personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

analizdeki hataları da bize mal ederler merak etme arkadaşım...

60 + ? ye devam mı etsek arkadaşlar?

bende hiç sanmıyorum artı bir değerlendirme yaptıklarını.

addict ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Şu kara günde sizlere çok çabuk alıştım ve sevdim. Sıkıntılarımızı beraber paylaşma fırsatı buldum. İçimdeki son ümidide az önce tükettim.

Gördüm ki beklemeler naçar beni birisi telefonla arayana kadar tesmer ve form sayfasına girmeyecegim.

Hepinizi hürmetle selamlar hayırlı haberlere hep beraber kavuşmayı dilerim.

Sonuçlar açıklandıktan sonra görüşmek üzere

Saygılarımla,

Addict

Mesajın başını okuyunca korktum yaa kendine kötü bişi yapcan sandım :)

Arkadaşlar sınavın 60 günde açıklanması gerektiği hangi maddeydi yazabilirmisiniz bulamadım bir türlü kafam iyice durdu galiba

acaba komisyon yevmiye üzerinden mi para alıyor...?

iyi kötü tecrübe edindik ben geçen dönem vergiden nasıl kaldım hala onu düşünüyorum o yüzden korkuyorum yaptığım halde kaldım yine yaptığım halde kalabilirmmm

Mahkemeye gidilirse ne olacak ? O zaman komisyon değil bilirkişi inceleyecek...Ayrıca dün bu forumda yanılmıyorsam bir danıştay kararı da vardı...

Evet bizim yaptırım gücümüz yok . Ama yargının var...

Salı günü açıklansa ve o gün başlasak bu aydan 21 gün. 16 temmuza kadar baksak..21+16 =37 gün eder.37 güne anca 3 ders sığar.4 veya 5 dersi kalanlar ne yapacak.allah yardımcıları olsun.

sevengül ' Alıntı:
Arkadaşlar, ben komisyonun avukatlığını yapma niyetinde değilim, Ancak klasik sınava tabii olupta on binlerce kağıttan el yazılarını okuyupta hayatları etkileyecek kararlar vermenin kolay olamayacağını düşünüyorum. ve daha öncede bahsettiğim gibi komisyon üyeleride ''Eminönünde kuş yemlemekten gelmediler'' yani boş beleş adamlar değil. Bu açıdan baktıınızda ben benim kağıdım için el yazımın inanılmaz kötü olduğunu kabul ediyorum ve bu yüzden belkide tek ders kalmasına rağmen gene kalacağım...

Sizce bu etken bile sınavın açıklama tarihini uzatmaz mı? hadi tekrar değerlendirme yapmasalar bile.....

öğleden sonra 4 e kadar aranan olmassa pazartesi açıklanır artık.aranan olursa hemen yazsın buraya

mart sınavı benim dördüncü hakkımdı..denetim ve vergiden...
temmuz son hakkım olacak..sonuçları beklemeye artık tahammülüm kalmadı.

ders de çalışamıyorum..ne olacak benim halim.........

çok kötü ya bence girme sınva kasımda gir ikisnide ver çok çalışıp

bende öğleden sonrayı bekliyorum

CANAN113 ' Alıntı:
mart sınavı benim dördüncü hakkımdı..denetim ve vergiden...
temmuz son hakkım olacak..sonuçları beklemeye artık tahammülüm kalmadı.

ders de çalışamıyorum..ne olacak benim halim.........

sizin sonuçları beklemeden bir an önce başlamanız lazım riske girmemek adına..ama açıklanmadan da konsantre olmak o kadar zorki..size hak veriyorum..konsantre olunamıyor.

deeper_blue ' Alıntı:
sevengül ' Alıntı:
Arkadaşlar, ben komisyonun avukatlığını yapma niyetinde değilim, Ancak klasik sınava tabii olupta on binlerce kağıttan el yazılarını okuyupta hayatları etkileyecek kararlar vermenin kolay olamayacağını düşünüyorum. ve daha öncede bahsettiğim gibi komisyon üyeleride ''Eminönünde kuş yemlemekten gelmediler'' yani boş beleş adamlar değil. Bu açıdan baktıınızda ben benim kağıdım için el yazımın inanılmaz kötü olduğunu kabul ediyorum ve bu yüzden belkide tek ders kalmasına rağmen gene kalacağım...

Sizce bu etken bile sınavın açıklama tarihini uzatmaz mı? hadi tekrar değerlendirme yapmasalar bile.....

Kardeş komisyonda akraba mı var senin