personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Sakin olalım arkadaşlar...

Ok. Sakinim:) Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yarın görüşmek üzere.

zaten bugün gerginlik hat safhadaydı gün geçtikçede artacak gibi

Selam arkadaşlar...
Bugün Ankara tesmeri aradım yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
diye sordum ...Ama onlarda bilmiyolarmış...Duyumunuz falan yokmu dedim...Cevap yine olumsuz...
Sonra İzmir tesmerle görüştüm onlarda herhangi bir duyum yok ama hafta sonuna kadar bekliyoruz dediler..
Bekleyen Derviş Muradına Erermiş...

Geçen kasım sınavı 217.sayfada açıklanmış az kaldı:)

artık tesmerin sitesine o kadar çok bakıyorum ki en üstteki telf.no.değişmiştir notuna aşina oldum hani açıklansa bile sanki bakmadan direk kapatırım gibime geliyo el alışkanlığından. google tesmer ve çarpı sırasıyla tekrarlayıp duruyorum.günlük rutin bişey oldu açıklanınca bayaa bi boşluk yaşıycam sanırım.

aynı alışkanlık bende de mevcut bırakmak için bir uzmandan yardım bi istesek:):)

valla montlarla sınava girdik mayolarla öğrencez bu gidişle artık niye kızdığımı da hatırlamıyorum sınavda ne olduğunu da belki de bunlar sınavda yaşanılan dumur olayları unutmamız için geç açıklıyorlar komplo teorisi 1 :)

çağhan ' Alıntı:
valla montlarla sınava girdik mayolarla öğrencez bu gidişle artık niye kızdığımı da hatırlamıyorum sınavda ne olduğunu da belki de bunlar sınavda yaşanılan dumur olayları unutmamız için geç açıklıyorlar komplo teorisi 1 :)

bu çok iyi.. ;D gerçekten öyle ya.mevsim değişti valla...

zaten açıklanmazsa bir kaç gün için de forumda kafayı yiyenler felan olacak
ama hakketten çıldırmamak elde değil

ben artık takılmamaya çalışıyorum.bekledikçe zaman hiç geçmiyor...

İyi yapmışın bırakmakla .Ben iki gündür bıraktım tıklamayı.Daha az heyecan oluyor ::)

Herkese iyi akşamlar... Beklemekten yorgun düştük artık... ben birşey sormak istiyorum , analiz tek dersim fakat son hakkıma gireceğim yine de ortalamam 60 ın üzerinde... 50 almam yetecek. Yine de eğer olmazsa son hakta yardımcı oldukları ne kadar doğru merak ediyorum.Bir fikriniz varmı?

valla benımde tek dersım var benımkıde fınansal analız ben martda 2.hakkıma gırdım..tek dersı olanara yardımcı olduklarını duymustum hele hele senın konumunda olanları gozardı etmezler dıye dusunuyorum..ızlenımlerımden ve duyduklarımdan..sınavda belırttınmı tekdersın ve son hakkın oldugunu?

Bende duydum kağıdına son sınav hakkım diye yazınca geçirdiklerini...Ama balonda olabilir...

Martta 4. hakkıma tek dersle analizden girdim.Sorudaki eksiklikden dolayı yapamadım .Temmuz sınavı son hakkım olacak.Ama kağıda bir şey yazmak biraz ters teper diye düşünüyorum.Birde ben not ortalamamı tüm dersler ve bitirme notunu 8 e bölerek hesaplıyorum doğru değilmi?

Arkadaşlar birşey merak ediyorum sınavlar hiç bu zamana kadar hafta içi açıklandı mı?

Evet doğru hesaplama bitirme notuda bir ders olarak ele alınıyo...