personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bizimki hatır gönül işi değilki arkadaşlar tesmeri aramış anladığım kadarıyla meslek mensubu olduklarını söyleyip yetkili biriyle görüşceklerini söylemişler ordan birine kimse artık oda söylemiş hikaye bu ne kadar inandırıcı size kalmış. ben belkide inanmak istiyorum ondandır.
aklıma gelseydi aynısı bende yapardım böyle bişey yapan oldumu arkadaşlar sizde.

bariss ' Alıntı:
tesmere gelen sonuclar yarimda gelse sınav sonuclar kisminda yayınlanıyor tam zamanını bilmiyorum ama 1.5 sene ınce olabilir bazı sonuclar cuma aciklandi arkadasim kazanmısdı ben pazartesı ogrendım sayfadan.ana sayfaya koymuyorlar sınav sonucları kısmından acıklanıor tamamlanınca notlar ana sayfadan ılan edılıyor

Orayada bakıyoruz kardeş. Bakmadığımız yer kalmadı:)

GORGULU ' Alıntı:
bizimki hatır gönül işi değilki arkadaşlar tesmeri aramış anladığım kadarıyla meslek mensubu olduklarını söyleyip yetkili biriyle görüşceklerini söylemişler ordan birine kimse artık oda söylemiş hikaye bu ne kadar inandırıcı size kalmış. ben belkide inanmak istiyorum ondandır.
aklıma gelseydi aynısı bende yapardım böyle bişey yapan oldumu arkadaşlar sizde.

Senin böyle bi şakaya kızacağını tahmin ediyorlardır değil mi arkadaşların. Şahsen ben boğarım valla:))

GORGULU ben inanmazdim.arkadaslar oda baskanlarini ariyor onlar bize gelen birsey yok diyor uyelerin uyesi kendileri.

yani 77 sülalesine okurum ikisininden bilirler. >:(

GORGULU ' Alıntı:

hocam yanlış anlaşılma olmasın, seninle alakalı bir ithamda bulunmuyorum. sadece benimki bi öngörü. kamisyon üyesi telefonun öbür ucunda bilgi verebilecek halde iken, birden fazla kişinin sonuçları sınav açıklanmadan tek nefeste öğrenebiliyorken 30 luk kaat 50 lik olur diye iddia ediyorum. benim iddiam bu.

tam olarak inansaydım burda ne işim olurdu arkadaşım. dedikleri mantıklı geliyo o kadar

GORGULU ' Alıntı:
tam olarak inansaydım burda ne işim olurdu arkadaşım. dedikleri mantıklı geliyo o kadar

bekleyip görecez, yani sen görcen :)

gorustum telden sen neden ogrenemedim dedim baska bir arkadasim benim gecitigimi ogrenmis diye bildirdim.oda hikaye yapıyorlar dedi bari notunuda solesinler gibisinden makara yaptii..

yahu arkadaşlar ankarada sınav bilgilendirmede konuşan bi hoca vardı hani vergiden falan bizi yanıltan. o şahıs demedimi kimlerden bize talep geliyor diye sizce olmaması normal olabilirmi? bence oluyordur. hocanın biri ortaöğretim hocasıymışş galiba bilgisayarda çocukların notlarını giriyormuş ama elinde not defteri yok habire 80 90 100 yazıyor diyolardı birileri

GORGULU ' Alıntı:
yahu arkadaşlar ankarada sınav bilgilendirmede konuşan bi hoca vardı hani vergiden falan bizi yanıltan. o şahıs demedimi kimlerden bize talep geliyor diye sizce olmaması normal olabilirmi? bence oluyordur. hocanın biri ortaöğretim hocasıymışş galiba bilgisayarda çocukların notlarını giriyormuş ama elinde not defteri yok habire 80 90 100 yazıyor diyolardı birileri

;D ;D olurmu olur valla

görecez bakalım

arkadaşlar bu arada ba bs 2008 ler gitmiyor bilgisi olan varmı?

arkadalasr bende yorumda bulunmasamda yazılanları takıp edıyorum..biri cıkıyor ben vergden gectım smmm oldum yuksek yerlerde tanıdıklarım var diyor..biri cıkıyor benı aradılar 2 dersten kalmısım dıyor..nasıl bır duzendır,nasıl bir sistemdir? ben akıl sır erdıremedım..lutfen biri bana cıkıp anlatsın..kurbanlık koyunlar gıbı okuyoruz yorumda bulunuyoruz ve de BEKLİYORUZZZZ HALA..

Cevap kağıtlarının notlandırma işleminden sonra, belgeyi hak kazananlar, iller, dersler vb... bazında sınıflandırma işleminin yapılması aşamasında dışarıya bilgi sızması olabilir.

derslerden meslek hukuku veya vergi okunmus oluyor okunan ders sonucları odalara bildiriliyor o derslerin sonuclarini ogreniyorlardir.baska turlu ogrenme imkani yok.

Kadir murat derin bir nefes al ve çalışmaya başlamadıysan şimdi başla derim...Bir gün bile kardır ;)

Lily ' Alıntı:
Kadir murat derin bir nefes al ve çalışmaya başlamadıysan şimdi başla derim...Bir gün bile kardır ;)

katılıyorum. ağa çocuğu değilsen biraz fazla çalışacaksın.