personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Benimde kastım boşverciliği bırakıp, hadi şunu el birliği ile düzeltelim yönünde kendimizi yenilemek.. başarının anahtarı hak yemeden, yedirmeden, alın teriyle ilerlemek. ahbah çavuş ilişikinisi en azından bizim kururmumuzda en aza indirmek hedefim.. şimdilik aday olarak yaron meslek mensubu olarak. yanlış olduğunu düşünen her arkadaşlar konuşabilirim konuyu.eleştrilere her zaman olduğu gibi açığım. teşekkürler.

Ayrıca hak arama konusunda her türlü oluşuma sonuna kadar destek vermeye her zaman hazır biriyim
- Sınavın değerlendirilmesi konusunda
- Test usulü sınava geçme konusunda
- Kanuni sürenin aşılması konusunda
- ve ilk an aklıma gelmeyen diğer konularda,

- Her türlü eyleme
- Her türlü resmi makama müracata
- Cumhurbaşkanlığı makamına kadar başvurmaya
- Her türlü açılacak davaya

ve bunlar için her türlü örgütlenmeye, dernek kurmaya, dava açmaya
herşeye varım arkadaşlar sonuna kadar

bişeyi merak ettim şimdi,komisyondan sınav kağıtları daha gelmedi,yani arkadaş durumu komisyondan öğrenmiş oluyor bu halde,sınav kağıtlarında ad soyad yazan yapıştırılmış yeri komisyonun açmadığını biliyorum ben yanlışmı biliyorum komisyon sadece kağıdı değerlendirip tesmere yolluyor değil mi?o zaman ne oluyorsa tesmerde oluyor yada odalarda oluyor ahhhhhhh ??? ???
neler oluyor ?

murattini ' Alıntı:
bişeyi merak ettim şimdi,komisyondan sınav kağıtları daha gelmedi,yani arkadaş durumu komisyondan öğrenmiş oluyor bu halde,sınav kağıtlarında ad soyad yazan yapıştırılmış yeri komisyonun açmadığını biliyorum ben yanlışmı biliyorum komisyon sadece kağıdı değerlendirip tesmere yolluyor değil mi?o zaman ne oluyorsa tesmerde oluyor yada odalarda oluyor ahhhhhhh ??? ???
neler oluyor ?

Arkadaş kendi kağıdı anlaşılsın diye bi işaret koyuyordur sağına soluna:)) Kırmızı karanfil resmi yapıyordur belki.. kırmızı kalem serbestti değilmi:))

murattini ' Alıntı:
neler oluyor ?

işte bizde hukuki yollardan öğreneceğiz arkadaşım. hakkımızın nasıl yendiğini veya bilgi verenlerin doğru söyleyip söylemediğini. (ama açıkalam yapan arkadaş göre çatır çatır hakkımız yeniyor)

sonkale ' Alıntı:
Ayrıca hak arama konusunda her türlü oluşuma sonuna kadar destek vermeye her zaman hazır biriyim
- Sınavın değerlendirilmesi konusunda
- Test usulü sınava geçme konusunda
- Kanuni sürenin aşılması konusunda
- ve ilk an aklıma gelmeyen diğer konularda,

- Her türlü eyleme
- Her türlü resmi makama müracata
- Cumhurbaşkanlığı makamına kadar başvurmaya
- Her türlü açılacak davaya

ve bunlar için her türlü örgütlenmeye, dernek kurmaya, dava açmaya
herşeye varım arkadaşlar sonuna kadar

teşekkürler sonkale arkadaşım..

ayrıca;
benim lafım kesinlikle komisyona veya tesmere değil..veya ilgili konu ile iligili açıklama yapana arkadaşa.. benim lafım arada bilgi sızdırıp binlerce insanın hakkını yiyene/yiyinelere..

icinar ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
rakı pahalı, kafa bulacak adamda çok eleman bizle kafa buldu gitti

Buda san cevap arkadaşım...Dün benimkinden farklı bişey dememişsin

Arkadaşım ben yine farklı bişey demiyorum,
1- Bu arkadaşın samimiyetinden hala tam emin olmuş değilim. ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşım da vardır eminim (sende dahil)
2- Ben bu arkadaşı savunmuyorum. Sadece gerçekse nasıl öğrendiğini sordum söylediği mantıklı geldi ve p.tesi açıklanacağından nasıl emin olduğunu sordum. ve bizim ona inanabilmemiz için açıklama yapmasını istedim.
3- Senin mesajlarını inceleyip hepsini tersten yorumlayarak kaç tane çelişkili mesaj bulurum diye bir zahmete hiç girmiyorum
4- Dün dündür bugün bügündür :)

sonkale ' Alıntı:
Arkadaşlar ne oluyoruz bir dakika pc den uzaklaşmıştım nerdeyse idam sehpasına çıkarmışsınız arkadaş siteye ilk geldiğinde nerden, kimden nasıl öğrendin diye hepiniz soruyodunuz Ben yapılan şeyin etik olduğunu söylemedim. Bir arkadaşınız sahip olduğu bilgiyi sizinle paylaşmış ise forumda sizin onu zor duruma sokabilecek şekilde buradan resmi kurumlara taşımanızın etik olmadığını söyledim. Yoksa bu adaletsizliğe en başta ben karşıyım Yapılan yanlış ise bu yanlışı aslı arkadaşımız yapmamıştır Hata ona o bilgiyi verendedir. ayrıca hatalı bir durum varsa bile hataya hatayla karşılık verilmez.

1-Yukarıda arkadaş şikayet edilince zor durumda kalır diye belirtmişsiniz.Ben geç öğrenince ,tanıdığım yok diye zor durumda kalmıyormuyum ?
2-Savunmadan kastım budur.
3-Yazılanlara yorum yapmadan önce mesajlara bakmanı tavsiye ederim.Ben bakıyorum sadece size özgü değildir.Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine .benim dünkü yorumumda aynıydı bu günküde.
8)

icinar ' Alıntı:
Kesinlikle atışmak değil :)Biz ona sou cevap diyelim

Atışmak derken ne demek istediğimi anladınız:) Ama soru cevapda güzel diyelim:)

Bu arada p.tesi açıklanırmı sizce:))))))))

Kardeş ben ne demek istediğimi anlatamadım sana. Amacım tartışmak değil kendimi ifade edebilmek Tüm konu ne biliyomusun
Ben dedim ki : Forumda yazılanları alıp resmi makamlara şikayet etmek etik değildir.
Sen dedin ki : Bu etik değilde arkadaşın yaptığımı etik. yoksa bunu savunmak mı etik

olay bu tamam mı

hak haktır arkadaşlar.. iki saat öncede olsa hak, 5 gün önce olsada hak..

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Hakkımızı yiyenlerinde haklarımız boğazına dursun:)

Akşam ki maçta CANIM TÜRKİYE'me yürekten başarılar diliyorum.

gülümse1907 ' Alıntı:
icinar ' Alıntı:
Kesinlikle atışmak değil :)Biz ona sou cevap diyelim

Atışmak derken ne demek istediğimi anladınız:) Ama soru cevapda güzel diyelim:)

Bu arada p.tesi açıklanırmı sizce:))))))))

Ben Pazartesi diye bekliyorum..Tanıdık falan yok baştan söyleyim
Forumdan bir arkadaşdan duydum. ::)

Bende pazartesi olur diye düşünüyorum..icinar dan duydum ;D ;D ;D