personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

dede 66 ' Alıntı:
ya bu kişi öncekilerle aynı bence çünkü basit üyelik açmak millete makara lazım
yeni olması şüphe uyandırıyor ama tanıdıkla bu iş halloluyor 30000 ytl ye ye ruhsat veriyolar ne olcak.....

arkadaşlar benim şahsi fikrim, cumartesi pazar sonuçlar sisteme girilecek. pazartesi aranacağız ve pazartesi akşam saatlerinde de netten görünür hale gelecek. ama İnşallah daha önce olur.

kasım dönemine giriyorum tc mi girmeden önce internet çubuğundaki 56 yı 57 yapıyorum ve tc mi yazıp enter diyorum ....sonra eski sonucum çıkıo ilk kez kasımda girmiştim sınava.....sonra bidaha deniom 58 yazıom yine gelio 59 yazıom yine geliooo ....siz daha farklı mı yapıonuz acaba ???? yada ben mi anlamadım

rukivverh ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:
ya bu kişi öncekilerle aynı bence çünkü basit üyelik açmak millete makara lazım
yeni olması şüphe uyandırıyor ama tanıdıkla bu iş halloluyor 30000 ytl ye ye ruhsat veriyolar ne olcak.....

arkadaşım bence böyle yaparak mesleği küçültme, ayrıca varsa böyle bi iddia verelim mahkemeye o uğraşsın.. ben emeğimi kimseye yedirme yanlısı değilim.

zeynepyaroglu ' Alıntı:
gülümseee canımmmm benimmmm ben de öyle olmasına inanmak istiyorum fakatttttttttttt tesmerin cvbı belli....ve gün içerisinde kimse aranmadıııııııı...aransaydı muhakkak yayınlanırdı sitedeeee

arkadaşım belki forumdakiler kalmıştır eee nerden bilcez arananları başka:)

arkadaşlar daha önceki normal dönemizi açıp baktığınız için oluyor o teknik bir hata sanırım yeni çözdüm

çesitli söylentiler var ama ispat edemedikten sonra bi önemi de yok neyse biz doğru yoldan alalım da eğrisi onların olsun

aynı şeyi yeni bir sayfa açarak deneyin 56. dönemi hiç sorgulamadan direk 57 yapın sonuç gelmeyecektir. lütfen denermisiniz emin olalım

şöyle yaptım : ilk kasım dönemini seçip 56 yı 57 yapıp tc mi girip enter dedim ....ve sonuçlar geldiii çünkü kasımı seçtiğim için......şimdi ise tekrar girdim kasımı seçtim ama 56 silip 57 yapmadan önce 6 yı silince altta 57 seçeneği geldi onu tıklayıp tc mi girince sonuç bulunamadı dio :( böyle yaparsanız sizde bulamayacaksınız gülümse bi dene sen de

zeynepyaroglu ' Alıntı:
şöyle yaptım : ilk kasım dönemini seçip 56 yı 57 yapıp tc mi girip enter dedim ....ve sonuçlar geldiii çünkü kasımı seçtiğim için......şimdi ise tekrar girdim kasımı seçtim ama 56 silip 57 yapmadan önce 6 yı silince altta 57 seçeneği geldi onu tıklayıp tc mi girince sonuç bulunamadı dio :( böyle yaparsanız sizde bulamayacaksınız gülümse bi dene sen de

boşverdim ben saol cnm

Arkadaşlar ben çıkıyorum. Evden devam edeceğim. Herkese iyi akşamlar.

ben de farkettim onu....hiçbişey yok hiçbi gelişme yok arkadaşlar...sonuçlar komisyondan çıkmamııışşş.....sonuçları da tek tek girmezler siteye cd halindedir yüklerler yoksa o da 2 ay alır mazallahhhh ;D ;D ve tam olarak yükleme bitmeden de kimse 56 yı 57 yaparak sonuç alamaz....kurduğumuz oyun bile tam olarak yüklenmeden işe yaramaz oyun oynayamayız ....onun gbi bişey işte boşa beklemeyelimmmm ......

3658 sayılı kanunda 60 iş günü yazmadığını iyi biliyorum ama kanun yeniden yapılandırılırsa bunun 75 gün olarak düzeltileceğinden eminim.. veya 60 iş günü şeklinde.

bari pazartesi açıklasalar onada razıyım

Biri geldi umutlandırdı ve gitti

rakı pahalı, kafa bulacak adamda çok eleman bizle kafa buldu gitti

Smmm adayının en gıçık olduğu kelimeler ( sırayla )

1-komisyon
2-tesmer
3-altmış (60)
4-telefon
5-yeterlilik

ben artık şu kelimeleri duymak istemiyorum.

tura ' Alıntı:
Smmm adayının en gıçık olduğu kelimeler ( sırayla )

1-komisyon
2-tesmer
3-altmış (60)
4-telefon
5-yeterlilik

ben artık şu kelimeleri duymak istemiyorum.

Tıklamak
Haftaya
Cuma
Gelmedi
İnternetden takip
Bekliyoruz

Dahada uzar bu liste ;D

bu saatden sonra da gelmez.belki bu gece girip yarın yayınlarlar.Ama ben artık siteye bakmaktan bi hal oldum.Da bakmıycam.herkese hayırlı akşamlar....