A
as_ya
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bence bugün açıklanmayacak cumaya kaldı.
bence bugün açıklanmayacak cumaya kaldı.
ercandream ' Alıntı:as-ya bugün açıklanmayacak cumaya kaldı demişsin.. SAlıyı çarşambayı perşembeyi bitirmişsin. Ben saat 15-16 arası bekliyorum açıklanacak diye içimde öyle bir his var... Hislerime güvenirim..
inşAllah kardeşim buğün açıklanırercandream ' Alıntı:as-ya bugün açıklanmayacak cumaya kaldı demişsin.. SAlıyı çarşambayı perşembeyi bitirmişsin. Ben saat 15-16 arası bekliyorum açıklanacak diye içimde öyle bir his var... Hislerime güvenirim..
ASLAN35 ' Alıntı:ercandream ' Alıntı:as-ya bugün açıklanmayacak cumaya kaldı demişsin.. SAlıyı çarşambayı perşembeyi bitirmişsin. Ben saat 15-16 arası bekliyorum açıklanacak diye içimde öyle bir his var... Hislerime güvenirim..
açıklansa sabahtan aranmıyomu kazananlar.öğleden sonra aranan olmuşmu önceki sınavlardan hiç.
eminim öyledirdeniro ' Alıntı:sınav kağıtlarını okudular.baktılar ortada rezalet bi durum var.ders geçen pek yok.sonra daha toleranslı okumaya karar verip.bir daha mı okumaya karar verdiler acaba sınav kağıtlarını..
ALEX_06 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:cok bılmıslık yapan ben mıyım su cumlenle ustunluk taslayan sen mıısın:
barıs iki dakka sus,cok bılmıslık yapma.adam gıbi diyorsun yanı kendinin adam oldugundan suphen yok ama baskasınden suphelısın.
bazı seylerı sınav sonrası mı konusuruz daha once sevıye dusurdugun ınsanlar sonradan arkadasın mı oluyor.
karsındakıne arkadasım dıyorsan o senın ya hıc arkadasın olmamıstır.
Durum tespiti yapmıyorum. dar vakit, şaka bile gerçek oluyor. tek dersi ve son hakkı olan adamı düşün. sen komisyon üyesini titrettim msn den diyorsun adam 71. gün ter döküyor. daha açayim mi daha izahta bulunmama gerek var mı? Sen herkesin adil girdigi bir sınavda herkesin eşit yaşadıgı bir ülkede bakana , milletvekiline komisyon üyesine parmak mesafesi yakın olmakla dalga geçiyosun. Barış , zor durumda olan insanlar var. Biraz anlayış.