Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
ıhhdide ' Alıntı:odadan aramalar başlamış arkadaşlar arkadaşımı aramışlar istanbul
ıhhdide ' Alıntı:odadan aramalar başlamış arkadaşlar arkadaşımı aramışlar istanbul
ciddi veya şaka. artık dönüş yok.suzan özdemir ' Alıntı:ciddi misin dide şaka mı ya of çıldıracağım
odadaki güvenlikçiyi bile tanımıyorum. kimi arayayım?suzan özdemir ' Alıntı:temenni hangi oda arasana arkadaşım sen geçtin her halde bu süreçten kazandın
ayrıca iki dersim vardı. denetim hukuktemenni ' Alıntı:odadaki güvenlikçiyi bile tanımıyorum. kimi arayayım?suzan özdemir ' Alıntı:temenni hangi oda arasana arkadaşım sen geçtin her halde bu süreçten kazandın
yeni üye olduğun için soru işaretleri oluşuyor ama merak etme sana inanıyoruz. ayrıca tebrik ederiz kazandığın içindide ' Alıntı:arkadaşlar bende açıklanmasını beklerken sınavların böyle birileri ortaya çıkar sallardı bişeyler kaçardı ve ben çıldırırdım ben onlardan değilim arkadaşlarhepsi doğrudur sölediklerimin emin olabilirsiniz...
teşekkür ederim. ama gerçekten böyle. odaya sadece evrak teslimine gittim.suzan özdemir ' Alıntı:ya yapma arkadaşım hiç kimseyle muhabbet te mi etmedin hiç öyle görünmüyon burda yazarken hoş sohbet de bir arkadaşsın ama