hasanvolkan
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Hepsine kulak kabartacam merak etme.
Hepsine kulak kabartacam merak etme.

hasanvolkan ' Alıntı:Hepsine kulak kabartacam merak etme.![]()
hazerfan ' Alıntı:hasanvolkan ' Alıntı:Hepsine kulak kabartacam merak etme.![]()
Eyvallah
çetinn ' Alıntı:arkadaşlar ortada bir idari yargılama hukuku lafı dönüp duruyor....
eğer vergi sınavı içinse ben bu konuya pek ihtimal vermiyorum...
siz ne dersiniz.... idari yargılamayla verginin bi alakası varmı?
yeterlilik ' Alıntı:çetinn ' Alıntı:arkadaşlar ortada bir idari yargılama hukuku lafı dönüp duruyor....
eğer vergi sınavı içinse ben bu konuya pek ihtimal vermiyorum...
siz ne dersiniz.... idari yargılamayla verginin bi alakası varmı?
Vergide değil zaten.Temel hukukta var idari yargılama hukuku.
FERCEY ' Alıntı:ben bu sınavda idari yargıdan soru beklemiyorum, geçmişteki klasik sorulardan gelir diye düşünüyorum
hasanvolkan ' Alıntı:hazerfan ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:M.Gür ' Alıntı:bu toplantının ne gibi bi faydası var?
Sınavda çıkabilecek sorular hakkında görüş bildiriliyor. Geçen sınavlarda ciddi anlamda soru tutturuldu. Bence dikkate alınması gereken tavsiyeler var.
Valla İstanbul oda bu konuda tırt. Pek tüyo verdiği söylenemez. Verse bile verdiği tüyoların hiçbirisi tutmuyor. Bu konuda en iyisi Ankara odası. Zaten geçen dönemin bomba tüyolarıda Ankaradan geldi. Ankara odanın bilgilendirme toplantısına katılacak arkadaşlar umarım buraya söylenenleri yazarlar.
Ben Ankara'da yapılan bilgilendirme toplantısına çok büyük bir sorun çıkmazsa gideceğim ve söylenenleri en ince ayrıntısına kadar sizlere aktaracağım.