazıp çizen kişler hem iasonion için hemde forumu kullananlar için "lavuklar", "şerefsiz" gibi hakaretlerde bulunmakta. Site yönetiminden ricam durumun tespit edilmesi ve savcılığa yada gerekli mercilere başvuruda kullanılmak için gerekli delillerin alınmasıdır. Birlik beraberlik mesajı atarken , halen çocukluk yapıyorlar. Lütfen bu siteye giriştede o hakaret eden kişilerin tespit için ıp adreslernin saklanmasını rica ediyorum.
arkadaşım mesajını hayretle okudum bu saygısızlığı kim yaptı ben bulamadım. bu bize ve mesleğimize yakışırmı kim böyle şeyler yazan

:) doğrudur sayın beyazzafer. belki o yapılanları bi kaydeden vardır. herneyse. sizinde dediğiniz gibi, ne bize ne mesleğimize yakışır şeyler bunlar. hadi biz stajyerler, meslek adayları amigoluk yapıyoruzda aramızda meslek mensubu olmuş insanların daha tutarlı, bizlere yol gösterici, mertebelerine ve üzerine almış oldukları unvanlara daha yakışır davranmaları gerekmez mi? 3568 sayılı meslek kanunumuzun disiplin yönetmeliğinde ilgili maddeler emrediyorki;
-----------------------------------
-uyarma cezası

j) Mesleğin yürütülmesi esnasında; görevi ile ilgisi olmayan konularda, çıkar çatışmalarına taraf olunması,

k) Yukarıda sayılanlar dışında, mesleğin vakar ve onuruna aykırı davranışlarla, görevin gerektirdiği güveni sarsıcı hareketlerde bulunulması.
-----------------------------------
Dün, ondan önceki gün gecen ay, gecen yıl , 5 yıl once dedigim ve bundan sonra ömrüm olupta bu mesleği yaptıgım surece diyecegim gibi , gelin bir hareket edelim. üzerimizde baskımı var, amigoluk yapmadan insanların şereflerine küfür etmeden yasalar neyi çerçeve içine almışsa ona göre bi çözüm bulalım. Bu nasıl bir meslektir ki bi forumdan bi foruma (çok afedersiniz) lavuklarr, şerefsiz, diye hitap edilsin? Yahu hangi meslekte var arkadaşlar sorarım size birine bu şekilde kara çalınmak. Edep Yahu. sövdüğünüz insanları aileleri çocukları vardır. Abartıyorum belki, bana edilen hiç bi söz yok evet ama gerçekten kanıma dokunuyor. Aynı meslekten yeni nesil insanların birbirlerine bunları yapmarını normal karşılayamıyorum.

Şahsım adına konu ile alakalı son kez yazıyorum. kimseyi kırmadan yazdım, sanmıyorum birinizi üzmüş olayim ama olur ya böyle bir durum varsa sizlerden özürdilerim. burda hepberaber yazalım, birlik olalım dedim, olmadı. varsın olsun, ben sizi ordada okur takip ederim, nice bilmeden içimizdeki acıları dile getiren arkadaşlarımız var aranızda. gönül isterdiki burda bir olalım, sorunlarımızı beraber çözelim, ama napalım, siz orda biz burda kendimize dogru geleni tartışıcaz, konusucaz vs vs. Hem birken bölünmek renk getirir, fenada olmaz. 2 ayrı güzel forum olur işte. Ama dileğim o ki, edep sınırları içinde. Kimse sizin şerefinize, onurunuza laf etti mi? Şahsım adına böyle birşeyden utanırım. Bu sitede aynı olayı görsem yine aynı tepkiyi koyarım. Yarın sınav sonucları açıklanacak deniliyor. acıklanır acıklanmaz, o ayrı, en fazla 1 hafta daha gecikir. Hepimizin hayırlı sonuclar almasını temenni ediyorum. Rabbim tüm emeklerimizin karşılıklarını versin inşallah.
( buarada alex yazar nonda bozar diyerek tebessüm yaratan şakacı lipton kardeşim, "6" (yazıyla: altı) lipton yollada agzımız datlansın. )

Arkadaşlar olur böyle vakalar, tesmer sonuçları hayırlısıyla lehimize açıklar, ne gerginlik kalır nede bu kavgalar..

açıklansın artık yetti kaygılar ....tüm dertdaşlarıma sonsuz sabırlar :D ;) :)

arkadaşlar tahminime göre

en erken
pazartesi aranırız
pazartesi akşamı veya salı günü internetten verilir

büyük olasılıkla
çarşambaya aranır akşamına internetten öğreniriz

geçen sınava göre kıyaslarsak
ki söylentilere göre
"komisyon bu sınavda fazla soru kağıdı değerlenidiriyor ve sürenin aşılacağı beyan ediliyor"
komisyon 9 haziran pazartesi getirse 10 unda veya 11 inde açıklanır

tahmin özeti yaparsak en erken
02 haziran pazartesi en geç 11 haziran çarşamba açıklanır

kesin ve değişmez kural var ki
öğlene kadar aranan olmazsa o günü unutun

hayırlısı....Aslında artık bir gün önce 2 gün sonra çok ta farketmez.Nihayetinde epey bekledik biraz daha beklesek bişey kaybetmeyeceğiz.Sonuçlar herkesin istediği gibi olur inşallah....

herkese günaydın...umarım bugün açıklanır...yoksa haftaya diycez ve hafta sononu bize çok uzun gelecek :-X off hangi derslerden kaldığımı düşünmekten beynime kramp girdi....bakalım öğlene kadar bugünün rengi belli olur

geçen dönemde aramalar öğleden sonra başlayıp akşam da devam etmişti.
bugün açıklansa iyi olur; kalakalmayan, bekleyiş içinde olmayan bir hafta sonu geçirmek istiyorum,

aradım tesmeri..henüz komisyondan çıkmamışdı dendi bana...çıktığı gün odalara gönderiolarmış ve ertesi günü de sitede yayınlanıomuş...komisyonda ve değerleme aşamasında sınav sonuçları hakkında henüz bilgi gelmedi bize dendi...ama biraz duraklaya duraklaya konuştu bilmiyorum çıkabilir belki de bugün....yada öyle hissetmek istediğim içinmidir bilemem...bi kaç arkadaş daha arasa şu tesmeri sıkıştırsa belki bişeyler öğrenebiliriz.lütfen bugün artık kopsun dananın kuyruğu

zeynep günaydın

nöbetinmi vardı, sen aramışsındırda tesmeri şimdi..

günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.