Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Tekrar mesaj mı silelim. Başlığımı kitleyelim.

gülümse1907 ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
adap bilmiyosan birinden nasihat alman gerekebilir. 50 kere yazıldı. gülümse isimli arkadaşa kaçıncı ikaz bu. chat odasında bile bu muhabbet yapılmıyor. yeter artık , harbiden yeter. bizim horladıgımız dışladıgımız insanları aratır oldunuz bize ya ... bu kadarmı zor sivilcenizle alakalı muhabbeti burdan yapmamak ? şu düşdüğümüz duruma bakın ha. inanın bu mesajı yazarken bile sıkıldım.

Küfürlü yazdığın iletileri ne çabuk unuttun.

Ben burada susuyorum artık. Lütfen özelime yazın.

kimseye küfür yazmadım. adaba aykırı, küfürlü yazım var ise mod lardan ricam beni gerekli yerlere şikayet etsinler. adam yerine koyuyorum iki satır yazı yazıyorum sana, sivilcelerinle alakalı özelinden özel insanlarla konusursun. kışkırtma insanları.

bu formdan sınavla ilgili bilgi alabilmek için kayıt oldum ama muhabbetleri görünce SMMM olacak kişilerin seviyesinide anladım. sınav komisyonunun neden bizleri "takmadığı" ortaya çıktı.. bravo smmm adayları..!! bari konu başlığı değişsinde yanlış foruma girmeyelim..

ogün bey sizi kesinlikle destekliyorum.bu foruma da birazcık bilgilenelim diye saatlerce gereksiz mesaj okumaktan bıktım.bu tür mesajları ya silin yada arkadaşları uyarın lütfen.arkadaşlarda biraz özen göstersinler lütfen.özelden de yazışabilirler.

başlığı kitlemeyin aranan olursa yazsın haberimiz olur. bence sadece onun için kullanılsın

Ogün Güneş ' Alıntı:
Tekrar mesaj mı silelim. Başlığımı kitleyelim.

Başlığı kilitlemeyelim mümkünse.. Faydalı bilgiye ulaşmak için ayıklama usulu mesaj okuyan sesli azınlık kadar sessiz çoğunluk var. Arkadaşlar msn den falan konuşsun..

Kaç kez uyardık uyarmayla bir yere varamıyoruz ki.
Lütfen herkes eğitim seviyesine, kariyerine, bilgi birikimine yakışır yazılar yazsın. Forumumuzda DİĞER kategorisi altında sınav stresinden bunalanlar diye bir başlık açtım. Lüften orayı da kullanın. Bu başlığın sabit yapılmasındaki amaç, sizlerin bilgiye hızlı ulaşmanız, önceden aynı konuda bir çok başlık açılmakta iken son 3 dönemdir buna izin vermiyorum ki yine sizler bilgiye hızlı kolay ulaşın. Ancak başlığın amacından sapmasının yine sizlere zararı var. Gelişmeleri öğrenmek için bir çok sayfa karşılıklı mesajlaşmaları okumak zorunda kalıyorsunuz. Bundan sonra yine kendiniz için konuya uygun mesajlar yazmaya gayret edin.

Tadında bırakalım ,,haklı olsam bile forumda ispatlamaya çalışmam kime ne ispatlıcam..size de tavsiye ederim arkadaşlar..
karşılıklı münakaşalar olunca dışardan bakıldığında forum bişeye benzemiyo..

arkadaşlar tesmeri veya odayı arayan oldu mu? ben 2 gün önce aradığımda komisyondan gelen sonuçları sisteme aktarmak düşündüğünüz gibi değil yani tek tek girilmiyor gibi bişey dedi yani bütün bilgiyi komisyon giriyor tesmere net ortamından bir aktarım basit bir şekilde teknolojik olark hızlı yapılabiliyor komisyondan çarşamba çıkacağı konusunda duyumu olan bir arkadaş vardı eğer bu gün çıkarsa tesmer de hemen yayınlayabilir ama tesmer bana odalara ulaşınca biz de nete veriyoruz dedi acaba odalara faxla maille mi gönderiyolar kargoyla mı bilen var mı?

Ruhsat almaya hak kazananların sayısı az ise ilgili odaya telefonla yada faxla bilgi veriliyor, sonuçlar ondan sonra gönderiliyor diye biliyorum.

yaa ogün hocam bi araştır abicim
şu sonuçları Allah rızası için ne oldu ya

arkadaşlar tesmerle görüştüm. yarın kesinlikle açıklanacak dediler.

dedim sabah mı akşammı

sabah internetten bakabilirsiniz dendi.

öyleyse dedim bu gün odalar arar doğrumudur.

odalara henüz ulaşmadı odalara yarın ulaşacak dedi

kargoyla mı gönderiyorsunuz yoksa internet ortamındamı deyince kargoyla dedi.

o zaman bugün göndermeniz gerekiyorki odalara yarın ulaşsın dedim.

evet diyince

hemen yapıştırdım lafı o zaman sonuçlar elinizde değil mi...

kadın sustu tabi bir sessizlik...........

kusura bakmayın dedim. ortada çok fazla spekülasyonlar dönüyor sizi biraz zorladım ama 73 gün oldu durum ortada bizi aydınlatmanız gerekiyor diyince,

yarın internetten bakabilirsin dedi tabi kem küm yaparak

dedimki geçen sınav akşam internete verilmişti bugün akşam vberilme ihtimali varmı

olabilir akşam bir bakın dedi.

tekrar ben dedimki odalar bugün arar ozaman

telefon kapandı................................................

telefon yüzüme kapandı.
telefon yüzüme kapandı
telefon yüzüme kapandı
telefon yüzüme kapandı............................................

seyyah100 arkadaşım teşekkürler bu durumda odada tanıdığı olan kişi bir telefonla sonucunu öğrenebilir gözünüz aydın

arkadaşlar size oda yayınları geliyormu hiç..kitap dergi vs aylık üç aylık..
stajerken geliyordu bana staj bitti hiç bir yayın gelmiyor artık..

herkes sinirden ne yapacaüğını şaşırdı.arkadaşlar sakin olalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.....

bugün aranablirmiyiz yani şimdi

seyyah100 süpersin, çok tşk ederiz.yani yüzsüz olmak zorundayız gerçekten.başka türlü yanıt verecekleri yok.ama yüzüne kapatmakta da haklı yani:) platon gibi durmadan önermeler ve çıkarımlarla sonuca ulaşmışın, iyi sabretmiş kadıncağız:)

Odalara ulaştıysa birini aratcam. Seyyah sence ulaşmışmıdır?