personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

salıdan erken beklemeyin arkadaşlar açıklanırsa en erken salı günü açıklanabilir ve şu ana kadar komisyondan en kçük bir evrak ulaşmamış oda beni aramamıştı ama ben kasımda belgemi aldım bu nedenle oda arayacak diye kural olduğunu sanmıyorum ben istanbul odasından almıştım ruhsatı beni arayan soran olmadı

aokten ' Alıntı:
ders çalışmayı geçtim iş de yapamıyorum ,
kaleye şut çekme oyunu var,oynayıp duruyorum. birisi kenardan ortalıyo gol atmaya çalışıyorum. 8) 8)
dikkat işvereninizde siteyi takip ediyor olabilir.tabi kendiniz işveren değilseniz.

ya bunlar nie hep siteden takip edin diolar...odalara kargo yapılmadan direk siteden yayınlanacak olabilir mi ??? zaman az ya bu akşam sitede belki bi hareket olur die düşünüom .....(tamamen şahsi fikrim)

bu kadar gerilmeye gerek yok kırk kişiden fazla adamla konuştum kimse bilmiiyor sağlam kaynak falan yok adamlar aniden yükleyiverir olur biter komisyondan geldikten sonra açıklanması 1 saatlik iş miş

komisyondan çıkarsa oda aramadan nette yer almaz en azından şimdiye kadar ,ne alaka bilmiyorum ama sanırım işi hızlandırıyolar (!) 8)tesmer nete girene kadar oda kazananlara güzellik yapıyor

İMREN ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
kaleye şut çekme oyunu var,oynayıp duruyorum. birisi kenardan ortalıyo gol atmaya çalışıyorum. 8) 8)
dikkat işvereninizde siteyi takip ediyor olabilir.tabi kendiniz işveren değilseniz.

sanmam takip etsin ,

komiyosyona göre 60.gün 01.06.2008 de doluyormuş.Tesmer bugünde böyle söyledi arkadaşlar. Üç gün sonramı ulaşmış kağıtlar ???

Buğün doluyorsa yarın açıklarlar herhalde

aokten ' Alıntı:

Çok güzel bir stres atma yöntemi. Zaten bu bulanık kafayla iş yapılınca kesin olarak hatalı olacağına eminim. Eğer yanlış anlamazsanız, bir büyüğünüz olarak sizlere bir tavsiyede bulunayım. Kendinize bir proğram yapın ve bu gibi stresli olacağı belli olan tarihlere önemli ve günlü işlerinizi bırakmayın.

ben de kelimatör oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.Günlük konuşma dilimizin zenginleşmesi konusunda bence faydalı.

ben size katılamıycam.smmm olacak bir aday sıkıntılı ortamlarda bile kendini işe verebilmeli zira kafa bulanık diye iş yapılmazsa üstüste yığılıp içinden çıkılmaz bir hal alabilir.yükünüzü hafifleten yaptığı işe güvendiğiniz bir elamnınız yoksa kafanızı bian önce netleştirip işe girişmelisiniz. ;D

işler hallolur ,her zaman halloldu zaten kafa dağıtmakta stres atmakta fayda var ,dikkati toplamak adına ,

evet bu şuan alağan üstü birzaman .ben tamer bey e katılıyorum asıl olan böyle zamanlara çok fazla iş yükü bırakmamak.Ama mutlaka yapılması gereken şeyler de yapılacak tabi.hayat devam ediyor.yıllar geçtikçe geriye dönüp baktığımzda nekadar komik gelicek bize....

balance ' Alıntı:
evet bu şuan alağan üstü birzaman .ben tamer bey e katılıyorum asıl olan böyle zamanlara çok fazla iş yükü bırakmamak.Ama mutlaka yapılması gereken şeyler de yapılacak tabi.hayat devam ediyor.yıllar geçtikçe geriye dönüp baktığımzda nekadar komik gelicek bize....
işin şakası,benide 1hafta öncesine kadar forumda fazla gördüğünüzü sanmıyorum.oyun oynayarak stres atmıyorum ama iş arasında sanırım bende foruma sığındım bu konuda.gerçekten aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarla paylaşmak sanırım sıkıntımızı birnebzede olsa hafifletiyor.

izcan ' Alıntı:
******** senden yazılı bir açıklama alsak...
izcan bu yazınızı kınıyorum.birçok kişi yarın açıklanıyo şu gün açıklanıyo gibi duyumlarını iletti ama neden sadece bu arkadaşla bukadar uğraştınız anlayamıyorummm.saygılar ve saygılı ortamlar diliyorumm.

Merhaba,
Sorun ne arkadaşlar, mesaj sayısı fazla olunca bazılarını kaçırabiliyoruz. Bize özel mesajla iletirseniz sorunlu bir üye varsa kendisini uyarır gerekirse mesajı sileriz.

Sınavda 4 soru sorulup 1 sorunun eksık verıye kurban edıldıgı bır komısyondan 60 gun sureye sadık kalmasını beklemek :) Eninde sonunda acıklanacak. 1-2 gunden ne fark eder ki ... Boşuna stres yapıyorsunuz

Buna gerek yok. Forumun bir suçu yok. hepimiz bazen yanlış bilgiler verebiliyoruz. Geçen dönem benim yaptığım gibi. Üzerinize gelenler de sinirle amacını aşan sözler söylemiş olabilirler. Yarın öbürgün nasılsa açıklanacak. Ozaman bunlara bakıp güleceksiniz.

Sınav sonuçlarını önceden bilmesinde sakınca görülmeyenler her daim önceden öğrenirler , güzel ülkemde ikili ilişkiler her zaman ön plandadır, arkadaşımız bu ikili ilişkiler neticesinde sonuçların açıklandığı bilgisini almış olabilir ancak bu daha duyurulacak safhaya gelmemiştir, içerden öğrenenler diye bir tabir vardır, bu nedenle haksız eleştirilerde bulunmayalım.