Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

selamlar ..
smmm arkadaşları kutluyorum çok.
denetim ve meslekten notları olan arkadaşlar ..
çok rica etsem yardımcı olabilirler mi...?

arkadaşlar ders notlarını yeni açılan başlıkta paylaşırsanız insanlar daha kolay ulaşır herkese şimdidden teşekkürler

ARKADAŞLAR MALİYET MUHASEBESİNDEN GEÇENLER 1.SORUYU YAPITA KAÇ SONUÇ BULDUKLARINI YAZARLARMI LÜTFEN.

kadiriko ' Alıntı:
smm=500.000
satış karı=250.000

not isteyen arkadaşlar web sitemden aşağıdaki linkten faydaanabilirler.
http://www.kadirozdamar.com/tr/haberler.asp?katID=20
kadriko senin son hakkınmıydı yanlışmı hatırlıyorum.eğer o arkadaşımız sensen adına çok sevindim.ama ben ve arkadaşım sonucu ikimizde 270 000 bulmamıza rağmen ikinci sorudaki sonuçlarımızda yanlış ve aynıydı.ama ben kalmışım canım arkadaşım geçmiş.

kadiriko ' Alıntı:
smm=500.000
satış karı=250.000

Siteniz çok güzel hazırlnamışa benziyor tam inceleyemedim ama bir sorum olacak.bu ders notlarının kaynağı kim.bunu belirtirsen bize biraz daha güven vereceğini düşünüyorum.benim kaynağını merak ettiğim dersler temel hukuk ve denetim.

imrencim;senin o iki dersi vereceğinden eminim fakat ilerisi için bir karamsarlık seziyorum

rukivverh ' Alıntı:
imrencim;senin o iki dersi vereceğinden eminim fakat ilerisi için bir karamsarlık seziyorum
Karamsarlık yok aslında şuan vergide dereceye girmiş bir şirketin muhasebe mdlüğünü yapıyorum.yani ruhsat aslında bana bişey kazandırmayacak.ama asıl karamsarlık mesleğimizin artık tek başına yapılabilir bir meslek olmaktan çıkmış olması....sağlam 1-2 elemanınız yoksa bu meslek insanı mutlu etmiyor tam tersine yıpratıyor.ama buna rağmen mesleğimi seviyorum..ama taşın altına elini koymak....zorr.

[b]İMREN[/b] Demiş ki;' Alıntı:
......
ama asıl karamsarlık mesleğimizin artık tek başına yapılabilir bir meslek olmaktan çıkmış olması....sağlam 1-2 elemanınız yoksa bu meslek insanı mutlu etmiyor tam tersine yıpratıyor
.......

İstanbul Odası da öyle düşünmüş olacak ki Meslek Mensubu Kurumsallaşma Projesi Fizibilite ve Yol Haritası nı hazırlamış, ayrıntılar için tıklayınız.
İncelemekte yarar var.

İMREN ' Alıntı:
kadiriko ' Alıntı:
smm=500.000
satış karı=250.000

Siteniz çok güzel hazırlnamışa benziyor tam inceleyemedim ama bir sorum olacak.bu ders notlarının kaynağı kim.bunu belirtirsen bize biraz daha güven vereceğini düşünüyorum.benim kaynağını merak ettiğim dersler temel hukuk ve denetim.

öncelikle teşekkür ederim,kaynakları internetten sınavlara hazırlanırken indirmiştim,değişik hocaların notların,bazılarında notların kime ait olduğu var bazılarında ise yok,ama notların işinize yarayacağını düşünmekteyim.

maliyet muhasebesi ile ilgili notlarıda sitende yayınlarsan sevinirim.ii çalışmalar.

Arkadaşlar maliyet ile ilgili bol soru-cevaplı
iki kişinin birlikte çıkardığı bir kitap vardı, hangisiydi...

akin94 arkadaşım.mart 2008 sınavına girmişmiydin.forumda pek gözükmüyorsun.kasım maliyet sınavına girdiğini ve teorik kapasiteye göre çözdüğünü hatırlıyorum.sonra neler yaptın?

Ogün Güneş ' Alıntı:
[b]İMREN[/b] Demiş ki;' Alıntı:
......
ama asıl karamsarlık mesleğimizin artık tek başına yapılabilir bir meslek olmaktan çıkmış olması....sağlam 1-2 elemanınız yoksa bu meslek insanı mutlu etmiyor tam tersine yıpratıyor
.......

İstanbul Odası da öyle düşünmüş olacak ki Meslek Mensubu Kurumsallaşma Projesi Fizibilite ve Yol Haritası nı hazırlamış, ayrıntılar için tıklayınız.
İncelemekte yarar var.

günaydın..Ogün Bey inceledim.bilgi için teşekkür ederim.her nekadar üstadlarımızın kurumsallaşma sürecine katılacağına inanmasamda yeni nesil biz smmm adaylarının bu oluşumla daha başarılı,yüksek mesleki standartları gerçekleştirebileceğimize inanıyorum.İstanbul Odasını bu çalışmasından dolayı kutluyorum.

SINAV TÜYOLARI

Siteyi kuranlara teşekkürü bir borç bilirim.Kendi adıma teşekkür ederim.Bir çok konuyu burdan takip ettik ve belgemizi Allahın izniyle almayı başardık.Sınava hazırlanan arkadaşlara tavsiyem elinizden gelen çalışmayı yerine getirin ve annenizin babanızın fakirin fukaranın yetimin duasını almaya çalışın.Onlardan bol bol dua isteyin.Hatta sınavı hayırlısı ile kazanırsam bir yetime fakire ilim yapan talebeye şu nu vereceğim diye adak yapın.Yanlız canınızı acıtacak rakam olsun.Elinizden gelen çalışmayı yaptıktan sonra bunları yaparsanız göreceksiniz ki başaracaksınız.Şimdiden başarılar dilerim.

1517 ' Alıntı:
akin94 arkadaşım.mart 2008 sınavına girmişmiydin.forumda pek gözükmüyorsun.kasım maliyet sınavına girdiğini ve teorik kapasiteye göre çözdüğünü hatırlıyorum.sonra neler yaptın?

İlgin için teşekkür ederim mart sınavında maliyeti verdim ve belgemi aldım.Şu anda aknsbs'yi kullanıyorum

tebrik ediyorun aknsbs.darısı başımıza.ben takıldım kaldım.marta girmeye cesaret edemedim kasım dan sonra.şimdi temmuza hazırlanıyorum .inş.bitiririm.iyi çalışmalar .kolay gelsin.

Bu Konunun Son Kullanma Tarihi Geçmiştir.