KAPDAN ' Alıntı:bürokrasi dedikleri bu olsa gerek."biz yaptık oldu" kimse bişi diemez.niye şeffaf olamıoruz ki, şu sınavları şeffafça açıksalar.ben inanıorum ki dünyanın hiçbir yerinde böle bişi yoktur.70 günde sınav nasıl açıklanır merak konusu gerçekten.yetersiz sayıda komisyon üyesi varsa, bunun da çaresi bulunabilir.7 se 14 e yükseltilir, bu kadar basit yani
ALEX_06 ' Alıntı:sınav sonuçlarının yasal süresinde açıklanmaması sebebiyle bir sonraki sınava gereken şekilde çalışılamayacak. bir önceki sınavda bu sınavda aynı sebepten dava edilebilir ve sınavlar geçersiz sayılırmı ? Bu işi damdaki okkabaz gibi burdan bağırarak halledemeyecez arkadaşlar. Bir çok kişinin Yasal yollara başvuracagına dava yoluna gideceğine eminim. YETER ! Aptal yerine koymayın insanları. kasım sınavının geç açıklanması sebebiyle mart sınavına giren ve başarısız olan aynı şekilde mart sınavında başarısız olan arkadaşlarımızın hakkını mahkemelerde mutlak alacagına eminim. konuyu araştırıp tekrardan bilgi vericem. Ama Lütfen Birlik olalım, bir hareket edelim. bu forum o forum ankara çorum istanbul antalya vs vs. Bir hareket etmessek daha çok hakkımız yenecek.
ercandream ' Alıntı:Benim düşüncem sınavları bence erteleyecekler çünkü tam tatilin ortasında mali tatilde sınav yapacaklar... Biz muhasebeciler için 1-20 Temmuz Mali tatil. 19-20 Temmuz sınava giricez bence burada bir karışıklık var..Benim görüşüm sınavları Ağustos ayına alabilirler) çünkü zaten şurada temmuzun 20 sine 1 buçuk aydan az zaman kaldı..Kaldıki bizim tatil hakkımız hiç mi yok şu dünyada 1 yıldır resmen günleri zamanı tutmaya çalıştık geçmesin aman kdvleri yetiştirelim aman geçici vergi kurumlar vergisi aylık ba bs dur durak bilmeden çalıştık artı sınavlara çalıştık heleki sınav zamanları akşam eve gittiğimizde az birşey tv izlesek yada bir yere gitsek sürekli suçluluk duygusu içinde yaşadık çünkü ders çalışmamız gerekiyordu hemen tekrar derse oturduk..öyle bir yıl geçti işte.. Artık meraktan çıldırmak üzereyim eşim çevrem sürekli soruyorlar akşam eve gittiğimde yada birşey yapmak istediğimde hep erteliyorum sınav açıklansın ona göre hareket edeyim diye.. Düşünün üzerime kıyafet alacaktım onu bile sınav açıklansın geçersem alırım geçemezsem sınav parası yatırmam gerekli gibi bir sürü olay yaşıyorum son iki haftadır..
) Sınav sonucumuz inşallah beklediğimize değer inşallah kazanırız..
YAZEE ' Alıntı:Ben Tesmere sordum erteleme gibi bir durumun olmadığı söylendi,Arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen?? İsterseniz bu konuda sizde sorun bakalım ne diyecekler