Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
beyazzafer ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
Değerli Forum yönetimi ve sayın iasonion ,
ortada önemli bişey yokken foruma küsüp çocukca davranış sergileyip başka bi tarafta yazıp çizen kişler hem iasonion için hemde forumu kullananlar için "lavuklar", "şerefsiz" gibi hakaretlerde bulunmakta. Site yönetiminden ricam durumun tespit edilmesi ve savcılığa yada gerekli mercilere başvuruda kullanılmak için gerekli delillerin alınmasıdır. Birlik beraberlik mesajı atarken , halen çocukluk yapıyorlar. Lütfen bu siteye giriştede o hakaret eden kişilerin tespit için ıp adreslernin saklanmasını rica ediyorum.
arkadaşım mesajını hayretle okudum bu saygısızlığı kim yaptı ben bulamadım. bu bize ve mesleğimize yakışırmı kim böyle şeyler yazan

doğrudur sayın beyazzafer. belki o yapılanları bi kaydeden vardır. herneyse. sizinde dediğiniz gibi, ne bize ne mesleğimize yakışır şeyler bunlar. hadi biz stajyerler, meslek adayları
amigoluk yapıyoruzda aramızda meslek mensubu olmuş insanların daha tutarlı, bizlere yol gösterici, mertebelerine ve üzerine almış oldukları unvanlara daha yakışır davranmaları gerekmez mi? 3568 sayılı meslek kanunumuzun disiplin yönetmeliğinde ilgili maddeler emrediyorki;
-----------------------------------
-uyarma cezası
j) Mesleğin yürütülmesi esnasında; görevi ile ilgisi olmayan konularda, çıkar çatışmalarına taraf olunması,
k) Yukarıda sayılanlar dışında, mesleğin vakar ve onuruna aykırı davranışlarla, görevin gerektirdiği güveni sarsıcı hareketlerde bulunulması.
-----------------------------------
Dün, ondan önceki gün gecen ay, gecen yıl , 5 yıl once dedigim ve bundan sonra ömrüm olupta bu mesleği yaptıgım surece diyecegim gibi , gelin bir hareket edelim. üzerimizde baskımı var, amigoluk yapmadan insanların şereflerine küfür etmeden yasalar neyi çerçeve içine almışsa ona göre bi çözüm bulalım. Bu nasıl bir meslektir ki bi forumdan bi foruma (çok afedersiniz) lavuklarr, şerefsiz, diye hitap edilsin? Yahu hangi meslekte var arkadaşlar sorarım size birine bu şekilde kara çalınmak. Edep Yahu. sövdüğünüz insanları aileleri çocukları vardır. Abartıyorum belki, bana edilen hiç bi söz yok evet ama gerçekten kanıma dokunuyor. Aynı meslekten yeni nesil insanların birbirlerine bunları yapmarını normal karşılayamıyorum.
Şahsım adına konu ile alakalı son kez yazıyorum. kimseyi kırmadan yazdım, sanmıyorum birinizi üzmüş olayim ama olur ya böyle bir durum varsa sizlerden özürdilerim. burda hepberaber yazalım, birlik olalım dedim, olmadı. varsın olsun, ben sizi ordada okur takip ederim, nice bilmeden içimizdeki acıları dile getiren arkadaşlarımız var aranızda. gönül isterdiki burda bir olalım, sorunlarımızı beraber çözelim, ama napalım, siz orda biz burda kendimize dogru geleni tartışıcaz, konusucaz vs vs. Hem birken bölünmek renk getirir, fenada olmaz. 2 ayrı güzel forum olur işte. Ama dileğim o ki, edep sınırları içinde. Kimse sizin şerefinize, onurunuza laf etti mi? Şahsım adına böyle birşeyden utanırım. Bu sitede aynı olayı görsem yine aynı tepkiyi koyarım. Yarın sınav sonucları açıklanacak deniliyor. acıklanır acıklanmaz, o ayrı, en fazla 1 hafta daha gecikir. Hepimizin hayırlı sonuclar almasını temenni ediyorum. Rabbim tüm emeklerimizin karşılıklarını versin inşallah.
( buarada alex yazar nonda bozar diyerek tebessüm yaratan şakacı lipton kardeşim, "6" (yazıyla: altı) lipton yollada agzımız datlansın. )