personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bence bugün açıklanmayacak cumaya kaldı.

arkadaşlar demeyin öyle yaaaaaaaaaa

yok böyle bişey ya.hem bu adamlar oturup sen mi daha zor sorarsın ben mi daha zor sararım diye bi mantıkla soruları hazırlıyorlar hem de bizi süründürüyolar aylardır yeter ya yeter.insafsızlar

as-ya bugün açıklanmayacak cumaya kaldı demişsin.. SAlıyı çarşambayı perşembeyi bitirmişsin. Ben saat 15-16 arası bekliyorum açıklanacak diye içimde öyle bir his var... Hislerime güvenirim..

ercandream ' Alıntı:
as-ya bugün açıklanmayacak cumaya kaldı demişsin.. SAlıyı çarşambayı perşembeyi bitirmişsin. Ben saat 15-16 arası bekliyorum açıklanacak diye içimde öyle bir his var... Hislerime güvenirim..

açıklansa sabahtan aranmıyomu kazananlar.öğleden sonra aranan olmuşmu önceki sınavlardan hiç.

ercandream ' Alıntı:
inşAllah kardeşim buğün açıklanır

Son iki kez girebilecekler ne yapsın arkadaşım,Kasımdan sonra Yılı dolanlar,giremeyecek olanlar.Onlar mecburlar Temmuzda girmeye,Duyarlı birer birey olmak istiyorsanız.Lütfen sınavın ertelenmesi için staj.'[email protected]'mesaj atalım

işyerindeyim ama her 3-5 dakikada bir tesmer sitesini tıklıyorum.. sonra foruma bakıyorum.. forumda biri arandım diye yazacak diye bekliyorum hayatımda bu kadar çok meraklandığım sabırsızlandığım başka bir zaman dilimi yaşamamıştım..

ASLAN35 ' Alıntı:
ercandream ' Alıntı:

açıklansa sabahtan aranmıyomu kazananlar.öğleden sonra aranan olmuşmu önceki sınavlardan hiç.

Genelde öğleden sonra aranıyor zaten.sabahtan arandığı pek görülmemiş

sınav kağıtlarını okudular.baktılar ortada rezalet bi durum var.ders geçen pek yok.sonra daha toleranslı okumaya karar verip.bir daha mı okumaya karar verdiler acaba sınav kağıtlarını..

deniro ' Alıntı:
sınav kağıtlarını okudular.baktılar ortada rezalet bi durum var.ders geçen pek yok.sonra daha toleranslı okumaya karar verip.bir daha mı okumaya karar verdiler acaba sınav kağıtlarını..
eminim öyledir :P

geçen sefer ymm ve smmm geç açıklandı
bu seferkinde ymm erken smmm.....hala yok... :(

bi arkadaş yazmıştı tesmer kağıtları kaybetmiş yada çaldırmış diye artık bende buna mı inansam diyorum okuyacak bişey yok oyalanıyoruz gibi

hadi bakalım inş.sizin dediğiniz olur da açıklanır.

tesmere güvenim sıfır bu adamların işi nedir ya soruları okumak değil mi

Slm arkadaşlar. Sanırım aranan kimse yok. Bence bugünde açıklanmayacak gibi. Cumaya kalırsa çok kötü olur yaa.

ALEX_06 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:
cok bılmıslık yapan ben mıyım su cumlenle ustunluk taslayan sen mıısın:

barıs iki dakka sus,cok bılmıslık yapma.adam gıbi diyorsun yanı kendinin adam oldugundan suphen yok ama baskasınden suphelısın.

bazı seylerı sınav sonrası mı konusuruz daha once sevıye dusurdugun ınsanlar sonradan arkadasın mı oluyor.
karsındakıne arkadasım dıyorsan o senın ya hıc arkadasın olmamıstır.

Durum tespiti yapmıyorum. dar vakit, şaka bile gerçek oluyor. tek dersi ve son hakkı olan adamı düşün. sen komisyon üyesini titrettim msn den diyorsun adam 71. gün ter döküyor. daha açayim mi daha izahta bulunmama gerek var mı? Sen herkesin adil girdigi bir sınavda herkesin eşit yaşadıgı bir ülkede bakana , milletvekiline komisyon üyesine parmak mesafesi yakın olmakla dalga geçiyosun. Barış , zor durumda olan insanlar var. Biraz anlayış.

Tek dersim ve son hakkım,uzun süredir forumu takip ediyorum,bir sınav bittiğinde karalamıştım birşeyler,birde şimdi yazıyorum.sabırla bekliyorum.

arkadaşlar bi sorum olucak bu aranma konusunda
sadece 7/7 yapanlarımı arıyolar yoksa belgeyi almayı hak kazananlarımı
kasım sınavında 7/5 yapıp kalan 2 dersi martta veririsek aramazlar mı?

yok mu aranan arkadaşlar.galiba cumayı bekliyecez.hiç ses seda olmadığına göre.bi de aklıma şu geliyo.cumada açıklanmayacakmış.yuh.ne yani haftayamı bekliyecez.yürü.

belge almaya hak kazananı arıyorlarmış herhalde oda sana hosgeldin deyip ayak bastıparası alacak ya