senin gene bi hanımın var olmayanlar ne yapsıncerselog2006 ' Alıntı:Arkadaşlar stresten artık evde hanımı üzer oldum...sınavlar açıklanana kadar boşanmazsak iyi![]()
tuncaycelik2001 ' Alıntı:günaydın.... beklemeyin... yarın....
ulusal ' Alıntı:herkese günaydın biraz önce tesmeri aradım telefona yanıt veren bayan
hocalarımız hızlı bir şekilde okuyor daha belli değil dedi ağızıma geleni sayıp döktüm bana 0312 475 53 14 numaralı faksı verdi şikayetinizi dilekçe ile fakslayın hocalarımıza bildirelim dedi eğer herkes bu şekilde şikayet mektubu gönderirse belki bundan sonrası için faydası olur
otkay_Eser ' Alıntı:Arkadaşlar herkese günaydın, bugün dün forumda okuduğum yazıya istinaden siteye http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=57 adresiyle girdim SMMM Sınav sonuçları ekranı geliyor. Dün zannedersem forumda adres tanımlanmıyor gibi birşey yazıyor demişlerdi. Bu da beni yarın sınav sonuçlarının okunması noktasında umutlandırdı. Saygılar
ozgezer35 ' Alıntı:gnydn...
ben hala önümüzdeki h.içi açıklanırda ısrarcıyım ama yarın diyenlerde bayaa iyi yerlerden duyum aldıklarını söylemişlerdi.
hadi bakalım diyoruz ve bekliyoruz![]()
askerlik özleminde gördüm senigülümse1907 ' Alıntı:Herkese günaydın. Şafak 1 başka yok) Yarın açıklancak arkadaşlar yani aramalar olcak