deniro ' Alıntı:hafta sonu cumartesi - pazar ızdırap içinde geçecek.yarın açıklamazlarsa.
havada sıcak..
MUSTİMKM ' Alıntı:Yaw ne olur biri bana şu komisyon üyelerinin adını söylesin, bu adamların adı hiç bir yerde yazmıyo Hayalet mi bu adamlar yaw
MUSTİMKM ' Alıntı:Yaw ne olur biri bana şu komisyon üyelerinin adını söylesin, bu adamların adı hiç bir yerde yazmıyo Hayalet mi bu adamlar yaw
myrose58 ' Alıntı:yarında açıklamazlarsa sinirden çatlarım heralde
Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,umutburcak ' Alıntı:MUSTİMKM ' Alıntı:Yaw ne olur biri bana şu komisyon üyelerinin adını söylesin, bu adamların adı hiç bir yerde yazmıyo Hayalet mi bu adamlar yaw
birkaç sayfa geriyi kontrol edersen burda tamamının adı birkaç kere yazıldı. ama adlarını bilmemiz bizim hayatımızda birşeyi değiştirmedi, umarım seninkini olumlu yönde değiştirir ;D
deniro ' Alıntı:ymm abdulalh keskin
Pazar 1962 doğumlu, evli ve iki çocukludur.
Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1985 yılı mezunudur.
Orman Ürünleri Sanayi Genel Müdürlüğünde Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerinde bulunmuş, 04.10.2001 tarihinde Kurul Denetçiliğine 04.10.2004 tarihinde de Başdenetçiliğa atanmıştır.