personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

en az sizin kadar bügün açıklmasını istiyorum
2 dersim kaldı
geçen dönem hiç çalışamadım
bu dönem hırs doluyum
açıklansada ders çalışsak

aokten ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
aslında 3568 zorunlu tutmasa belge benim için hiçte önemli değil.evinde oturup sadece ders çalışmış ama mesleki tecrübe edinmemiş bir arkadaş belgeyi aldığı gibi bir büro açsa yada bir şirketin muhasebesini üstlense nekadar başarılı olur düşünün.örnekleride var.bence ruhsat işimizde bir araç asla amaç değil.ben ruhsatı şuan sadece beyann.imzalamak için istiyorum başka hiçbir artısı olmayacak iş hayatımda o yüzden kendimi işe verip vergi ziyaını hesaplamayı bilmiyorum diye işi 2.plana atamam.ve bence iş tecrübesi etmemiş ruhsatı alınca muh.müdürlüğü yaparım hemen almalıyım diyen varsa bence tesmerden ümit bekleyip oturacağına hemen iş arasın.

vergi ziyaı ziyaa uğrattığın verginin 1 katı

öğrendim teşekkür ederim ama demek istediğim şu vergi ziyaını vergi dairesi hesaplar muhasebeci değil.

ama bügün açıklanacak diye arkadaşlar
bence kehanette bulunuyor.
kimseyi aldatmayalım
ben aldatacak olsam bügün derim
:)

bi kaç arkadaş daha benzer bilgi verdi tesmeri arayıp konuşmuşlar,komisyondan gelmedi,hafsonu vs diye bilgi vermişler tesmerden ,tesmer hafta sonuna doğru yönlendiriyor

cumadan önce açıklanma oranı %1
cuma yada gecesi %50
öbür cuma kesin
bilginize

Bu işin sonu iyi değil. Bukadar lakayıt , bu kadar kanuna zıt iş olmaz, olamaz. Hangi kurum var ki bunyesine girmek istedigi insanlarla bu şekilde oynasın, umursamasın. Hep yazıldı çizildi , sizi bilmem ama yemin ederim bu yola girdigim için kendimden utanıyorum, sınav sonucunun esiri oldugum için , hayatımı bu insanların elinde oyuncak ettigim için utanıyorum kendimden. Tekrar başa dönme imkanı olsa namusum ve şerefim üstüne yemin ederim saniye düşünmezdim, asla girmezdim bu işe, bu yola. (kimse sonuçlar açıklancak bunuda unutacaksın vs vs hikaye okumasın, ben bilirim ne yaşadığımı)

abicim bunları nerden öğrendin Allah aşkına
söylermisin

ARKADAŞLAR BU ATG ARKADAŞIMIZA YANLIŞ BİLGİ VERMİŞLER HER HALDE CUMA GÜNÜNE %50 DİYO ÖBÜR CUMAYA KESİNMİŞ, TESMER TARİHİNDE 78-80 GÜN OLDUĞU GÖRÜLMEMİŞTİR HATTA NADİR Bİ DURUM OLUR OLURSADA BU HAFTA İÇİ BU İŞ TAMAM İNŞALLAH AÇIKLANACAK...

Not: Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır.

:) evet tarihte 72 gün gibi bir rekora imza attık.Acaba yeni rekor mu geliyor dersiniz? ;D

BUĞÜN VEYA YARIN İNTERNETE VERİLMEYE BAŞLANIR SONUÇLAR..ODALARDA BUĞÜN VEYA YARIN ARAMAYA BAŞLAR

Not: Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır.

Rekor felan yok kardeş o zaman araya bayramlar girdi ondan uzadı. Allahın izniyle bu hafta içi tamam

inşallah wöber. ben de diğer haftaya kalmaz diye düşünüyorum . ama hep açık bir kapı bırakıyorum...

kaynak:tesmer

tesmerin doğru söylediği nerde görülmüş haftaya der aynı gün açıklanır

herkese hak ettiği notu versinlerde geç açıklansın önemli değil

merak etmeyin 1 temmuzdan önce açıklarlar 30 haziran internetten son başvuru tarihi :)

ve bu haftanın en güzel espirisi :D