Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
şimdiye kadar hep hafta içiaçıklandı diye biliyorum.
şimdiye kadar hep hafta içiaçıklandı diye biliyorum.
blackmoney ' Alıntı:şimdi çok yorum yapılmıştır kasım sınavında yok geç açıklandı diğer sınav kolay olacak, yok başka bişey olacak.. işte olmadı mart sınavı gerçekten soru bakımında değişik ve klişe olmaması bakımından zor denebilirdi.. mart sınavı içinde sınava günler kala aynı yorumlar mutlaka yapılacak.. ama benim şahsi fikrim komisyonun veya soru hazırlayanaların bakış açısı, "2 sene staj yaptınız, neden ders çalışmadınız okadar zamanda" der gibi sorular olacak yine. gerçi farketmez Zoru severim ben..![]()
aokten ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:şimdi çok yorum yapılmıştır kasım sınavında yok geç açıklandı diğer sınav kolay olacak, yok başka bişey olacak.. işte olmadı mart sınavı gerçekten soru bakımında değişik ve klişe olmaması bakımından zor denebilirdi.. mart sınavı içinde sınava günler kala aynı yorumlar mutlaka yapılacak.. ama benim şahsi fikrim komisyonun veya soru hazırlayanaların bakış açısı, "2 sene staj yaptınız, neden ders çalışmadınız okadar zamanda" der gibi sorular olacak yine. gerçi farketmez Zoru severim ben..![]()
2 sene staj yaptık ama piknik yapmadık diye cevaplarız,bağkur,ssk,vergi dairesi,banka,ticaret sicil,sanayi tic bak,vergi mahkemeleri arasında dolandık durduk büroya gelip mesai de yaptık deriz ,nylon yapanlar ayrı tabi