temenni ' Alıntı:devlet dairesi yaÜZER ' Alıntı:sınavda güncel konular bilmem ne diye sıkıyorlar.teknolojiden uzak kargo kulanıyorlar.allah tan bir güvercin ayağına bağlayıpta göndermiyorlar.kaç saattir bilmem kaç kişiyi arayıp odaların parasını haberleşmeye ayırana kadar internete sıkıp gönderseler olmazdı sanki.sinir oldum.sinir......
+1.000.000.000.000.stajeriz ' Alıntı:temenni ' Alıntı:devlet dairesi yaÜZER ' Alıntı:sınavda güncel konular bilmem ne diye sıkıyorlar.teknolojiden uzak kargo kulanıyorlar.allah tan bir güvercin ayağına bağlayıpta göndermiyorlar.kaç saattir bilmem kaç kişiyi arayıp odaların parasını haberleşmeye ayırana kadar internete sıkıp gönderseler olmazdı sanki.sinir oldum.sinir......
Şimdi ankara merkez meydanında ateş yakıp dumanla mesaj vereceklermiş. Duman okumanız vardır inşallah
üç beş kızılderili filmi seyrettik çocukluğumuzdastajeriz ' Alıntı:temenni ' Alıntı:devlet dairesi yaÜZER ' Alıntı:sınavda güncel konular bilmem ne diye sıkıyorlar.teknolojiden uzak kargo kulanıyorlar.allah tan bir güvercin ayağına bağlayıpta göndermiyorlar.kaç saattir bilmem kaç kişiyi arayıp odaların parasını haberleşmeye ayırana kadar internete sıkıp gönderseler olmazdı sanki.sinir oldum.sinir......
Şimdi ankara merkez meydanında ateş yakıp dumanla mesaj vereceklermiş. Duman okumanız vardır inşallah
**İBRAHİM** ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:temenni ' Alıntı:cando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile
bu ne hızcando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile![]()
valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz
Adresi alalım![]()
kutlamalar başladığında irtibata geçeriz)) of of battım ben battım
arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ediyorum ben de ...inanılmaz bir sevinç...temenni ' Alıntı:tebriklerOUTCRY ' Alıntı:arkadaşlar az önce arandım ben de smmm yim artık ...istanbuldan ..ismim h soyismim y ile başlıyor ..az önce ümitlerimizi kaybetmiyelim demiştim ..
Bence fazla şaşırma, çünki arayabilirler. Nolur nolmaz. Kesin konuşma.kerem81 ' Alıntı:Ben sınava temmuzda giricem ama inanın şu yazdıklarınız ve şu karmaşayı yaşamak bile korkunç. Benim bile kalbim durdu kim geçti kim kaldı. Sanki telefonum çalacak beni de arayacaklar gibi geliyoOlur olur yani
Tesmer bu
![]()
karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:temenni ' Alıntı:cando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile
valla benimki bi yetmişlik şöyle mükellef bir sofra bide hoş bir fasıl eşliğinde olucak sanırım ;D siz iyi kurtulmuşsunuz
Adresi alalım![]()
Alman usülü yaparız
[/quote
olur alman rus farketmez)
karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:
Muhasebeci olduğun besbelli. Küsüratlara takılcaksın illa ki di mi...![]()
mare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:temenni ' Alıntı:cando ' Alıntı:benimki baklavalandı bile
Adresi alalım![]()
Alman usülü yaparız
[/quote
olur alman rus farketmez)
eyvahh!! ben hesabı isteyim yavaştan![]()
recepkezik ' Alıntı:Bozuldumu ne burdanda birşey görün müyor ;D
![]()
[/quote
umarım geçersin recep kardeş
yeterlii ' Alıntı:recep kezik aranmışmıydın sen