Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALEX_06 ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:balance ' Alıntı:arkadaşlar bu tepkileri destekliyorum fakat bence bunları herhangi bir medya kuruluşuna yollasak durumu açıklayan fakslar yollasak ve durum haber konusu olsa yaptırım gücü çok daha fazla olur.
Ben, içeriği lazım değil daha büyük mağduriyeti konu alan ve kişi sayısının daha çok olduğu bir olayda medya, radyo vb.... iletişim kanallarının çoğuna erişilen bir süreçte yer aldım, sonuç olarak sıfıra sıfır el de var sıfır ile yola devam ettim, hatta aksi yönde programlar yapıldı, belki hiç uğraşmasak daha iyiydi.
saol abi çok destek verici , kamçılayıcı oldun. napalım yani, oturun oturdugunuz yerde ne sunuluyorsa onu kabul edinmi diosun? nasıl memleket burası ya? 40 gün kalmış ogun hocam sınavın yapılmasına. 40 GÜN. Temmuz 2007 sınavı açıklandıktan sonra Kasım 2007 sonavının yapılmasına 2,5 ay vardı. yazık günah degilmi bu insanlara. tek ders ücretini bile borçla harçla yatıranlar var, geceleri çalışıp sınava giriyoruz, bi gun nasıl 26 saat olur, bi hafta nasıl 9 gün olur diye ugraşıyoruz. yazık degilmi bu insanların emeklerine yaa ... biz sustukça bu duzen degişirmi Ogun Hocam ? senin benim çocuklarımda aynı eziyeti çekmez mi?
Ogün Güneş ' Alıntı:ALEX_06 ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:balance ' Alıntı:arkadaşlar bu tepkileri destekliyorum fakat bence bunları herhangi bir medya kuruluşuna yollasak durumu açıklayan fakslar yollasak ve durum haber konusu olsa yaptırım gücü çok daha fazla olur.
Ben, içeriği lazım değil daha büyük mağduriyeti konu alan ve kişi sayısının daha çok olduğu bir olayda medya, radyo vb.... iletişim kanallarının çoğuna erişilen bir süreçte yer aldım, sonuç olarak sıfıra sıfır el de var sıfır ile yola devam ettim, hatta aksi yönde programlar yapıldı, belki hiç uğraşmasak daha iyiydi.
saol abi çok destek verici , kamçılayıcı oldun. napalım yani, oturun oturdugunuz yerde ne sunuluyorsa onu kabul edinmi diosun? nasıl memleket burası ya? 40 gün kalmış ogun hocam sınavın yapılmasına. 40 GÜN. Temmuz 2007 sınavı açıklandıktan sonra Kasım 2007 sonavının yapılmasına 2,5 ay vardı. yazık günah degilmi bu insanlara. tek ders ücretini bile borçla harçla yatıranlar var, geceleri çalışıp sınava giriyoruz, bi gun nasıl 26 saat olur, bi hafta nasıl 9 gün olur diye ugraşıyoruz. yazık degilmi bu insanların emeklerine yaa ... biz sustukça bu duzen degişirmi Ogun Hocam ? senin benim çocuklarımda aynı eziyeti çekmez mi?
Ben demek istiyorum ki güzel ülkemde bunun yolu bu değil, bu şekilde bir yere varılmıyor, benim sınav sonucum sizinkinde daha geç açıklanmıştı, önemli olan bu günleri unutmamak ve belirli mevkilere gelindiğinde geçmişi hatırlayıp elimizi taşın altına sokmak.
Zaten büyük olasılık konu sınav sonuçlarının okunması ile ilgili değildir.
BETA ' Alıntı:danıştay 8.dairesinin 20.12.1996tarih ve No: 1995 /331, Karar No: 1996/4045 sayılı kararında şu sonuç cümlesi yer almaktadır: ?Sınavlarda Hatalı Soru Sorulduğunun Belirlenmesi Halinde, Bu Soruların Öğrenci Lehinde, Doğru Cevaplandırılmış Gibi Kabul Edilmesi Gerektiği Hk.?
serengeti ' Alıntı:komisyon alıştı zaten 70 günün altında açıklamazlar artık
işinize gelirse hesabı
gülümse1907 ' Alıntı:O soru doğru kabul edilirse çoğumuz geçeriz sanırım arkadaşlar
rukivverh ' Alıntı:telefonla aranma işlemi sabahtan mı başlıyordu acaba?
Bazı iller telefonla aramakta geçikiyor ancak 3 büyük ilde genelde ilk önce telefonla aranıyor.gülümse1907 ' Alıntı:rukivverh ' Alıntı:telefonla aranma işlemi sabahtan mı başlıyordu acaba?
Evet ama bazen aramalar nete verildikten sonra da olabiliyormuş
Ogün Güneş ' Alıntı:Bazı iller telefonla aramakta geçikiyor ancak 3 büyük ilde genelde ilk önce telefonla aranıyor.gülümse1907 ' Alıntı:rukivverh ' Alıntı:telefonla aranma işlemi sabahtan mı başlıyordu acaba?
Evet ama bazen aramalar nete verildikten sonra da olabiliyormuş