personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Hayır. Mümkün değil. Çünkü sabahtan akşama kadar burada konuşuldu. Niye açıklanmadı yaa felan diye. Ve ayrıca siteye çok rahat girilip çıkılıyordu. Siz geç bakmış olabilirmisiniz? !!! Kasım sınavından bahsediyoruz bu arada değil mi?

İstanbul odasında özcan bey diye biri var mı

gülümse1907 ' Alıntı:
Hayır. Mümkün değil. Çünkü sabahtan akşama kadar burada konuşuldu. Niye açıklanmadı yaa felan diye. Ve ayrıca siteye çok rahat girilip çıkılıyordu. Siz geç bakmış olabilirmisiniz? !!! Kasım sınavından bahsediyoruz bu arada değil mi?
olabiliriz.ben ozaman forumu keşfetmemiştim.yazılanları bilmiyorum.ama öğrendiğim sabahtan bir önceki akşam saat 8 den sonra bakmadım.ben sabah baktım vardı.gece yüklendiğini düşündüm.

Valla otobüs durağında otobüs bekliyordum. Saat 8 di sanırım. Arkadaşım cepten aradı ve T.C. numaramı sordu ve 2 dersten geçtiğimi söylüyorum. Hiç unutmuyorum o günü:)

niye hayırdır ??? özcan bey var ise sonuç ne olucak??

gülümse1907 ' Alıntı:
Valla otobüs durağında otobüs bekliyordum. Saat 8 di sanırım. Arkadaşım cepten aradı ve T.C. numaramı sordu ve 2 dersten geçtiğimi söylüyorum. Hiç unutmuyorum o günü:)

2 dersten geçtiğimi söyledi dicektim:)

İMREN ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.

evet geçen sınav gece yarısı operasyonuyla yüklediler

Ya arkadaşlar geçen ki sınav sabah değil bi önceki akşam 7-8,30 da internette açıklanmıştı. Ben akşam öğrenmiştim.
bizim sabah öğrendiğimiz günün akşamı bakmış oalbilirmisiniz acaba..!

arkadaşlar geçen sınav saat gece 8 civarında açıklandı. ilk ilan edende bendim :)

soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.

Ya arkadaşlar geçen ki sınav sabah değil bi önceki akşam 7-8,30 da internette açıklanmıştı. Ben akşam öğrenmiştim.

arkadaşlar geçen sınav saat gece 11 civarında açıklandı. ilk ilan edende bendim :)

akşam saat 8-9 da öğrenenler oda listelerinden öğrenmiş olabilir ozaman.11 dede sisteme girmiştir.yorum...

aranan yok mu daha .aranan olursa lütfen forma yazmaya unutmasın o heyecan ile.

soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:

arkadaşlar geçen sınav saat gece 11 civarında açıklandı. ilk ilan edende bendim :)

Geçen sınav 11 Şubat pazartesi akşamı 8 civarı internete verildi.Öncesinde öğlen 1 civarıda ismmmo aramalara başlamıştı

boşuna bu gün aranmasını beklemeyelim arkadaşlar !
istanbul,izmir,kütahya,eskişehir,erzurum,adana ,bursa odalarını tek tek aradım hepside haftaya kaldı dedi izmir ve eskişehirin tesmer birimleride aynı cevabı verdi .
ayrıca sınav sonuçları odalara kargoyla geliyormuş ve kargoya verildiğinde odalar aranıp haber veriliyormuş. ertesi günde aramalar başlanıyormuşş muşş muşş... :'( :'( :'(

Yok malesef eş dost akarabadan başka arayan soran yok ne yazıkki :'(

Bize gelen bir sınav sonucu yok, TESMER in böyle bir gönderisi de yok. Farklı işler için sürekli kargo geliyor. Sizi ilgilendiren bir durum değil. İyi çalışmalar

Demet Sezmiş
Staj Müdürü
Kurtuluş Cad. No:152 34375 Kurtuluş- Şişli/İstanbul
Telefon: (212) 315 84 00
Faks: (212) 343 47 80
İSMMMO NA MAİL ATMIŞTIM SİZE BİR KARGO GELİYOMUŞ SINAV SONUÇLARIMI ACABA DİYE GELEN CEVAP BU ARKADAŞLAR ,,,

arkadaşlar kargo falan hikaye şehir efsanesi sonuçlar tesmere gelmeden odalara gönderilmesi dahi imkansız boşuna panik yapmayın 60 gün sendromunu aşın bu komisyon asla 60 ta açıklamıyor açıklanmış olsa bu akşam açıklarlar bu bilgide bugün itibariyle açıklanmayacağı yönünde yazılmış formda o zaman salı dan erken beklememek gerekli tesmerin önüne bekçi yerleştirdim kargo olsa anlardı :) sınavın ne zaman açıklanacağından ziyade hakka hukuka ve emeğe saygılı davranmalarını temenni ederim inşallah açıklandığı gün emeğinizin karşılığını almış olursunuz salıdan erken zor gibi duruyor bu durumda

yaw anlamıyorum kanun ezberletip bizi sınava tabi tutan bu kurum ....neden acaba kanunları tatbik etmiyor....sınava katılım çok sa fazla mesai yapsınlar..biz beyannemeleri yetiştiremediğimiz zaman gece yarılarına kadar mesai yapıyoruz çünkü yapmazsak müeyyidesi para cezası ....bunlar ise aman zamanı biz istediğimiz gbi belirliyoruz nasılsa deyip bunu yapıyorlar bize bunu evet bunuuuuuuuuu hiç adil diil bizi iki günün ardında ki mesai saatine umutlandırıyorlar ve tabi pazartesi de açıklanacağı meçhullllllll......çocuk olsam küstüm oynamıyorum deyip çekilecem kenara onu da yapamıyoruz yiyoruz kendi kendimizi böyle ...

şuan bu konuyu tartışmak aslında çok anlamsız.şunu biliyıruzki süre doldu.hem sonuçlar için hemde önümüzdeki sınav için geri sayım başladı.şuan gerek bahardan gerekse tatil isteğimizden hiç kimsenin canı oturup ders çalışmak istemiyor.bence şuan bu forumda birbirimize destek olabileceğimiz en önemli konu ders çalışmaya birbirimizi teşvik etmektir.sürekli yazışıyoruz ama kim ders çalışmaya başladı kim eline daha kitap almadı bunları biliyormuyuz.bir dersane ortamına bile girdiğinizde ders çalışan insanlar görünce hevesleniriz hemen.burda bunu yakalamalı ders çalışmaya birbirimizi sevk etmeliyiz.aramızda iş çıkışı gece 3 lere kadar ders çalışanlarda vardır eminim.hadi biraz şevk verin bizede...

hocam böyle bi sistem yok bütün yapılan öss,kpss,oks,dgs falan falan ne kadar sınav varsa adamlar diyorki şu ayın son haftası ilk haftası gibi ve o zaman şakkadak açıklanıyor bu bizimliker keyfi böyle şey mi olur ya 60 günse 60 günde açıklayın yada yeni
kanuna bi madde ekleyerek şöyle deyin tarih yok komiyonun keyfine göre diye

bir arkadaş vardı, bugün açıklanacak diyen.. telefon falan vermek istemişti.. şimdi forumun geride kalan kısmına bakmak istemiyorum. acaba ilgili arkadaş tekrar telefon edebilir mi?

O arkadaş yok smmm olmuş ve kutlamaya gitmiş ::)

ders çalışmayı geçtim iş de yapamıyorum ,
kaleye şut çekme oyunu var,oynayıp duruyorum. birisi kenardan ortalıyo gol atmaya çalışıyorum. 8) 8)