personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

offfffffff offfffffffffffffffff ne kara talihimiz varmış

faksa devam arkadaşlar! onlar bizi bıktırıyorsa biz de onları bıktırıcaz :)
ihmal etmeyelim lütfen

Yaw ne olur biri bana şu komisyon üyelerinin adını söylesin, bu adamların adı hiç bir yerde yazmıyo Hayalet mi bu adamlar yaw

MUSTİMKM ' Alıntı:
Yaw ne olur biri bana şu komisyon üyelerinin adını söylesin, bu adamların adı hiç bir yerde yazmıyo Hayalet mi bu adamlar yaw

Ya kardeşim 30 sayfa felan geriye git orda olması lazım. Ogün Güneş hocamız yazmıştı

YMM Abdullah Keskin
YMM Güner Ünsal
Prof.Dr. Feryal...

aklımda kalanlar

MUSTİMKM ' Alıntı:

birkaç sayfa geriyi kontrol edersen burda tamamının adı birkaç kere yazıldı. ama adlarını bilmemiz bizim hayatımızda birşeyi değiştirmedi, umarım seninkini olumlu yönde değiştirir ;D

Acaba diyorum Tesmer öğrenci işlerini değilde luca operatör ve luca destek hatlarına yüklenip kilitlesek mi ? Beklerken iyi giderdi . Tövbe tövbe insanın sıkıntıdan aklına neler geliyor ;D ;D

oğün hocam sana zahmet yarın sabah tekrar arasanda izmir smmmso sını bi haber alsan durum nedir diye çok seviniriz.

yarında açıklamazlarsa sinirden çatlarım heralde

myrose58 ' Alıntı:
yarında açıklamazlarsa sinirden çatlarım heralde

öyleyse bence şimdiden yapıştırıcıyı eline al çatlak yerleri dağılmadan yapıştırırsın.Dağıldık dağılcağımız kadar aslında ama ne kurtarsak kar artık.Yoksa belgenin de önemi kalmıcak

umutburcak ' Alıntı:
MUSTİMKM ' Alıntı:

birkaç sayfa geriyi kontrol edersen burda tamamının adı birkaç kere yazıldı. ama adlarını bilmemiz bizim hayatımızda birşeyi değiştirmedi, umarım seninkini olumlu yönde değiştirir ;D
Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,

Prof.Dr.Feryal Orhun BASIK
Prof.Dr.Yurdakul ÇALDAĞ
Maliye Baş Müf.Mehmet ARABACI
YMM Abdullah KESKİN
Hes.Uzmanı Tahir UFUK
YMM GÜNER ÜNSAL dır

arkadaşlar sıra bu kişilerin ne gibi kitapları, yazıları ve makaleleri var bunlar hakkında bilgilerinizi bekliyoruz
kolay gelsin

Ben sık kullanılanlara ekledim ;D

ymm abdulalh keskin

Pazar 1962 doğumlu, evli ve iki çocukludur.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1985 yılı mezunudur.

Orman Ürünleri Sanayi Genel Müdürlüğünde Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerinde bulunmuş, 04.10.2001 tarihinde Kurul Denetçiliğine 04.10.2004 tarihinde de Başdenetçiliğa atanmıştır.

korkunç olarak bize bu sıkıntıyı çektirenlerin hiçbir yaptırıma maruz kalmaması
vede sonraki sınavlarda tekrar aynı sıkıntıların devam etmesi
umarım bu sürecten bidaha geçmeyiz
artık ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar
ama sonuç olumlu olsun
yoksa gerçekten yıkım olur

yurdagül devri kapandıııııı eksik bilgi eski komisyon onlar .......3 bilinmeyenli matematiksel dağıtım şahsi kitabinda yok....kitabında olmayanı sorar mı adammmmmm bence böyle de

deniro ' Alıntı:
ymm abdulalh keskin

Pazar 1962 doğumlu, evli ve iki çocukludur.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1985 yılı mezunudur.

Orman Ürünleri Sanayi Genel Müdürlüğünde Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerinde bulunmuş, 04.10.2001 tarihinde Kurul Denetçiliğine 04.10.2004 tarihinde de Başdenetçiliğa atanmıştır.

aa bzim okuldan mezun muşşş ;D

Yüksel Koç benim fakültede muhasebe hocamdı. Bir çok kitabı var. Çok kıymetlidir.

ehehhh pazarlı benim iki mahalle ötemde yaww hemşehrim bu beyfendi hangi dersin üyesi ki ???

Hastane santralinin telefonu caldi. Arayan yasli bir buyukanne idi. Cekingen bir sesle sordu:
- Bir hastanin durumu hakkinda bilgi verebilecek biriyle gorusmem mumkun mu?
- Ben size yardimci olayim tatli teyzecim. Hastanin adi ve oda numarasi nedir?
Buyukanne yorgun ve titrek sesiyle soyledi:
- Halime Kaya. Oda numarasi 302.
- Siz birkac dakika hatta kalin, ben hemsiresinden durumunu ogreneyim.
Birkac dakika sonra operator telefona geldi:
- Haberler iyi teyzecim. Hemsire bana Halime hanimin durumunun gayet iyi oldugunu soyledi. Tansiyonu ve kalbi cok iyiymis ve doktoru Sami
bey onu sali gunu taburcu etmeyi dusunuyormus.
- Sagolun, ne guzel haberler verdiniz. Oyle endiseleniyordum ki! Allah razi olsun evladim.
- Bir sey degil teyzecim. Halime hanim kiziniz mi?
- Yok evladim, Halime Kaya benim... Hickimse bana birsey soylemiyor ki...