gülümse1907
Tanınmış Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Bu dilekçede güzel olmuş bence. Bunumu yollasak.
Ben daha yollamadım arkadaşlar
İMREN ' Alıntı:Türkiye Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği?ne
Sayın TÜRMOB üyeleri ve çok değerli Sınav Komisyonu bizler 3568 sayılı yasaya göre Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatı almak için 2008 / 1.dönem sınavına katılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir adaylarıyız.
Bizlere gerek yüksek mesleki standartların oluşturulması ve gerekse mesleği icra ederken kanunlara uyulması gerekliliği hususunda örnek teşkil edecek olan siz değerli Sınav Komisyonu üyelerimizin Mesleğimizin temel kanunu olan 3568 sayılı yasaya uymayarak sınavlarımızı zamanında açıklamamanız ve yüksek mesleki standartlar kavramına bu şekilde ters düşmeniz yolun başında olan bizleri, daha mesleğe başlamadan mağdur durumda bırakmış ve kötü örnek teşkil etmiştir.
Sınav sonuçlarımızın açılanmamış olsa dahi tarafımıza bilgi verilmemesi de ayrı bir mevzuudur.Bilgi edinme hakkımızı kullanarak Tesmer sitesinde sınavların nezaman açıklanacağı hakkında bilgiye ulaşabilmek en doğal hakkımızdır.
Bilgilerinize arz ederiz.
Tüm mağdur SMMM adayları..
Bu dilekçede güzel olmuş bence. Bunumu yollasak.
Ben daha yollamadım arkadaşlar