Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ortada bir idari yargılama hukuku lafı dönüp duruyor....
eğer vergi sınavı içinse ben bu konuya pek ihtimal vermiyorum...
siz ne dersiniz.... idari yargılamayla verginin bi alakası varmı?

Cevaplar Tesmerin sitesinde açıklanmış arkadaşlar

çetinn ' Alıntı:

Vergide değil zaten.Temel hukukta var idari yargılama hukuku.

yeterlilik ' Alıntı:
çetinn ' Alıntı:

Vergide değil zaten.Temel hukukta var idari yargılama hukuku.

Hukukda ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Kasımda İdari yargılamadan sordu. Martta başka bir konudan sorabilir... Hukukun bütün bölümleri hakkında bilginiz olsun gene ters köşe olmayalaım... ;)

Hasan volkan bey kardeşim heyecanla tüyolarını bekliyoruz. bende ilk defa martta gireceğim martta sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. umuda yolculuk başlıyor.

ben bu sınavda idari yargıdan soru beklemiyorum, geçmişteki klasik sorulardan gelir diye düşünüyorum

FERCEY ' Alıntı:
ben bu sınavda idari yargıdan soru beklemiyorum, geçmişteki klasik sorulardan gelir diye düşünüyorum

Katılıyorum. Bir sürpriz olmazsa geçmiş sınavlarda çıkan sorulardan derleme bir sınav olacağını umuyorum.

Yalnız hukuk bunun dışında. Hukuktan enteresan sorular gelebilir gene... :-\

hasanvolkan ' Alıntı:
hazerfan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
M.Gür ' Alıntı:
bu toplantının ne gibi bi faydası var?

Sınavda çıkabilecek sorular hakkında görüş bildiriliyor. Geçen sınavlarda ciddi anlamda soru tutturuldu. Bence dikkate alınması gereken tavsiyeler var.

Valla İstanbul oda bu konuda tırt. Pek tüyo verdiği söylenemez. Verse bile verdiği tüyoların hiçbirisi tutmuyor. Bu konuda en iyisi Ankara odası. Zaten geçen dönemin bomba tüyolarıda Ankaradan geldi. Ankara odanın bilgilendirme toplantısına katılacak arkadaşlar umarım buraya söylenenleri yazarlar.

Ben Ankara'da yapılan bilgilendirme toplantısına çok büyük bir sorun çıkmazsa gideceğim ve söylenenleri en ince ayrıntısına kadar sizlere aktaracağım.

Hasan volkan kardeşim,kasım sınavı öncesi bilgilendirme toplantısını fazla dikkate almamıştım,ama şimdi çok önemsiyorum az da olsa tahmin edilebiliyor,Eğer bize bu konuda da yardımcı olursan çok seviniriz,2 arkadaşım da son 2 hakkımız kaldı ve stresten artık birşey düşünemez olduk, oyüzden toplantı önem arz ediyor,şimdiden teşekkür ederim emeğin için,ve bizi belgeyi almana rağmen bırakmadığın için, :)

sınava az kaldı ve ben hiç çalışmadım.durum vahim.hepimize şimdiden kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar sınava az bir zaman kaldı.hepinize allahtan kolaylıklar ve zihin açıklığı dliyorum.ve benim elimde çok itinalı hazılarnmış VERGİ nin olmazsa olmazlarını yazdığım bir ders notum var ama ben burda link açmayı falan bilmem.bunu yapacak bir arkadaşımız ban mail adresi yazabilirse ben ona göndereyim ordan hepiniz alın arkadaşlar olurmu.yazdığım notlar genel itibariyle mutlaka tamamıyla bilinmesi gereken şeyler mutlaka 2 soru geliyor.tekrar iyi çalışmalar hepinize