suzan özdemir
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
yeterlii hangi oda arkadaşım
yeterlii hangi oda arkadaşım
suzan özdemir ' Alıntı:yeterlii hangi oda arkadaşım
dedikya yemekten sonra diye ;Dsudemira ' Alıntı:temenni öldürdün bizi karartma içimizi.
bu durumun geyiğini yaptık zatenobrivan ' Alıntı:forumda soyadı y ile başlayan başka bir arkadaşı aramışlardı istanbul'dan, önceki sayfalarda vardı. heyecandan dönüm bakamıyorum. soyadı sırasına göre ise kaldık başka bahara..
temenni ' Alıntı:bu durumun geyiğini yaptık zatenobrivan ' Alıntı:forumda soyadı y ile başlayan başka bir arkadaşı aramışlardı istanbul'dan, önceki sayfalarda vardı. heyecandan dönüm bakamıyorum. soyadı sırasına göre ise kaldık başka bahara..
soyadına göre değil arkadaşım. o sm idi. onların farklıdır belki. ümitsizliğe kapılma hemenobrivan ' Alıntı:forumda soyadı y ile başlayan başka bir arkadaşı aramışlardı istanbul'dan, önceki sayfalarda vardı. heyecandan dönüm bakamıyorum. soyadı sırasına göre ise kaldık başka bahara..
bi yukarı bak.sudemira ' Alıntı:tamam sonuç şu: istanbul oldasından soyadı y olan birileri aranmış.
o zaman bu iş bitti y olanlar dışındakilerin aranmayı beklememeleri gerekiyor.
???
Ben şimdi mahkemeye gidip soyadımı değiştircem. Zaten sevmiyodum. Demir di Yemir yaptırcam.sudemira ' Alıntı:tamam sonuç şu: istanbul oldasından soyadı y olan birileri aranmış.
o zaman bu iş bitti y olanlar dışındakilerin aranmayı beklememeleri gerekiyor.
???