mesai arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim. önce forumdaki arkadaşlarım öğrendi.mare_nostrum ' Alıntı:cando ' Alıntı:bu sadece büro arkadaşlarına olan dışarıyı düşünemiyorum bileama önce kendime bi ödül vermem lazım hafta sonu için
![]()
bence de öyle ucuz kurtulmaman lazım ellerinden)
atakan005 ' Alıntı:+1mare_nostrum ' Alıntı:temenni ' Alıntı:cando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile
bu ne hızcando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile![]()
valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz![]()
bu akşam olur herhaldeDENİZ UZUN ' Alıntı:YA İNTERNETE NE ZAMAN VERİLİR ÖĞRENEN VARMI![]()
![]()
![]()
![]()
sanada tebriklerehk ' Alıntı:arkadaşlar bende artık smmm yim istanbul odadan aradılar. tek dersim vergiydi. ve sınırda bekliyordum. çok şükür kurtuldum darısı sizlerin başına
biz büyükşehirler geç açıklanır diye bekliyorduk. küçük şehirlerdeki odalar hiç iplemiyorlar herhaldeuuysall ' Alıntı:aydında da ses yok![]()
ilyaskom ' Alıntı:-1 de öğrenicen galiba recepkezik
ÜZER ' Alıntı:çifte standart.tamam erken açıkladılar teşekkür.ama odalara fax geçmiyorlar.kargo bekleyin diyorlar.ankara,istanbul çatır çatır arıyor.