personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

icinar ' Alıntı:
Zaten bunca zor sınav sonrasında başarmak , ruhsatı almak bununla beraber beklentilerinde artınca daha sıkı çalışmak kaçınılmaz değil mi.
Ben staj başlatmayı kazanınca bile hafifden bumoda girmeye başladım bile..Ayrıca en çokda oda seçimlerine katılmayı çok istiyorum.... ;D

oyum sana arkadaşım.. ve benim gib bi çok arkadaşım var sana oy verecek.. bide kamuoyu oluşturdukmu.. neden olmasın...

canım arkadaşım... herzaman desteğiz birbirimize.. hepimiz birimzi, birimiz hepimiz için..

iyi geceler arkadaşlar pek kimse kalmamış. 4 ay evel bende aynen sınav stresini yaşıyordum şimdi daha farklı stresler var. sıkıntı hayatın her aşamasında mevcut Allah sağlık sıhhat versin yeterki. kısmetinde varsa insanın her şey olur.

günaydın arkadaşlar
bu adamlar kasım ı 72 günde açıkladı bu seferde böyle olursa
mart : 1 gün
nisan: 30 gün
mayıs: 31 gün
haziran:3 gün
toplam : 64 gün bugüne kadar 72 günde açıklansa
72-64 : 8 gün daha
11 haziran gibi mi ?
yani atg arkadaş vardı bu cuma yani haziranın 6 sı %50 ama diğer cuma % 100 diye yazmıştı yani oraya gelinecek mi?
bu çok kötü ya ama inşallah myle olmaz çünkü temmuz sınavına 1 ay kalmış olacak
sınav açıklansada herkes ona göre ders çalışcak

günaydın arkadaşlar herkes yine pür dikkat burda ama benim artık umudum da kalmadı sanki sınav sonuçları hiç açıklanmayacak gibi. bunalımdayım resmen :'(

herkesen günaydın.yeni bi gün yeni umutlar.hadi hayırlısı.

herkese günaydın, bugün sanırım 65.gün, istatistiki veriler yayınlanmıştı bir ara burada.yani şu anda olabilecek en yüksek sınırdayız sanırım.72 günlük rekor hariç ama o zaman bayram vardı arada, bayağı bi zaman kaybı olmuştu.şu halde bu yeni bi rekor oluo.hiçbir gerekçe olmaksızın, bu kadar süreye gelmesi.üstelik abc sınavlarını çok erken açıkladılar, ymm sınavlarını yine vaktinde açıkladılar ve aradan zaman geçti.yani her an sonuç gelebilir bence, kesinlikle odaların veya tesmer in daha var demesine asla itimat etmiorum

arkadaşlar geçen sınav 72 günde açıklandı evet ama bir sonraki mart sınavı ile arasında yaklaşık 2 ay kadar bir zaman vardı. şimdi ise o süre gittikçe daralıyor. en azından 2 aylık zaman aralığı koymaları gerekirdi diye düşünüyorum. o yüzden de bu sınavın açıklanma süresi galiba diğerlerine göre rekoru kırdı. bir sonraki sınava en yakın zamanda açıklanan sınav olarak.