personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Herkese günaydınnnn

günaydın arkadaşlar:)
bekliyoruz bakalım ne zamana kadar orası biraz meçhul...

Arkadaşlar stresten artık evde hanımı üzer oldum...sınavlar açıklanana kadar boşanmazsak iyi :)

herkese günaydın biraz önce tesmeri aradım telefona yanıt veren bayan
hocalarımız hızlı bir şekilde okuyor daha belli değil dedi ağızıma geleni sayıp döktüm bana 0312 475 53 14 numaralı faksı verdi şikayetinizi dilekçe ile fakslayın hocalarımıza bildirelim dedi eğer herkes bu şekilde şikayet mektubu gönderirse belki bundan sonrası için faydası olur

gnydn...
ben hala önümüzdeki h.içi açıklanırda ısrarcıyım ama yarın diyenlerde bayaa iyi yerlerden duyum aldıklarını söylemişlerdi.
hadi bakalım diyoruz ve bekliyoruz :)

anlamadım
hala hızlı bir şekilde okuyorlarmıymış..
bence bu dönemde okumalar bitmiş notlar yarın teslim edilir. bi dahaki hafta içine de açıklanır gibi gelio ama, bayanın dediği doğruysa ve hala okuyolarsa değişik bi durum....

ulusal ' Alıntı:
herkese günaydın biraz önce tesmeri aradım telefona yanıt veren bayan
hocalarımız hızlı bir şekilde okuyor daha belli değil dedi ağızıma geleni sayıp döktüm bana 0312 475 53 14 numaralı faksı verdi şikayetinizi dilekçe ile fakslayın hocalarımıza bildirelim dedi eğer herkes bu şekilde şikayet mektubu gönderirse belki bundan sonrası için faydası olur

o bayan da çok baydı ama...fenalık geldi herkese bari yine belli deil dese.ne demek hala okunuyo..bizimle dalga geçiyolar heralde

ben artık hiçbirşey söylemiyorum....pesssss gerçekten bukadar da olmaz ki her gün bi hoca 100 kağıt okusa 6600 kağıt eder 66 günde .....bunlar uyuyor mu anlamadım ki ....madem bu komisyona seçildin senin işin o ve günde enaz 100 kağıt okumalısın ya o da en az.....ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım cidden daha da bakmıyorum ne siteye ne buraya ii ce gına geldi artık gerildikçe geriliom ....neyse hepinize kolay gelsin arkadaşlar

dün eşim bana şaka yaptı sonuçlar açıklanmış 40 almışsın vergiden diye yüreğime iniyordu hala kendime gelemedimmm

Arkadaşlar herkese günaydın, bugün dün forumda okuduğum yazıya istinaden siteye http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=57 adresiyle girdim SMMM Sınav sonuçları ekranı geliyor. Dün zannedersem forumda adres tanımlanmıyor gibi birşey yazıyor demişlerdi. Bu da beni yarın sınav sonuçlarının okunması noktasında umutlandırdı. Saygılar

mademki tesmer böyle dedi bugün de umutlunmanın anlamı yok sanırım

atrkadaşlar bu adamlar hala kağıt okuyorlarsa vay halimize böyle ciddiyetsizlik olurmu yaw.

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

otkay_Eser ' Alıntı:
Arkadaşlar herkese günaydın, bugün dün forumda okuduğum yazıya istinaden siteye http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=57 adresiyle girdim SMMM Sınav sonuçları ekranı geliyor. Dün zannedersem forumda adres tanımlanmıyor gibi birşey yazıyor demişlerdi. Bu da beni yarın sınav sonuçlarının okunması noktasında umutlandırdı. Saygılar

o adres ben ne zaman denesem açılıyordu zaten.

benim ümitlerim kırıldı arkadaşlar

bilin ki bu cuma açıklanmazsa en erken önümüzdeki salı öğleden sonra felan açıklanır ve bir rekor daha böylece kırılmış olur

Herkese günaydın. Şafak 1 başka yok:)) Yarın açıklancak arkadaşlar yani aramalar olcak

ozgezer35 ' Alıntı:
gnydn...
ben hala önümüzdeki h.içi açıklanırda ısrarcıyım ama yarın diyenlerde bayaa iyi yerlerden duyum aldıklarını söylemişlerdi.
hadi bakalım diyoruz ve bekliyoruz :)

günaydınlar..dün yazmıştım ama tekrar edeyim okumayanlar için kaynak çok güvenilir diyorki:en iyi ihtimalle hafta sonu.yani hafta sonuna yetişmesi bile iyi ihtimal olarak değerlendiriyor.yani yetişmeme olasılığı var o yüzden bence bugün için hiiiç umutlanmayın derim.

gülümse1907 ' Alıntı:
Herkese günaydın. Şafak 1 başka yok:)) Yarın açıklancak arkadaşlar yani aramalar olcak
askerlik özleminde gördüm seni ;)