personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sagol arkadaşım ama her halde sizde sahitlik edersiniz değilmi? ha yalanlayabilirler.. herşeyi yapabilirler.. ama adalet hep yerini bulur.

quote author=aslımsmmm link=topic=16233.msg92753#msg92753 date=1212847369]
arkadaşlar ben kimse ile dalga geçmedin. sonuçlar pazartesi açıklanacak. ben notlarım yükseltildi demedim ben öğrendim dedim. kaynak sormayın vetesmere haksızlıkta yapmayın kimseye para ve ya başka şekilde belge veriilmiyor. inanın tek dersi kalanlar ve son hakkı olanlar için herşey yapılıyor. p.tesi tüm emek eden kardeşlerimin smmm olması dileğiyle saygılar hepinize (bu arada bende gece gündüz ders çalışan ve ayrıca işyerinde çalışan bir insanım uykusuz geçen ders çalıştığım gecelerin sayısını unuttum byee herkese
[/quote]

sistem böyle olduğu sürece bu tarz haksızlıklar yaşanması çok normal.Şimdi bu arkadaşımızın bizde ne farkı?Sınav sonucunu erken öğrenmesi bile bir çok kişinin hakkını gasp etmedir.Tanıdığı olan kağıdı okuduğunda sonucunu öğrenir.Eğer yoksa tanıdığınız böyle koyun gibi beklenir.böyle şeyleri duydukça lanet okumamak elde değil.Birde çok normalmiş gibi yazabiliyor.benim tanıdığım var içerde ben öğrendim.Siz de ağlamayın pazartesi siz de öğreneceksiniz.Sanki çok normal...
lutfettiniz...[

ben bir vatandaş, sınava giren bir smmm adayı oalrak hakkımı arıcam.. olur olmaz. ayrı konu.. en azından denedim olmadı derim, veya denedim oldu, bir çok arkadaşımla birlikte kendi hakkımıda savundum derim..

blackmoney ' Alıntı:
sagol arkadaşım ama her halde sizde sahitlik edersiniz değilmi? ha yalanlayabilirler.. herşeyi yapabilirler.. ama adalet hep yerini bulur.
Elbette şahitlik yaparız. Sonuçta ortada yenilen bir hak var.

böyle bir girişimin çok etik olmayacağını düşünüyorum arkadaşlar sonuçta aslı arkadaş gibi hepimizi imkan olsa idi sınav sonucumuza ulaşmaya çalışırdık
aslı arkadaşın yaptığı açıklamaya gelince o da mantıklı zaten düşündüğümüz bir ihtimal yani sonuçta kağıtlar atıyorum 1 ay önce okunmaya başladı ise 1 ay önceden belli olan notlar bile vardı önemli olan bu bilgiye ulaşmaktı bence bu bilgiye de tesmer yada türmob aracılı ile değilde direk komisyo üyesinden ulaşılabilir.
Aslı arkadaşa sormak istediğim böyle bir durumda genel açıklama p.tesi de olmayabilir. bu bilgiye nereden ulaştınız yani p.tesi açıklanacağı bilgisine bunu aydınlatırsanız sevinirim

sonkale ' Alıntı:
böyle bir girişimin çok etik olmayacağını düşünüyorum arkadaşlar sonuçta aslı arkadaş gibi hepimizi imkan olsa idi sınav sonucumuza ulaşmaya çalışırdık
aslı arkadaşın yaptığı açıklamaya gelince o da mantıklı zaten düşündüğümüz bir ihtimal yani sonuçta kağıtlar atıyorum 1 ay önce okunmaya başladı ise 1 ay önceden belli olan notlar bile vardı önemli olan bu bilgiye ulaşmaktı bence bu bilgiye de tesmer yada türmob aracılı ile değilde direk komisyo üyesinden ulaşılabilir.
Aslı arkadaşa sormak istediğim böyle bir durumda genel açıklama p.tesi de olmayabilir. bu bilgiye nereden ulaştınız yani p.tesi açıklanacağı bilgisine bunu aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşım sonuçalrı önceden tanıdıklar öğrenmek çok etik bi durum yani öylemi demek bu.. ben hakkımı savunuyorum, hakkımızı.. bu arada mademki öğrenmiş kaynağını söylemesi ni beklemek bence boşuna olur.. polemik için değil... sadece hakkımızı yiyorlar...

balackmoney sana katılıyorum.Zaten biz bunu böyle sürekli kabullendiğimiz, çok normal karşıladığımız sürece böyle tipler sürekli çıkacak.Bu sınav türkiye genelinde girilen merkezi büyük bir sınav arkadaşlar.okuldaki vizelerle karıştırmayın.Bu sınavlarda böyle şeyler olmaması lazım.Olursa hoş karşılanmaması lazım.

ha bu gün açıklayıverselerdi ya
gene sancılı bi pazar

Öncelikle tanıdığı olan öğrenir diyip,bize yapılan haksızlığı burda dile getiyor,Gergin olan insanları dahada geriyor etik olan bu mudur .. bunları savunmakmıdır Ayrıca Pazartesi günü açıklanması da süpriz değil zaten...

