personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

barıss kırmızı kalemle çizildiğine kadar biliosanbaşka şeylerde biliosundur :)
nasıl değerlendiriyorlar napıyolar ne ediyolar ???
bi anlat bakalım :)

bariss ' Alıntı:
13.06.2008 tarihi veriliyor oda-tesmer-turmob ile bizzat ben konustum komisyon uyelerinde bir kisi ile devlet kademesinden bir ymm konustu

İstemiyoz yaa açıklamasınlar

kırmızı kalem meselesi sadece mizahi yonu isin.her komisyon uyesinin evine kagitlar gonderiliyor nasil paylastiklarini bilmiyorum tesmer tarafindan ayriliyor olabilir.tek dikkat ettikleri konu hakkinda bilgi sahibi olup olmadigin.sorunun sonucunun dogru bulunup bulunmadigi onemli deegil sayısallar icin.

şimdi tesmeri aradım.kanuni süreyi nerdeyse 10 gün geçtiklerini söyeldim.
nisanın 1 'inden itibaren sayılıyomuş..aslında sadece 4 gün gecikmişlermiş...

haftaya kaldığını,hocaların okumaya devam ettiğini söyledi bir bayan..

herkesi çok mağdur ettiniz dedim,,öbür sınava bişey kalmadı..

haklısınız dedi...

haklıyız tabi ama kimin umurunda....

Ben temmuzda girmicem sınava bu gidişle daha iyi hazırlanıp kasımda girerim daha iyi

sozellerde hatayi affetmiyorlar anca benim gibi kazım yılmaz ve nurettin bilici nin vergi kitapları ezberleyip kanunun aynısını yazıp 4 tam sorudan 80 alacaksınız diger yonden ne yazarsanız yazın sorunun tam puanınnı vermiyorlar 5 veya 10 puan arasında kırıyorlar.sayısal derslerde hatanın onemli olmamasinin nedeni bilgisayar ortaminda programlar sayesinde yapilmasi..

bariss ' Alıntı:
sozellerde hatayi affetmiyorlar anca benim gibi kazım yılmaz ve nurettin bilici nin vergi kitapları ezberleyip kanunun aynısını yazıp 4 tam sorudan 80 alacaksınız diger yonden ne yazarsanız yazın sorunun tam puanınnı vermiyorlar 5 veya 10 puan arasında kırıyorlar.sayısal derslerde hatanın onemli olmamasinin nedeni bilgisayar ortaminda programlar sayesinde yapilmasi..

O yüzdenmi herkes maliyetten kalıyo kardeşim??

ben şu kanıya vardım
bizim kağıtlar büyük olasılıkla kayıp bu nedenle kağıtları arıyo bunlar

İsmmmo nun sitesinde odaya eleman almak için ilan vermişler
Acaba diyorum başvuruda bulunup içerimi sızsam gerçekten çok merak ediyorum şu sınav sistemi nasıl işliyor

gülümse1907 temmuzda ortak maliyet gelebilir bu sansi kacirma:)

bariss ' Alıntı:
gülümse1907 temmuzda ortak maliyet gelebilir bu sansi kacirma:)

Ben bu sınavda matematiksel gelsin diye dua etmiştim keşke etmeseydim 3 bilinmeyenli çıktı

maliyetden kalmasi nedeni bir soruyu tam bildigini dusunuyor veya diger soruyu yarim cevapliyor olabilir.maliyet 2 soruda iki bilinmeyenli denklemle cozenler bile 10 puan alir hele en onemlisi tabloyu yapmak yaptıysan al sana 15 puan:)

Biraz önce ismmmo ile görüştüm, malum cevap henüz gelmediğini ve kendilerininde ankarayı aradıklarını yetiştirmeye çalıştıklarını belirtiler. (En azından geç kaldıklarının farkındalar!!!!)

Önümüzdeki hafta sonuna kadar açıklanacakmış....

Duyrulur..

arkadaşlar biri bizimle dalga geçiyor. haberiniz olsun. anca yarısını okumuşlar yetiştirmeye çalışıyorlarmış. ne kadar mantıklı sizce. bu zamana kadar yarısı okunduğuna göre diğer yarısını sizce ne zaman okurlar bilen varmı? merak ettim valla. >:(

demekki boşuna ne zaman açıklanacak die stress yapmıcaz en başta böle söleselerdi keşke

haftaya haftasonu na kadar açıklamazlar ise zaten hiç açıklamasınlar yani bu nedir yaaaaaaaa