Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Atg varmı bir gelişme...

Ogün Güneş ' Alıntı:
yunusmurat ' Alıntı:
arkadaşlar bu tüm vergi nin yeni çıkan güncel hali var mı yazarıyla söyleyebilirmisiniz çıkıp kitap alayım bari açıklanacağı yok bu sınavın.

Başbakanlığın sitesinde mevzuat bölümünden ilgili kanunların çıktılarını alabilirsin, genelde en hızlı güncellemeyi onlar yapıyor.

Linki de vereyim , kanun numarasını yazman yeterli.

çok iyi olur linkide verirseniz vergiden bir türlü i,strediğim gişbi not bulamıyorum.

yunusmurat ' Alıntı:
çok iyi olur linkide verirseniz vergiden bir türlü i,strediğim gişbi not bulamıyorum.
"Linkide vereyim" cümlesinin üzerine tıklayın.

HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN
ARKADAŞLAR
TESMER KARAR ALMIŞ
STAJERLERİN PSİKOLOJİSİ BOZULDUĞU İÇİN
BİR PSİKİYATRİ MERKEZİ AÇMAYA KARAR VERMİŞ
BUNUN YANINDA SİNİR HASTALIKLARI BÖLÜMÜDE
OLACAKMIŞ BU MERKEZDE.......................

İSMİNİ ÇOK BEYENECEKSİNİZ """ PSİMER """" PSİKOLOJİK VE SİNİR HASTALIK MERKEZİ"

YANİ ARTIK GEL PSİ,PİSİ DEMEK YETERLİ OLACAK

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tura ' Alıntı:
HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN
ARKADAŞLAR
TESMER KARAR ALMIŞ
STAJERLERİN PSİKOLOJİSİ BOZULDUĞU İÇİN
BİR PSİKİYATRİ MERKEZİ AÇMAYA KARAR VERMİŞ
BUNUN YANINDA SİNİR HASTALIKLARI BÖLÜMÜDE
OLACAKMIŞ BU MERKEZDE.......................

İSMİNİ ÇOK BEYENECEKSİNİZ """ PSİMER """" PSİKOLOJİK VE SİNİR HASTALIK MERKEZİ"

YANİ ARTIK GEL PSİ,PİSİ DEMEK YETERLİ OLACAK

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:)))) Koptum ismine:))) PSİMER:))

herkese meraba bu sınav sonucuna itiraz davası sürecinde bilgi verebilecek olan varmı acaba

arkadaşlar yaratıcı olmaya başladık çok stresten ....

sevengül ' Alıntı:
arkadaşlar yaratıcı olmaya başladık çok stresten ....

Hakkaten benide yavaş yavaş stres bastı... Çok geç kaldı aslında bu stres şimdiye basması lazımdı beni yaa. Gülmücem artık...

ya sayfa açılmıyor. yüklüyorlarmı yoksa

moderetor arkadaşlar dava açma konusunda sizin bilginiz varmı

dede 66 arkadaşım dava açma süresi şu şekilde işliyor öncelikle sizin sorununuzun son derece açık bir biçimde yazılması idari davada oldukça önemli yürütmenin durdurulması taleplidir olmasında fayda var ve mevcut koşullarda bunun yapılması mümkün dava dilekçenizde danıştay kararlarını kullanmanız süreden kazanmanıza sebep olacaktır konuyla ilgili yüksek mahkeme kararları hakimin dosyayı daha kısa zamanda karara bağlamasını sağlar
sınava ilişkin dava türmob a karşı açılamalı dava açacağınız yer eger sadece sonuca itiraz ise bulunduğunuz yerdeki idare mahkemesine yok sınav yönetmeliğine karşı ise danıştaya açılabilir

Sabah tesmeri aradım nezaman açıklıcaksınız falan diye sordum bu hafta açıklarız dediler.Kanuni sureyi aştınız dedim kadın da ya işte sınava giren çok kişi var o yuzden geç açıklanıyor falan dedi ( Kanuni süre de neymiş işimize gelene uyar işimize gelmeyen uymayız,işimize geleni mm yaparız gelmeyeni süründürürüz aynı sizlere yaptıgımız gibi burası türkiye burda patron biziz demicek yaaa!!!) neyse güldüm bende istem dışı niye guluyosunuz falan dedi aglaacak durumumuza gülüyorum napalım başka.Şikayet dilekçesi faklasyın o halde dedi ama ben açıkça burası türkiye kanunu takmayan dilekçeyimi takar dedim kapadım.Üniversite mezunu olmama ragmen korkuyorum açıkçası şikayet etmekten takarlar kafayı die.Zaten geçirmiyorlar şikayet etsek hayatta geçemeyiz.Hukuk devleti olmadıgımız en başından en alt kademesine kadar belli oluyor.Kimse moralini bozma falan filan da demesin moral falan kalmadı eger sizde kaldıysa ne mutlu size.....

bu davanın maliyeti yaklaşık 100 150 arasında bir harca tabi ayrıca yürütmeyi durdurma talepli açarsanız temmuz sınavıda mahkeme kararı ile durdurulur haK kaybına uğramanıza engel olur sınav yönetmeliğinin sınav haklarına ilişkin maddelerini de dilekçenize eklemenizde fayda var çünkü sınavın hep sayı hemde süre ile sınırlı olduğunun bilinmesi halinde davanın sonucu ve süresini belirler bu tip davalar genellikle son derece hızlı şekilde karar bağlanır

ayrıca arkadaş kimse hukuk deevletinde hakkın ı aramazsa bunun yokluğundan yakınamaz ki hukuk devletinde herkesin hukuka uyması beklenmez uymayana karşı hak aranır geçtiğimiz yıllarda hukuk mezunları avukatlık sınavına sokulacaktı ne oldu bnarolar birliğine dava açtılar ve sınavın yapılmasına mahkeme kararı ile engel oldular