balance ' Alıntı:sistemde hangi numaranız kayıtlıise o numaradn arayorlar....
gülümse1907 ' Alıntı:Geçenki akşam 7,30-8 gibi açıklanmıştı ama![]()
dede 66 ' Alıntı:sistemde cep ev iş telefonları var acaba hepsini deniyorlarmı
dede 66 ' Alıntı:arkadaşlar makara ya alıyorsunuz ama ciddi ciddi soruyoruz ne var bunda
en zor dersi vermişsin ya sakın korkma vergiyi veren hepsini verir benceASLAN35 ' Alıntı:nasıl bi puanlama sistemi var anlamış deilim oyüzden tablolardan ve denetimden korkuyorum.kasımda vergiden 3 soru sordular 2 si ezber.birebir yazdım 65 garanti olması lazım üstüne bide diğer sorudan doğru olarak konuya değindiklerim var 63 aldım.o yüzden stres içinde bekliyorumm.
sevcan ' Alıntı:en zor dersi vermişsin ya sakın korkma vergiyi veren hepsini verir benceASLAN35 ' Alıntı:nasıl bi puanlama sistemi var anlamış deilim oyüzden tablolardan ve denetimden korkuyorum.kasımda vergiden 3 soru sordular 2 si ezber.birebir yazdım 65 garanti olması lazım üstüne bide diğer sorudan doğru olarak konuya değindiklerim var 63 aldım.o yüzden stres içinde bekliyorumm.
aokten ' Alıntı:En kolay dersler en çok çalışılan dersler ,sayısal ve sözeller bi şekilde bu sınav sisteminde kabusa dönüşebiliyo,sınav içeriği kabus olmasada sonuçlar geç açıklanıyor insanlar çalışamıyor yine kabusa dönüyor ,,
en felaket dersi en kolay zamanda vermişsin ,vergi,