personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

haftaıcı acıklanıp acıklanmadıgı konusunda bılgım yok kasım sınavı p.tesı acıklanmıstı malumunuz...vermıs oldugun not 8.ders oluyor benımde analızden 50 almam yetıyor..ortalamam 64 falan oluyıor...yeterkı 50 alalım baska bırsey ıstemıyorum..sınavda yanlıs soru falan dınlemedım yaptım valla...satışların yerıne donen varlıkları baz aldım not dusup dogrusunuda belırttım..bak onuda bılıyor desınler dıye..hayırlısı artık..bekleyıp gorucez..

Bir an önce açıklasalar fazlaca dersi olanlar çalışmaya başlasa...Ben Nisanda başladım hala çalışıyorum yine de tedirginim.40-45 günde perişan olacak çoğu arkadaşımız ,taş değiller ki bir dayanma güçleri var...Yazık...

şimdi çok yorum yapılmıştır kasım sınavında yok geç açıklandı diğer sınav kolay olacak, yok başka bişey olacak.. işte olmadı mart sınavı gerçekten soru bakımında değişik ve klişe olmaması bakımından zor denebilirdi.. mart sınavı içinde sınava günler kala aynı yorumlar mutlaka yapılacak.. ama benim şahsi fikrim komisyonun veya soru hazırlayanaların bakış açısı, "2 sene staj yaptınız, neden ders çalışmadınız okadar zamanda" der gibi sorular olacak yine. gerçi farketmez Zoru severim ben.. :)

Akşamları foruma gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla, tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ;D

Evet..Akşam haberleri bile duyurdu.Sen duymamışın.. :o
Eh sınav öncesi son keyifler artık.....Onlar bile final yapıyor.Bizde görsek şu mart sezon finalini dimi ;D

walla bende tek ders var. galiba hala tek ders olarak kalacak... o yüzden ben 1,5 aydır vergiye kanun kitabından çalışıyorum... Bu açıklanmayan sınavada bir sürü konu ezberleyerek girmiştim, ama tabi nafile neyse... hayırlısı... herkese tekrar saygılar... sıkmasın kimse canını... iyi geceler cümleten...

blackmoney ' Alıntı:
şimdi çok yorum yapılmıştır kasım sınavında yok geç açıklandı diğer sınav kolay olacak, yok başka bişey olacak.. işte olmadı mart sınavı gerçekten soru bakımında değişik ve klişe olmaması bakımından zor denebilirdi.. mart sınavı içinde sınava günler kala aynı yorumlar mutlaka yapılacak.. ama benim şahsi fikrim komisyonun veya soru hazırlayanaların bakış açısı, "2 sene staj yaptınız, neden ders çalışmadınız okadar zamanda" der gibi sorular olacak yine. gerçi farketmez Zoru severim ben.. :)

2 sene staj yaptık ama piknik yapmadık diye cevaplarız,bağkur,ssk,vergi dairesi,banka,ticaret sicil,sanayi tic bak,vergi mahkemeleri arasında dolandık durduk büroya gelip mesai de yaptık deriz ,nylon yapanlar ayrı tabi

aokten ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

2 sene staj yaptık ama piknik yapmadık diye cevaplarız,bağkur,ssk,vergi dairesi,banka,ticaret sicil,sanayi tic bak,vergi mahkemeleri arasında dolandık durduk büroya gelip mesai de yaptık deriz ,nylon yapanlar ayrı tabi

süper.. ;D

bir saat sonra bu günde bitiyor
Mart 1
Nisan 30
Mayıs 31
Haziran 3
:---------
65 i tamamladık

gedikliler ve lafını esirgemeyenler burada :)

izmir odasından olanınız var mı arkadaşlar

istanbul odası.. bu arada

balance naber?