personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar karıştırmayın ben diyecektim bişey buralar gergin olduğunu bildiğim için yazmadım arkadaş direk daldı olaya.

GORGULU ' Alıntı:
sabırsızlıktan eve bile gidemedim. bekliyorum büroda

Evdede net var ama yolum çok uzak. Tam 1 saat yol ve otobüs beklemekde cabası. O yüzden bende büroda bekliyorum.

konuşsana be güzel kardeşim benim şaka ise söyle gerçeksede söyle ama konuş

bence dünkü arkadaş vardı smmm oldum diyen darısı sizin başınıza diyen bence o da yeni smmm oldu ve tepki alınca lafı çevirdi. yani o da sonucunu yeni öğrendi

benim eve 15 dakika ama gelde ayrıl :'(

la fontaine den masallar başladı hadi bakalım nereye kadar gideceğiz

tamam kardeş saolda ne zman açıklayacaklar

sanki seni tanıyomuyuz ismini verecez kim aradı kardeş bahsetsene kaç dersti kaçını verdin

arkadaşım iyi akşamlar sana neyse en azından bir parmak bal çaldın insanların ağzına
ama benim merak ettiğim bugüne kadar yazmayıp ta kazandığını öğrenince üye olup sonrada mesaj yazman biz süpheci insanlarız ne yapalım

aslıcım öldürme bizi tamam sana inanıyoruzzzzz.....ama bize şunu söyle nezamn aleni bişekilde açıklanacak bu sınav??? o tanıdığına bi sor bakalım yada sordur birineeee lütfen sonuçlar elimize ne zaman geçecek...??? maliyette puanlama nasılmış? 40 60 mı yani sen kaç aldın ??? seni tatmin ettimi ??? bi de vergi nasıl tamamen kanun mu istiyor sence ??? değerlendirm bizim için önemli lütfen paylaş gözünü seveyimmmmm

aslımsmmm ' Alıntı:
bende sizlerle aynı işi yapıyorum ve yaşadığınız her sıkıntının aynısını bende yaşadım.sizinle beraber.sizi kandırınca elime ne geçecek ben artık smmm yim sizlerede başarılar diliyorum. p.tesi bu iş biter herkes allaha emanet olsun ben çıkıyorum
madem bizden birisin yaşadığımız sıkıntıları biliyosun niye o zaman bizi şimdi sıkıntıya soktun aklınca iyi bişey mi yaptın.!!! ne öğrendiysen ve bizimle burda paylaşma ihtiyacı duyduysan açıkça anlat...egonu tatmin etmek için dedin ben smmm oldum..olduysan oldun ne mutlu sana ama insanları germe...adam gibi anlat nasıl haber aldığını...

ARKADAŞLAR

Tesmere girin eski sınav sonuç kısmına dönemini 57 yapın ben bugün yaptığımda hep sonuç bulunamadı diyordu şimdide direk eski notlarımı çıkartıyor.

Yani fark var anlatabildim mi