personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bence bunlar 2008/1 dönemde bütün soruları hazırlamışlar ve giren sayısına ve yığılmalara göre soruları sıralıyorlardır.

dede 66 ' Alıntı:
umarım soru hazırlarken bulundukları ciddiyetle kağıtları okurken bulundukları ciddiyetle aynı orantılı olur

çok uzak ihtimal..hiç sanmıyorum.

hayır benim 3 oldu ilkinde 7/6 verdim maliyetle cebelleşiyorum.

öyle yada böyle biz bu dersleri verip belgeyi alacağız bu engellerin daha iyi lerini geçtik hepimiz onun için herkes iyimser olsun bence insanın isteyipte başamayacağı bişey olmadığını düşünenlerdenim. tabi platonik şeyler istenmesin

oo sizin durum hem iyi hem kötü..7/6 verip, tek maliyetle uğraşmak ..Bende özellikle maliyetle ilgili değerlendirme nasıl olacak merak ediyorum..

Bence bundan sonra SMMM yeterlilik sınavlarında kolay soru ,kolay soruyu da geçtim mantıklı hiçbir soru göremiyeceğiz.(2007 öncesine göre) Sebebini düşünüyorum ama halen bulamadım??? maksat almamaksa daha önce elenmeli buraya kadar gelen insanlara matematik ya da akıl oyunları ile zekaları ölçülmemeli.....
Hadi biz bunuda geçeriz geçmesine de zaman ,mekan ,süre,iş yoğunluğu hepsi etkiliyor.

ya ben soruların zorluğundan değil kendi aptallığımdan buralardayım temmuz sınavında bi kademeliyi yapamadık yapacağımız tek sey tablo yapmaktı kasım daha da facia 5000/8000 i %40 yaptım çok akılllıyım ya hesap makinesi kullanmadım. son sınav ise tamamen hoca hatası yanlış yönlendirme bizim hoca saolsun 3 lü denklem çıkmaz demişti. gerçi 5000/8000 i yapamayan adam 3 lü denklemi nasıl yapsın

Sayın dede senin gibi hepimiz aynı yerlerde yanıldık!! Sebebi aptallığımız değil soru anlaşılamıyor.Ben bu soruları Üniversitedeki Maliyet hocalarına da gösterdim onlar bile ilk bakışta anlamıyorlar.O streste O kelime oyunlarına düşüyoruz mecburen

dede 66 ' Alıntı:
ya ben soruların zorluğundan değil kendi aptallığımdan buralardayım temmuz sınavında bi kademeliyi yapamadık yapacağımız tek sey tablo yapmaktı kasım daha da facia 5000/8000 i %40 yaptım çok akılllıyım ya hesap makinesi kullanmadım. son sınav ise tamamen hoca hatası yanlış yönlendirme bizim hoca saolsun 3 lü denklem çıkmaz demişti. gerçi 5000/8000 i yapamayan adam 3 lü denklemi nasıl yapsın

benim durum daha vahim. kasımda maliyette birinci soruda br maliyeti bulduk.toplam maliyet dir bu diye üretim hacmi ile çarpmadık..martta ise gelir tablosunda satıştan iadeleri düşmedik.280 çıktı.satıştan iadeyi düşşsek 250 kalacak.bu iş bitecek.2.sorudan da 10 puan verseler bu iş bitecekti.ama bu kadar amatör hatalar yapılıyor bazen.

ben umutluyum sanki bu defa geçerim diye çünkü eğer 40 / 60 yapsalardı geçen sınavda yaparlardı

Ya işte bilgi 1-2 saatle ölçülürse böyle oluyor arkadaşlar

ben maliyete temmuz 2007 girdim ilk girişte 90 aldım ama 100 bekliyodum 10 puanı nerden kırdılar hala anlamadm

ortalama puanında problem yoksa takma sonucta notları belgeye iliştirmiyorlar

dede 66 ' Alıntı:
ben umutluyum sanki bu defa geçerim diye çünkü eğer 40 / 60 yapsalardı geçen sınavda yaparlardı
Aslında ben de Maliyetten umutluyum ama tesmer resmi cevap verdi 40 a 60 diye,hayırlısı maliyetten kalmayayım da gerisi kısmet artık

ya tesmere hala inanıyormusunuz onların dünyadan haberleri yok

myrose58 ' Alıntı:
ben maliyete temmuz 2007 girdim ilk girişte 90 aldım ama 100 bekliyodum 10 puanı nerden kırdılar hala anlamadm
Birde böyle durumlar var tabi ya 40 alınmalı ya 100 yada 60

o hanımefendi madem komisyondan notların puanlamasını öğrendi bi zahmet ne zaman açıklanacağını da resmi bir açıklam ile yapsa bu kadar smmm adayı mağdur olmazdı yanılmıyorsam öğrenci şefiydi

Bak işte çok haklısın Dede

yanlış anlamayın maliyete kafam iyi çalışır