Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

rukivverh ' Alıntı:
nrcn ' Alıntı:
rukiverh

çocukça oyunlar oynayamam

yazdığın mesajları bularak, yarışma gini ... anladın ?!?!
tamam oynamazsan oynama o zaman ver misketlerimi :P

yazdıklarına baktım da, ne kadar ciddi mesajların var ... ben de benim mesajlarımı karıştırdığında .....

nrcn ' Alıntı:
tura ' Alıntı:
nrcn ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
nrcn ' Alıntı:
arkadaşım yazılanları okumuyor musun?

burda stres içindeyiz

sayfa saymalar ... fıkralar ... gülmeler ... ciddiyet bu mudur ? ....

Peki stresi atmak için ne yapalım? Bi önerin varmı? Yasmı tutalım forumd

hayır, devam edelim arkadaşım ... yıldız falan sayalım ... zaten sinirim tepemde ... cılkı çıkmış ...

arkadaş, o zaman ciddi arkadaşların yanına gitsin ne işi var ki burda kendine başka forum bulsun yaaaa
amma ciddiymiş canım

bulurum bulmam kardeşim

ben saçma sapan yazıları okuyorsam

sen de benim yazdıklarımı okuyacaksın

okey?

okumak istemiyorsan okuma seni kim zorluyor ki
Yok arkadaş ben ciddi bi yer aramıyom ki
sen arıyorsun
ne yapalım yani ağlıyalım mı ?

bana söylenen o .....yalan mı diil mi bilemem ben.....özellikle sordum komisyon açıklama yaptı mı bu hafta kesin diye ???? onlarda evet yaptı heran bekliyoruz dedi .....zaten biz de bekliyoruz yapcak bişey yok......isterseniz komisyon yerine puanlarınızı ben vereyim ;D 8) madem yetki onlarda onlara kalmış bişey diycez ve vuslatı bekleyecez...herkese iyi akşamlar bugün geçti artık beklemek beyhude ..Allah hepimize sabır versin ....

evet sabırlar tükenmeye beş kala bir uykusuz gece daha

sana merhaba

bu kadar spekülasyona açık bi meslek daha görmedim.herşeyimiz açık gerçekten.mesleğe girişimiz, mesleki sürecimiz.bizim dışımızda herkes söz sahibi.ee nolcak, mesleğin başındakiler bi kere eziyet çektirio.birlikmiş, odaymış, daha onlar bize sahip çıkmıyor ki, nasıl toplum ve devlet sahip çıksın.onlar bizi itip kakarsa, diğer kurumlar napmasın.bu kadar eziyeti çektikten sonra, mesleğe ne saygım ne de sevgim kaldı doğrusu.sadece artık bu işe girdim ve başaramadı demesinler die mücadele ediorum.resmen soğuttular yani

valla bende görmedimmm böyllleeeeeeeee bişeyyyy yokkkkk

arkadaşlar bu işi biraz daha sürdürürlerse çok iyi fikirler besliyorum bu tesmere

>:( >:( >:(Hannibal Doğuyor >:( >:( >:( >:(

KAPDAN ' Alıntı:
bu kadar spekülasyona açık bi meslek daha görmedim.herşeyimiz açık gerçekten.mesleğe girişimiz, mesleki sürecimiz.bizim dışımızda herkes söz sahibi.ee nolcak, mesleğin başındakiler bi kere eziyet çektirio.birlikmiş, odaymış, daha onlar bize sahip çıkmıyor ki, nasıl toplum ve devlet sahip çıksın.onlar bizi itip kakarsa, diğer kurumlar napmasın.bu kadar eziyeti çektikten sonra, mesleğe ne saygım ne de sevgim kaldı doğrusu.sadece artık bu işe girdim ve başaramadı demesinler die mücadele ediorum.resmen soğuttular yani
valla aşağı yukarı bizde böyleyiz

addict ' Alıntı:
arkadaşlar bu işi biraz daha sürdürürlerse çok iyi fikirler besliyorum bu tesmere

>:( >:( >:(Hannibal Doğuyor >:( >:( >:( >:(
tesmer demiyelim valla adamlar o kadarda kötü değil
esas suçlu KOMİSYON

serengeti ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:
valla aşağı yukarı bizde böyleyiz

arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum belgeyi alınca ki inşaallah alırım

bu mesleği bırakacağım

1. alternatif Kpps sınavına hazırlanacağım sınav zaten test ömürboyu yangel yat

2. alternatif bundan sonra sınav mınav duymak istemiyorum açacağım ufak bi ticarethane nasıl olsa bizim çorbamızda kaynar

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAV YÖNETMELİĞİ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinden

Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 04/10/1997

Yayımlandığı Resmi Gazete No: 23130

Sınavların değerlendirmesi :

Madde 17 - Sınav Komisyonu, bu Yönetmeliğin 16 ncı maddesinde belirtilen notlama yöntemine göre cevap kağıtlarını ve sonucunu notlandırır ve değerlendirir.

Sınav kağıtlarında her sorunun notunun ayrı ayrı verilmesi esastır. Bunların toplamından o konudaki yazılı sınav notu ortaya çıkar.

Sınav komisyonu, adayların her sorudan aldıkları notları ve toplam sınav notunu liste halinde tutanakla tespit eder ve bu tutanaklar sınav evrakı ile birlikte saklanır. Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarında staj sırasındaki tezkiye not ortalaması ayrı bir ders gibi tutanakta gösterilir.

Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

bugünde yattı bizim sınav sonuçları hedef 00:01

keşke muhasebe yapana kadar pazarlama yapsaydım

blackmoney ' Alıntı:

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinden

Madde 17 - Sınav Komisyonu, bu Yönetmeliğin 16 ncı maddesinde belirtilen notlama yöntemine göre cevap kağıtlarını ve sonucunu notlandırır ve değerlendirir.

Sınav kağıtlarında her sorunun notunun ayrı ayrı verilmesi esastır. Bunların toplamından o konudaki yazılı sınav notu ortaya çıkar.

Sınav komisyonu, adayların her sorudan aldıkları notları ve toplam sınav notunu liste halinde tutanakla tespit eder ve bu tutanaklar sınav evrakı ile birlikte saklanır. Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarında staj sırasındaki tezkiye not ortalaması ayrı bir ders gibi tutanakta gösterilir.

Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

Açıklanma tarihi Şu şekilde değişmeli bence.
Husulu beklenen tarihi katiyetle kestirilemeyen ::)tanıdık geldimi

blackmoney ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

Yukarıdaki kanunda ne eksik ki sonuçlar gecikiyor. tabiki 1-2-3 gün gecikme olması normal. bunlar hep olabilri. hepimiz insanız ama gel gör ki 11 gün gecikince ve diğer sınava neredeyse 38 gün kalmışken bilemiyorum. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz ve herkes istediğini alır. Sınav komisyonuna, bizlere ve tesmer üye ve çalışanlarına da Allah sabır versin.

ya komisyon da geç açıklıyo biz olsak hemen ceza yeriz para falan ödettirirler puan kırarlar staj notunu düşürürler...komisyonu yargılayalım.