bariss ' Alıntı:gulumseonemli degil ben kendimi bildigim icin hakaret icermedikten sonra onemsemem.İsim veremem ama cok yetkili bir agizdan .sinav komisyonu hala kagiitlari okumaktaymis ve gec kaldiklarinin farkinda olup tesmere biriminden ozur dilemisler
furki ' Alıntı:arkadaşlar
mart sınavı açıklanmayacak, temmuz sınavı ile birleştirilecek. iki sınavda alınan notlardan yüksek olan dikkate alınacak.
furki ' Alıntı:arkadaşlar
mart sınavı açıklanmayacak, temmuz sınavı ile birleştirilecek. iki sınavda alınan notlardan yüksek olan dikkate alınacak.
gülümse1907 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..
Yeni üye. Dikkatli olun![]()
4. hakkımı kullandım, Maliyet - vergi mevzuatıCANAN113 ' Alıntı:izcan sendemi 4.hakkını kullandı..hangi ders
izcan ' Alıntı:4. hakkımı kullandım, Maliyet - vergi mevzuatıCANAN113 ' Alıntı:izcan sendemi 4.hakkını kullandı..hangi ders
vergi kritik geçti, maliyet ise 1.soruyu 50 puan tahmin ederek sınav süremin çoğunu buna harcadım, hem klasik çözdüm soruyu, hemde tablo ile ve şablon mükemel oldu, son 15-20 dakika 2.soruya el attım, formulü yazdım, hesaplamaları yaptım, tabloya vakit kalmadı, ama ne yaptığımı hatırlamıyorum....
fakat çok iddialı olduğum 1.sorunun gelir tablosunu yaparken iade bilinmektedir kelimesini net satışlar olarak yorumladım...
kamilsonmez ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..
Yeni üye. Dikkatli olun![]()
sen daha once birilerini isirdin galiba tecrube sahibisin
evet çok dikkat edin ısırmasın