Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

smmm olan bütün arkadaşları tebrik ederim. ben de smmm oldum.
istanbul odasından aradılar. 16:04 te

temenni ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
sınavda güncel konular bilmem ne diye sıkıyorlar.teknolojiden uzak kargo kulanıyorlar.allah tan bir güvercin ayağına bağlayıpta göndermiyorlar.kaç saattir bilmem kaç kişiyi arayıp odaların parasını haberleşmeye ayırana kadar internete sıkıp gönderseler olmazdı sanki.sinir oldum.sinir......
devlet dairesi ya

Şimdi ankara merkez meydanında ateş yakıp dumanla mesaj vereceklermiş. Duman okumanız vardır inşallah

stajeriz ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
sınavda güncel konular bilmem ne diye sıkıyorlar.teknolojiden uzak kargo kulanıyorlar.allah tan bir güvercin ayağına bağlayıpta göndermiyorlar.kaç saattir bilmem kaç kişiyi arayıp odaların parasını haberleşmeye ayırana kadar internete sıkıp gönderseler olmazdı sanki.sinir oldum.sinir......
devlet dairesi ya

Şimdi ankara merkez meydanında ateş yakıp dumanla mesaj vereceklermiş. Duman okumanız vardır inşallah
+1.000.000.000.000.

stajeriz ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
devlet dairesi ya

üç beş kızılderili filmi seyrettik çocukluğumuzda

öfff sıkıldım yaw
nasıl etsekki
sevine miyoruzda sonucu ögrenemeden.
meselenin heyecanıda kalmadı

Ben sınava temmuzda giricem ama inanın şu yazdıklarınız ve şu karmaşayı yaşamak bile korkunç. Benim bile kalbim durdu kim geçti kim kaldı. Sanki telefonum çalacak beni de arayacaklar gibi geliyo :):) Olur olur yani :) Tesmer bu :)

rüyamda ak sakallı dede sonuçlarınız buuuuuuuuuugüüüüüüün açıkalanacak deseydi. hadi len ak sakalından utan derdim ::) ama tesmer bu işte ne yapacağı belli olmuyor ki.

yaa ben bide bugün çok hastaydım forumu takip etmedim. aramaların başladığından hiç haberim yok. tam sürpriz oldu valla. böyle bi heyecan uzun süredir yaşamamıştım

mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
benimki baklavalandı bile :D
cando ' Alıntı:
bu ne hız

valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz

Adresi alalım :)

kutlamalar başladığında irtibata geçeriz:))) of of battım ben battım

Alman usülü yaparız :)

temenni ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar az önce arandım ben de smmm yim artık ...istanbuldan ..ismim h soyismim y ile başlıyor ..az önce ümitlerimizi kaybetmiyelim demiştim ..
tebrikler
arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ediyorum ben de ...inanılmaz bir sevinç...
Allah herkese yaşamayı nasip etsin ...sınavdan geçemeyen arkadaşlara Allah kolaylık versin ve yardımcısı olsun ...

kerem81 ' Alıntı:
Ben sınava temmuzda giricem ama inanın şu yazdıklarınız ve şu karmaşayı yaşamak bile korkunç. Benim bile kalbim durdu kim geçti kim kaldı. Sanki telefonum çalacak beni de arayacaklar gibi geliyo :):) Olur olur yani :) Tesmer bu :)
Bence fazla şaşırma, çünki arayabilirler. Nolur nolmaz. Kesin konuşma.

karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
bu ne hız

valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz

[/quote
olur alman rus farketmez:))

Bozuldumu ne burdanda birşey görün müyor ;D

buyucu_kahin_muska.jpg

mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
cando ' Alıntı:
bu ne hız

[/quote
olur alman rus farketmez:))

eyvahh!! ben hesabı isteyim yavaştan :D:D

recep kezik aranmışmıydın sen

arkadaşlar inanınki çıldırmak elde değil ya ya hiç bir yer aranmayacak yada herkesin birden öğrenme hakkı olacaktı... bir de aramalar sadece ankara- istanbulda yapılmış diğer şehirler angola sanki yada tlf bağlantısı yok ............... bu ne biçin adalet