Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

aknsbs ' Alıntı:
İşimiz gereği hep tarih ve saatlere göre hareket ediyoruz.bir sene sonra vereceğimiz kurumlar beyannamesinin tarihi ve saati belli örneğin ve bunu yıllardır yapıyoruz beyanlar ssk lar gölge çalışamalar dilekçeler hepsinin son günü ve son saati belli.bu duruma o kadar alışmışız ki şimdi tarih ve saat olmadan bir şeyi beklemek bize çok zor geliyor

Bence başka bir meslek mensubu insanlar aynı şekilde bekletilse bizim kadar azap çekmezler.

bunu şu andaki durumumuzu başka birilerine anlattığım zamanda farkına varıyorum.Açıklarla ne acelen var falan diyorlar sadece muhasebeciler anlıyor

Neyse bunlar zorla bize sabretmeyi öğretecekler.

kesinlikle katılıyorum...

girersin istanbulda

Tekrar İzmire gitseydim baya saçma bişey olucaktı. Teşekkür ederim.

(aylin) ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba; Biraz konu değişicek ama bi soru sormak istiyorum. Stajımı Balıkesirde tamamladım sınavdan önce İstanbula taşındım. Maalesef mart sınavı için İzmire gitmek zorunda kaldım. Temmuzdaki sınava İstanbula girebilirim diye umuyorum. İnşallah yanılmıyorumdur. Teşekkürler

MİLLET SONUÇLARI BEKLİYOOO
SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN YAA

Sakin olun olabilir.Biz artık tecrübeliyiz bu konularda sorabilirler bence ,ne bilsinler bu kadar uzun beklemeyi

Ben de sonuç bekliyorum..

Sonuçta sınavlarla ilgili bi soru arkadaşlar sivilcelerini anlatıyodu biraz önce ben de taşınırsam aklımda olucak bir bilgi bu yararlı bişey yani mart sınavı ile de ilgili temmuzla da ilgili lütfen insanlara izin verin bu sadece size ait bi forum diil ....Sınavla ilgili başka konularda da konuşabiliriz dimi?????

aramıcaklar herhelde bugun kimseyi

Resmen eğitim aldırdılar bize,Beklemeyi,ezilmeyi,Birşey yapamamayı,elin kolun bağlı olmak ne demek olduğunu,torpili,gün saymayı, akşamı, geceyi,sabahlamayı, dostluğu,paylaşmayı, nefreti,küfürü, çaresizliği,En önemlisi KİMSEYİ ACI İÇİNDE BEKLETMEMEYİ

aranan olursa yazsında. ne konuşursak konuşalım hiç önemli değil

gece nöbet var unutmayın bu gece uzun olacak gibi

YAZEE ' Alıntı:
Resmen eğitim aldırdılar bize,Beklemeyi,ezilmeyi,Birşey yapamamayı,elin kolun bağlı olmak ne demek olduğunu,torpili,gün saymayı, akşamı, geceyi,sabahlamayı, dostluğu,paylaşmayı, nefreti,küfürü, çaresizliği,En önemlisi KİMSEYİ ACI İÇİNDE BEKLETMEMEYİ

:'(

Diyelim ki sınav sonuçları açıklandı,kazananlar bundan sonra da mesleki sorunların üstüne sonuna kadar birlik olup gideceklerine dair söz verebilirler mi?eğer birbirimize söz verirzsek geleceğe dönük umutlarımı arttıracaksınız arkadaşlar....

benden söz zaten bunlar seçim zamanı büroları dolaşıyorlar onlara baya bir kelamım olur herhalde tabi dereyi görmedik daha

Ben unutmayacam bugünleri diye söz vermiştim önceki sayfalarda

arkadaşlar bu akşam nete vermezlerde illa yarın açıklayacağız derlerse muhtemelen sabah olmayacaktır

al sana uykusuz bir gece daha

yok yarın gece verselerdi bari nba maçını seyrederdik