Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Allah korusun kadir murat ne öbür tarafı...Bende öğrenemedim. Antalya odasına bağlıyım ve onlara henüz bir şey gelmemiş. Bir analizden temmuzu beklemeyiz inşallah...

hiç muhaebeyle ilgisi olamyan bi kız ve çok pasif tesmer kurslarına giredek ilk seferde 7 de 7 verdi.. kendisini tebrik ediyorum ama bu mesleğe 1o küsür yılını vermiş biri olarak kağıtlarımızı okuyanları esefle kınıyorum

bazı insanla çok şanslı oluyorlar
ama bazıları da maalesef çile çekerek bi yerlere gelebılıyorlar

alexs tebriklerrr...de vergiyi anlatsana biraz hangi soruları yapmıştın ......???? nasıldı kaç dersin vardı

blackmoney ' Alıntı:
hiç muhaebeyle ilgisi olamyan bi kız ve çok pasif tesmer kurslarına giredek ilk seferde 7 de 7 verdi.. kendisini tebrik ediyorum ama bu mesleğe 1o küsür yılını vermiş biri olarak kağıtlarımızı okuyanları esefle kınıyorum

sistemdeki yanlışlardan biride bu zaten.mesleği uzun yıllar icra edip ders çalışmaya vakit bulamayanlar evde bütün gün ders çalışarak smmm oluyor bizler sırf vakit yokluğundan maalesef onların buyruğu altına giriyoruz..

İMREN ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
düzeltme..
sistemdeki yanlışlardan biride bu zaten.mesleği uzun yıllar icra edip ders çalışmaya vakit bulamayanlar kazanamıyor.ama evde bütün gün ders çalışanlar smmm oluyor bizler sırf vakit yokluğundan maalesef onların buyruğu altına giriyoruz..

vergi incelemesine çalışıp yoklamayı atlayan biri olarak şuan sinir katsayım patlama seviyelerine geldi. ama sağlık olsun her işte bir hayırvar,kaybeden arkadaşlar hiç üzülmesin canları sağolsun...

yapacak bişey yok...

sağolun arkadaşlar darısı sizlerin başına

şöyle böyle bişeyler karalayan arkadaşım geçmiş vergiden zaten moralide berbattı aynı notlardan çalışmıştık fazla çalışmamıştı zaten son 5 yılın sorularına bakarak girmişti sınava

moralinizi bozmayın oda tarafından aranmadan belge alan tanıdıklarım var

Tesmer de en ufak değişiklik yok...

arkadaşlar umarım herkes sonuçlar internetten de açıklanınca sevinir.bugün gerçekten çok mutluyum.umarım herke bu mutluluğa en kısa sürede erişir

balance ' Alıntı:
arkadaşlar umarım herkes sonuçlar internetten de açıklanınca sevinir.bugün gerçekten çok mutluyum.umarım herke bu mutluluğa en kısa sürede erişir
tebrik ediyorum. haketmiştin

kazanan arkadaşları tebrik ederim
inşallah bizede nasip olur temmuz sınavında
arananların yazdıklarını okuyunca heyecan bastı
gaza geldim çok çalışıcam bir dahaki sınavda bende aranıcam :)

balance ' Alıntı:

Öncelikle tebrik ederim... Ve iyi dileğin içinde teşekkürler...İnşallah dediğin gibi olur ve herkes iyi , mutlu haberler alır.

istanbul da aramalar sonlandı herhalde.. neyse başka bahara bizimkiler