Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar benim ruhsat da baklavalandı ;D darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına ;)

YA İNTERNETE NE ZAMAN VERİLİR ÖĞRENEN VARMI :o :o :o :o

mare_nostrum ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
bu sadece büro arkadaşlarına olan dışarıyı düşünemiyorum bile :D ama önce kendime bi ödül vermem lazım hafta sonu için ;)

bence de öyle ucuz kurtulmaman lazım ellerinden:))
mesai arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim. önce forumdaki arkadaşlarım öğrendi.

17 den sonra arama beklemiyorum. birkaç kişi hariç başarılı olan herkesi arıyorlar.
bu gün de sisteme girilmezse pazartesi.... cumartesi çalışmıyorlar.
tekrar kazanan tüm arkadaşları kutluyorum. başaramıyan arkadaşlara da geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.

atakan005 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
benimki baklavalandı bile :D
cando ' Alıntı:
benimki baklavalandı bile :D
bu ne hız

valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz
+1 :)

+1 ini gördüm artıyorum *5:))

Aynen öle ilyaskom hafta sonu amasra rakı+balık ;)

arkadaşlar bende artık smmm yim istanbul odadan aradılar. tek dersim vergiydi. ve sınırda bekliyordum. çok şükür kurtuldum darısı sizlerin başına

bence sisteme girilmiştir notlar.. mesai saati bitimde açıklanır internetten en geç yarın öğleden sonra.

ehk ' Alıntı:
arkadaşlar bende artık smmm yim istanbul odadan aradılar. tek dersim vergiydi. ve sınırda bekliyordum. çok şükür kurtuldum darısı sizlerin başına
sanada tebrikler

+5 son cuma battı hala ögrenemedik sonuçları
heralde biz şafagı tamamlayıp ögrenecez :-\

şimdi tesmeri aradın genel merkezi bugün kargoya vereceklermiş. yarın açıklanır diyorlar

çifte standart.tamam erken açıkladılar teşekkür.ama odalara fax geçmiyorlar.kargo bekleyin diyorlar.ankara,istanbul çatır çatır arıyor.

ÜZER ' Alıntı:
çifte standart.tamam erken açıkladılar teşekkür.ama odalara fax geçmiyorlar.kargo bekleyin diyorlar.ankara,istanbul çatır çatır arıyor.

+1