personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben eminim her kağıt için bi okutman tutacak kadar para topluyor tesmer. yazık günah degilmi ya. organize düzgün yapılmadıgından bu işler bu hale geliyor. acaba diyorum biz oturduk yerden konusuyoruzda hani hakkaten zor bi işmi bu? yok arkadaş, aklım ermiyor. anlayan varsa beri gelsin.

valla esastan baydılar artık . tesmerin umrunda değiliz. ama sınavı kazandıktan sonra amaniiin genel kurulumuz var koşun gelin oy verin toplanalım birlik olalım mesleki standartlar v.s. şeklinde mail mesaj bombardımanına tutarlar tamam kesinlikle bizleri elemek istiyolar ama kazananları da bir şekilde kaybedecekler . ben oynamıyorum artık verin bebeklerimi alsınlar misketlerini yaaaa daral geldii :( bi alışveriş bi fiş gibi oldu .bi tesmeri tıkla bi iş yap ne biliiim

ben sınava ilk kez girdim martta, ama sizin kadar endişeli ve merak içinde değilim..

bence ücretinizi kimin ödediğini düşünerek günlük hayatınızı ve iş hayatınızı ona göre yönlendirin!

Herkes nerde "Kurtçuklar Vadisi" mi seyrediyor acaba? ;D

abi sende işveren temsilcisi gibi oldun. bırak bunları sen düşünme ya ;D

dün yazıdm Hak yiyenin hakkını yerler diye, balance kardeşim...

anlatmaya çalıştığım şey bu... yani bırakında iş zamanında geyik yapmayı "ayrıca hepsi geçen 290 sayfada geçenlerin tekrarı" işinie bakın demek için..

ALEX_06 ' Alıntı:
ya ben bu tesmere içimi nasıl boşaltacam ya, yani böle sevgi şükran vs vs. gece gece oturdum bunun planlarını yapıyorum. çiçek ? yok bu olmaz. buket? yok yok buda olmaz. çelenk? yok yok buda az kalır. ağaaç? yok buda olmaz.. biraz daha düşüneim.

sınav açıklanıpta geçtiğini öğrenirsen bir anda pamuk gibi olursun merak etme. tesmerede kızgınlığın uçup gider.sevinçten

Sanırım sen bütün gün burda yoğunluk var kimse işinle ilgilenmiyo burasıyla ilgileniyo durumundan rahatsız oldun.Sınıfın çalışkan öğrencisi gibi yani :) neyse biliyosun ben şuan çalışmıyorum kimsenin hakkını yemiyorum yani.Ama arkadaşlarda sorumluluklarının bilincinde kişilerdir herkes zamanlamasını bilir işini de aksatmaz gibi geliyo.Yoksa bukadar aşamaadan geçip burada olmazdı kimse.Olur arada böyle zamanlarda ...

bak şimdi saat 9 la 17:30 arası çok yoğun ama 18:00 da bi anda bıçak gibi kesliyo forum...

yani bu gün içinde özveriyle çalışıldığınımı gösteriyo..

ya abi bırak bunu takip etmeyi o herkesin kendisi ile işvereni işi arasındaki ilşiki.Hepimiz kendi yaptığımızdan sorumluyuz.Sen neden sıkıyosun buna canını.Şimdi çıkıp biri yazssa seni neden ilgililendiriyo ücretimi sen mi ödüyosun dese.Bu durumda denecek bişey yok.Güzel abim boşver bunu :) yarın büyük gün olur belki biz onu düşünelim şimdi :)

ben bu sözlerimde özverili arkadaşlarımı imtina ediyorum... :)

Ben kimseyle polemiğe girmem Balance kardeşim.. gerekeni gerektiği zaman söylerim lafı uzatmam..

banace kardeşim.. bu sonuçları c.tesi sabahı internetten öğreniriz gibi geliyo.. eğer olmazsa pazartesi aramalar yapılır akşam 8 den sonra da internette gözükür.. eğer sonuçlar yarın komisyondan tesmerin eline geçerse hafta sonu sisteme girerler pazartesi akşamı veya salı 00:00 da nette gözükür diye düşünüyorum...

inşallah. ya açıklansın da bugün yarın farketmez artık....

ben sm belgemle kendi işimde vicdanım rahat bir şekilde çalışıyorum. kasım sınavında bekledim bekledim... mart sınavında bekledim beklediim bu beklemek beni yoruyor. gündüz olağan işlerden yenilikleri pek takip edemediğimden genel de gece 10 dan sonra evde bilg.rahatça kullanabiliyorum kendi işlerim için. işten kastım da ev işiydi .biz hanımların esas mesaisi evde başlıyor malum.oğlum yatana kadar bi iş bi tesmer demek istemiştim.tabi ben iş-güç derken evdeki yoğunluğum anlaşılmaz .bu da doğru.:)

günaydın arkadaşlar,herkese ii çalışmalar.