blackmoney ' Alıntı:hiç muhaebeyle ilgisi olamyan bi kız ve çok pasif tesmer kurslarına giredek ilk seferde 7 de 7 verdi.. kendisini tebrik ediyorum ama bu mesleğe 1o küsür yılını vermiş biri olarak kağıtlarımızı okuyanları esefle kınıyorum
İMREN ' Alıntı:düzeltme..blackmoney ' Alıntı:hiç muhaebeyle ilgisi olamyan bi kız ve çok pasif tesmer kurslarına giredek ilk seferde 7 de 7 verdi.. kendisini tebrik ediyorum ama bu mesleğe 1o küsür yılını vermiş biri olarak kağıtlarımızı okuyanları esefle kınıyorum
sistemdeki yanlışlardan biride bu zaten.mesleği uzun yıllar icra edip ders çalışmaya vakit bulamayanlar kazanamıyor.ama evde bütün gün ders çalışanlar smmm oluyor bizler sırf vakit yokluğundan maalesef onların buyruğu altına giriyoruz..
tebrik ediyorum. haketmiştinbalance ' Alıntı:arkadaşlar umarım herkes sonuçlar internetten de açıklanınca sevinir.bugün gerçekten çok mutluyum.umarım herke bu mutluluğa en kısa sürede erişir
balance ' Alıntı:arkadaşlar umarım herkes sonuçlar internetten de açıklanınca sevinir.bugün gerçekten çok mutluyum.umarım herke bu mutluluğa en kısa sürede erişir