Özellikle senin ve benim gibi tek ders olanların sanmaları daha doğruolur..myrose58 ' Alıntı:yok yaaaa ben sanmıyorummmm
addict ' Alıntı:Arkadaşlar,
Şu kara günde sizlere çok çabuk alıştım ve sevdim. Sıkıntılarımızı beraber paylaşma fırsatı buldum. İçimdeki son ümidide az önce tükettim.
Gördüm ki beklemeler naçar beni birisi telefonla arayana kadar tesmer ve form sayfasına girmeyecegim.
Hepinizi hürmetle selamlar hayırlı haberlere hep beraber kavuşmayı dilerim.
Sonuçlar açıklandıktan sonra görüşmek üzere
Saygılarımla,
Addict
engin_41 ' Alıntı:acaba komisyon yevmiye üzerinden mi para alıyor...?
Arkadaşlar, ben komisyonun avukatlığını yapma niyetinde değilim, Ancak klasik sınava tabii olupta on binlerce kağıttan el yazılarını okuyupta hayatları etkileyecek kararlar vermenin kolay olamayacağını düşünüyorum. ve daha öncede bahsettiğim gibi komisyon üyeleride ''Eminönünde kuş yemlemekten gelmediler'' yani boş beleş adamlar değil. Bu açıdan baktıınızda ben benim kağıdım için el yazımın inanılmaz kötü olduğunu kabul ediyorum ve bu yüzden belkide tek ders kalmasına rağmen gene kalacağım...sevengül ' Alıntı:bende hiç sanmıyorum artı bir değerlendirme yaptıklarını.
ozankeskin ' Alıntı:çok kötü ya bence girme sınva kasımda gir ikisnide ver çok çalışıp
CANAN113 ' Alıntı:mart sınavı benim dördüncü hakkımdı..denetim ve vergiden...
temmuz son hakkım olacak..sonuçları beklemeye artık tahammülüm kalmadı.
ders de çalışamıyorum..ne olacak benim halim.........
deeper_blue ' Alıntı:Arkadaşlar, ben komisyonun avukatlığını yapma niyetinde değilim, Ancak klasik sınava tabii olupta on binlerce kağıttan el yazılarını okuyupta hayatları etkileyecek kararlar vermenin kolay olamayacağını düşünüyorum. ve daha öncede bahsettiğim gibi komisyon üyeleride ''Eminönünde kuş yemlemekten gelmediler'' yani boş beleş adamlar değil. Bu açıdan baktıınızda ben benim kağıdım için el yazımın inanılmaz kötü olduğunu kabul ediyorum ve bu yüzden belkide tek ders kalmasına rağmen gene kalacağım...sevengül ' Alıntı:bende hiç sanmıyorum artı bir değerlendirme yaptıklarını.
Sizce bu etken bile sınavın açıklama tarihini uzatmaz mı? hadi tekrar değerlendirme yapmasalar bile.....