personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar bence maliyetten herkes kalınca tekrar bi ayar çekilmiş olabilir aklıma gelmiyor değil

KAPDAN ' Alıntı:
bürokrasi dedikleri bu olsa gerek."biz yaptık oldu" kimse bişi diemez.niye şeffaf olamıoruz ki, şu sınavları şeffafça açıksalar.ben inanıorum ki dünyanın hiçbir yerinde böle bişi yoktur.70 günde sınav nasıl açıklanır merak konusu gerçekten.yetersiz sayıda komisyon üyesi varsa, bunun da çaresi bulunabilir.7 se 14 e yükseltilir, bu kadar basit yani

14 e yükselirse alcakları pasta azalır beylerin bayanların

umarım öyledir, maliyetten 3 bilinmeyenliyi kaç kişi yapmıştır ki :)

işimize yarayan bi ayar çekeceklerse çeksinler,maliyetten kalacağıma ben bi hafta daha beklemeye razıyım :)

ALEX_06 ' Alıntı:
sınav sonuçlarının yasal süresinde açıklanmaması sebebiyle bir sonraki sınava gereken şekilde çalışılamayacak. bir önceki sınavda bu sınavda aynı sebepten dava edilebilir ve sınavlar geçersiz sayılırmı ? Bu işi damdaki okkabaz gibi burdan bağırarak halledemeyecez arkadaşlar. Bir çok kişinin Yasal yollara başvuracagına dava yoluna gideceğine eminim. YETER ! Aptal yerine koymayın insanları. kasım sınavının geç açıklanması sebebiyle mart sınavına giren ve başarısız olan aynı şekilde mart sınavında başarısız olan arkadaşlarımızın hakkını mahkemelerde mutlak alacagına eminim. konuyu araştırıp tekrardan bilgi vericem. Ama Lütfen Birlik olalım, bir hareket edelim. bu forum o forum ankara çorum istanbul antalya vs vs. Bir hareket etmessek daha çok hakkımız yenecek.

En kötü ihtimalle mahkemeden dava eden kişi için sınav hakkının yanması iptal edilebilir. Olmayan bişeyi degil, hakkımızı arayalım. APTAL yerine koymasınlar artık. YETER ! Konuyu araştırıyorum, gerekiyosa konu ile yeni başlık açarak sizinde öğrendiginiz dava yollarını paylaşalım.

Benim düşüncem sınavları bence erteleyecekler çünkü tam tatilin ortasında mali tatilde sınav yapacaklar... Biz muhasebeciler için 1-20 Temmuz Mali tatil. 19-20 Temmuz sınava giricez bence burada bir karışıklık var..Benim görüşüm sınavları Ağustos ayına alabilirler ;)) çünkü zaten şurada temmuzun 20 sine 1 buçuk aydan az zaman kaldı..Kaldıki bizim tatil hakkımız hiç mi yok şu dünyada 1 yıldır resmen günleri zamanı tutmaya çalıştık geçmesin aman kdvleri yetiştirelim aman geçici vergi kurumlar vergisi aylık ba bs dur durak bilmeden çalıştık artı sınavlara çalıştık heleki sınav zamanları akşam eve gittiğimizde az birşey tv izlesek yada bir yere gitsek sürekli suçluluk duygusu içinde yaşadık çünkü ders çalışmamız gerekiyordu hemen tekrar derse oturduk..öyle bir yıl geçti işte.. Artık meraktan çıldırmak üzereyim eşim çevrem sürekli soruyorlar akşam eve gittiğimde yada birşey yapmak istediğimde hep erteliyorum sınav açıklansın ona göre hareket edeyim diye.. Düşünün üzerime kıyafet alacaktım onu bile sınav açıklansın geçersem alırım geçemezsem sınav parası yatırmam gerekli gibi bir sürü olay yaşıyorum son iki haftadır.. ;)) Sınav sonucumuz inşallah beklediğimize değer inşallah kazanırız..

bence 2 bilinmeyenli denklemin mantığını doğru olarak yapana puan az da olsa verirler diye düşünüyorum...

maliyet ayrı bi merak konusu gerçekten.benim de ilk sınavda veremediğim tek dersti.aslına bakarsak, sorulan 2 sorudan 1.soruyu her 10 adaydan 8 veya 9 u doğru yanıtlamıştır.kalan adaylardan 6-7 si ise 2.soruya bişiler karalamıştır.soruda 3 bilinmeyenli denklemin olduğunu düşünüp denklemi kuranlar da zannedersem 5 kişiyi geçmez.muhtelemen 4 ü de denklemde hata yapmış, belki 1 aday soruyu bütün olarak doğru yanıtlamıştır.yani %10 başarı düzeyi olacağını zannetmiorum yeterlilik sınavlarında.bu da bana biraz ümit verio doğrusu

