personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hangi yasda alinirsa alinsin en onemlisi olene kadar veya meslegi birakana kadar bu meslekde aday oldugumuz çünkü bir ay kanunları takip etmezsen sorularin coguna cvp veremez bu uygulama hatalari yaparsin.avukat bir konu üzerinde uzmanlasir meslegi boyunca kendişni gelistirmek zorunda kalmaz.doktor belki 10 -15 yılda bir tedavi veya çigir acan bir gelisme olursa 1 aylık bir egitimle meslegini icra eder bizler ise obur boyu oku kendiini gelistir yinede meslegin icrasinda cogu konu üzerinde bilgi sahibi degiliz.

eyvah beterin beteri var desene ben bunu hiç düşünmedim...vay halimize yanarım bennnnn bizi bunca ızdıraptan sonra ymm yapsınlar yaw

sinav komisyonundaki hocalarin sordugu sorular ders verdikleri unide sorduklarin sorularin aynisi.ama hocalarin kimler oldugu mecul

bariss ' Alıntı:
hangi yasda alinirsa alinsin en onemlisi olene kadar veya meslegi birakana kadar bu meslekde aday oldugumuz çünkü bir ay kanunları takip etmezsen sorularin coguna cvp veremez bu uygulama hatalari yaparsin.avukat bir konu üzerinde uzmanlasir meslegi boyunca kendişni gelistirmek zorunda kalmaz.doktor belki 10 -15 yılda bir tedavi veya çigir acan bir gelisme olursa 1 aylık bir egitimle meslegini icra eder bizler ise obur boyu oku kendiini gelistir yinede meslegin icrasinda cogu konu üzerinde bilgi sahibi degiliz.

Bu sözlerine aynen katılıyorum ve altına imzamı atıyorum.

zaten mechulden gelip mechule giden bir tesmerimiz var kom.üyelerinin mechul olması çokmu?

uzun zamandır telefon da çalmıyor ne dersiniz fırtına öncesi sessizlik olabilirmi?
arkadaşlar ben bunaldım biraz hava alayım yoksa .....

gülümse mng kargodan bir haber varmi cumadan gelirse bir daha arar bizi haberden edersen memnun oluruz:)

Zaman iyice daraldı 5 dersten girmiştim bir tek vergi kalır diye düşünüyordum ama diğer derslerdende kaldığım olursa bu kadar kısa sürede nasıl çalışıcam bilmiyorum
Vergi zaten yeterince zor?ne yapıcaaaammmm?

Arkadaşlar

ASMMMO Oda başkanı ALİ METİN POLAT ile görüşüldü.

Odaya liste gelmemiş, açıklanmamış, hala komisyondaymış.

temmuz sınavına başvuru yapıcak para kalmıcak ben ondan korkuyorum..

evet gülümse1907 benim ilk msjda verdigim bilgi dogrudur.sonuclarin aciklanmasini odalar cuma gunu bekliyor.komisyon kagitlarin yarisini okumus komisyon uyeleriyle tesmer sekreteri rifat nalbantoğlu ve tesmer müdürü ercan beyazitli baglanti kurabiliyor yalniz.tiziz bir sekilde okunuyor galiba her yazilanin altini kirmizi kalemle ciziyorlar:)

bariss ' Alıntı:
evet gülümse1907 benim ilk msjda verdigim bilgi dogrudur.sonuclarin aciklanmasini odalar cuma gunu bekliyor.komisyon kagitlarin yarisini okumus komisyon uyeleriyle tesmer sekreteri rifat nalbantoğlu ve tesmer müdürü ercan beyazitli baglanti kurabiliyor yalniz.tiziz bir sekilde okunuyor galiba her yazilanin altini kirmizi kalemle ciziyorlar:)

Yani bugün de gelebilirmi odaya diyosun

Komisyon bence bizim kağıtları bir köşede unuttu 60 günü geçip tesmer sınav sonuçlarını sormaya başlayınca hatırladılar (haa biz bir sınavın komisyonuyduk doğru diye) ve okumaya başladılar :D

janset16 ' Alıntı:
Komisyon bence bizim kağıtları bir köşede unuttu 60 günü geçip tesmer sınav sonuçlarını sormaya başlayınca hatırladılar (haa biz bir sınavın komisyonuyduk doğru diye) ve okumaya başladılar :D

:))

yaaa benim anlamadığım bu zamana kadar ne yaptıklarıı

janset16 ' Alıntı:
bencede tam söylediğin gibi

13.06.2008 tarihi veriliyor oda-tesmer-turmob ile bizzat ben konustum komisyon uyelerinde bir kisi ile devlet kademesinden bir ymm konustu