icinar ' Alıntı:
Öncelikle tanıdığı olan öğrenir diyip,bize yapılan haksızlığı burda dile getiyor,Gergin olan insanları dahada geriyor etik olan bu mudur .. bunları savunmakmıdır Ayrıca Pazartesi günü açıklanması da süpriz değil zaten...

teşekkürler arkadaşım.

icinar ' Alıntı:

ağzına sağlık arkadaşım

Burda herkes bişeyler yazıyor çoğunun gerçekle alakası yok...
Herkes inanıyor...Arkadaşlar bilgi almak için bu insanlara sorular sorup
yüceltiyorsunuz onları ..Çıkıp doğru birşey söyleyene tepki gösteriyorsunuz......
Daha dün siz yazdınız yeni üye ilk mesaja cevap vermeyelim diye...

icinar ' Alıntı:
Burda herkes bişeyler yazıyor çoğunun gerçekle alakası yok...
Herkes inanıyor...Arkadaşlar bilgi almak için bu insanlara sorular sorup
yüceltiyorsunuz onları ..Çıkıp doğru birşey söyleyene tepki gösteriyorsunuz......
Daha dün siz yazdınız yeni üye ilk mesaja cevap vermeyelim diye...

Evet ben yazmıştım yeni üye cevap vermeyelim diye.
Ama bu onun haklı olduğunu ortaya koymuyor yada onun dediklerini onaylıyor değilim, ama sizde biliyosunuz ki artık psikolojimiz çok bozuldu ve herşeye inanır duruma geldik.

Demek istediğim şu ki gelip öyle bi yazıyor ki inanıyorum yada inanıyoruz ve sorular soruyoruz bi an "YENİ ÜYE" imajını unutuyorum unutuyoruz.

Arkadaşlar ne oluyoruz bir dakika pc den uzaklaşmıştım nerdeyse idam sehpasına çıkarmışsınız arkadaş siteye ilk geldiğinde nerden, kimden nasıl öğrendin diye hepiniz soruyodunuz Ben yapılan şeyin etik olduğunu söylemedim. Bir arkadaşınız sahip olduğu bilgiyi sizinle paylaşmış ise forumda sizin onu zor duruma sokabilecek şekilde buradan resmi kurumlara taşımanızın etik olmadığını söyledim. Yoksa bu adaletsizliğe en başta ben karşıyım Yapılan yanlış ise bu yanlışı aslı arkadaşımız yapmamıştır Hata ona o bilgiyi verendedir. ayrıca hatalı bir durum varsa bile hataya hatayla karşılık verilmez.

blackmoney ' Alıntı:
Ben buraya bilgi veren arkadaşı suçlamıyprum.. ayrıca kimseyi suçlamıyorum.. sadece böyle bişey varsa hakkımı sonuna kadar savunurum. onu söylemek istedim. :)

sonkale arkadaşım. yukarıdaki yazımı okurmusun?

Ben size yönelik bir yazı yazmadım sn gülümse..Kişisel algılamayın lüften Genelde forumda olan bu.Birşeylere inanmadan,desteklemeden elbette olmaz.Demek istediğim
Sadece biraz daha doğrulara inanmak ve desteklemek..

blackmoney ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
Ben buraya bilgi veren arkadaşı suçlamıyprum.. ayrıca kimseyi suçlamıyorum.. sadece böyle bişey varsa hakkımı sonuna kadar savunurum. onu söylemek istedim. :)

sonkale arkadaşım. yukarıdaki yazımı okurmusun?

okumuştum kardeşim daha önce zaten
genel olarak yazdım ben onu

icinar ' Alıntı:
Ben size yönelik bir yazı yazmadım sn gülümse..Kişisel algılamayın lüften Genelde forumda olan bu.Birşeylere inanmadan,desteklemeden elbette olmaz.Demek istediğim
Sadece biraz daha doğrulara inanmak ve desteklemek..

Anlıyorum bana yönelik yazmadınız ama ben böyle bi uyarı yaptığım için forumda üstüme alınmak istedim. Sadece biraz daha doğrulara inanmak demişsiniz ama bu dediğiniz bu ortamda o kadar zorki. Neden derseniz sınav açıklanmadan yani nete verilmeden bi kaç gün önce GERÇEKTEN öğrenenler olabiliyor bunun DOĞRU sonuçlarını hepimiz daha önceki sınavlarda gördük. O yüzden birileri buraya gelip "ben öğrendim" "açıklandı" "şu gün açıklancak" gibi şeyler söyleyince ister istemez inanıyoruz. Bu aynı şey gibi oldu "Fala inanma falsız da kalma" Yani aklımızın bi ucu bu söylenenlere muhakkak takılıyor.

Allah hepimize sabır versin.

icinar ' Alıntı:

özellikle bu arkadaşa cevaptır