ercandream ' Alıntı:
Benim düşüncem sınavları bence erteleyecekler çünkü tam tatilin ortasında mali tatilde sınav yapacaklar... Biz muhasebeciler için 1-20 Temmuz Mali tatil. 19-20 Temmuz sınava giricez bence burada bir karışıklık var..Benim görüşüm sınavları Ağustos ayına alabilirler ;)) çünkü zaten şurada temmuzun 20 sine 1 buçuk aydan az zaman kaldı..Kaldıki bizim tatil hakkımız hiç mi yok şu dünyada 1 yıldır resmen günleri zamanı tutmaya çalıştık geçmesin aman kdvleri yetiştirelim aman geçici vergi kurumlar vergisi aylık ba bs dur durak bilmeden çalıştık artı sınavlara çalıştık heleki sınav zamanları akşam eve gittiğimizde az birşey tv izlesek yada bir yere gitsek sürekli suçluluk duygusu içinde yaşadık çünkü ders çalışmamız gerekiyordu hemen tekrar derse oturduk..öyle bir yıl geçti işte.. Artık meraktan çıldırmak üzereyim eşim çevrem sürekli soruyorlar akşam eve gittiğimde yada birşey yapmak istediğimde hep erteliyorum sınav açıklansın ona göre hareket edeyim diye.. Düşünün üzerime kıyafet alacaktım onu bile sınav açıklansın geçersem alırım geçemezsem sınav parası yatırmam gerekli gibi bir sürü olay yaşıyorum son iki haftadır.. ;)) Sınav sonucumuz inşallah beklediğimize değer inşallah kazanırız..

sana katılıyorum.sınav bencede ertelenecek.hatta bazı -yönetimdeki- smmm lerde erteleneceğini düşünüyor.ama kesin denmiyor tabiki sadece ertelenme ihtimali konuşuluyor.

arkadaşlar bana göre, benim düşüncem haftaya perşembe aramalar yapılır cuma günüde internette yayınlanır.aha buraya yazıyom.ama içimdende yanılmak için dua ediyorum.ama bu komisyon zannederim ki beni haklı çıkaracak.bugün 67. gün el insaf.yani bu komisyon hakkında ne söylense ne kadar tenkit edilse bence yeridir.suç sadece komisyonda da değil elbet.ileriyi göremeyen birlikte de suç olduğu kanısındayım.bu kadar kişi sınava giriyor.bu arkadaşların kağıtlarını bu komisyon ne kadar sürede okur.ne kadar sürede açıklanır.bi fizibilite yapsalar.ama olmaz.sen sınav parasını yatır gerisine karışma.sağmal i....ğiz ya ne kadar sağabilirsen.nasıl olsa bunlar yol yordam bilmez.ne hak ararlar nede hakem.saldım çayıra mevlam kayıra.kalan olacakmış sınavlara çalışılacakmış.hiç birinin umrunda değil.ayın biride geçti paralarda banka hesaplarına yattı.oh ne ala, acaba nerde tatil yapsak?ege kıyılarımı iyi yoksa karadenizmi yapsak.yada bi yurtdışıda olabilir...ne dersiniz.?

komisyon üyeleri baharda piknik yaptı sürekli sanırım.

nasılsa ertelemelere alışkınlar sadece erteleme olunca iş yapıyorlar onuda yaparlar

Ben Tesmere sordum erteleme gibi bir durumun olmadığı söylendi,Arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen?? İsterseniz bu konuda sizde sorun bakalım ne diyecekler

Türkiye'deki konusu belli olmayan bir sınav yok. tek bizim sınavımızın sınırları belli değil.lisansüstü soru da çıkabilir..bambaşka tarzda sorular da çıkabilir...amaç farklı sormak....bence komisyon aynı soru tarzlarını sora sora sıkılmış...artık farklılık arıyor

bence o telefonlara bakanların bir şeyden haberleri yok

sınav tarihleri hiç ertelenmiş mi arkadaşlar??? ben sınav tarihlerinin önceden belirlenip resmi gazetede yayınlandığını duymuştum...böle bişeyi şimdi yapabilme olasılıkları var mı yani yeniden belirleyip resmi gazatede yayınlanması gbi ..zaten 45 gün var ......

YAZEE ' Alıntı:
Ben Tesmere sordum erteleme gibi bir durumun olmadığı söylendi,Arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen?? İsterseniz bu konuda sizde sorun bakalım ne diyecekler

Tesmer neye doğru cevap vermişki ona doğru cevap versin:))) Adamlar sınavın açıklancağı gün bile haftaya diyorlar:))

Ynt: Mart 2008 SMMM yeterlilik Sınavına Dair...

bizi düşünmezler arkadaşlar..asla böyle birşey olmaz....bizi düşünseler sınav sonuçlarını erken açıklarlar....

Kendi kendimizi kandırmayalım ,ERTELENMEZ arkadaşlar ,

ben bana verilen faks numarasına şikayetlerimi faksladım hiç kimse okumasa bile en azından kendi adıma yapabileceğimi yaptım az olsa sinirimi aldım