Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

recepkezik ' Alıntı:
Bozuldumu ne burdanda birşey görün müyor ;D

buyucu_kahin_muska.jpg

:) ;D ;D ;D ;D

@rk ' Alıntı:
arkadaşlar inanınki çıldırmak elde değil ya ya hiç bir yer aranmayacak yada herkesin birden öğrenme hakkı olacaktı... bir de aramalar sadece ankara- istanbulda yapılmış diğer şehirler angola sanki yada tlf bağlantısı yok ............... bu ne biçin adalet
aynen katılıyorum hatta +1111111111111:))) bence herkesin aynı anda öğrenmeye hakkı var. sonucumu öğrendiğim halde büyük bir haksızlık olduğunu düşünenlerdenim.

nete verselerdi bari. bu stres adamı öldürecek :(

recep kezik odanın suçu yok. biraz önce odaya gittim. enaz bizim kadar heyecanlılar. kargo bekliyorlar. onların elinde bişey yok yani

bugün kargoya verilecekmiş. ankara tesmerin yalancısıyım.

yeterlii ' Alıntı:
recep kezik odanın suçu yok. biraz önce odaya gittim. enaz bizim kadar heyecanlılar. kargo bekliyorlar. onların elinde bişey yok yani

niye bizim kadar heyecanlılar abi:):) ;D ;D ;D ;D

ben onların kargoya ..........

arkadaşlar sakın odanın suçu yok demeyin bence isnatbul veya ankara şehirinde de oda var başka illerde de oda var ve oda aynı oda pasiflik bizim odalardan kaynaklanıyor benceee,,

ankara dan istanbula veya istanbuldan ankaraya gidiyor da mersine niye gelmiyor veya faks çekilemiyor bu kahrolası sonuçlar.yani ankara ve istanbul odaları böylelikle farkmı yaratmış olacaklar.yani ben bir oda başka olsam.böyle bir durumda kıyameti kopartırdım.

**İBRAHİM** ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:

niye bizim kadar heyecanlılar abi:):) ;D ;D ;D ;D
arayanlardan yorulmuşlar. bitsin artık bu eziyet diyorlar
[/quote]

sabır akadaşlar benim için sürpriz oldu. Hiç beklemiyordum mayıs sonu diye düşünüyordum. Anadolu yakasında vergi dairesinden geliyordum. Yolda aradılar. Çok güzel bir duygu.

mesai saati bitti bari nete verselerde ögrensek yaw

nasıl sakin olabilirsinkine öğleden beri yerimizde oturamıyoruz meraktan :(

arkadaşlar ben arandım ama hala heyecanla haberlerinizi bekliyorummmm..inanın stresten midem yanmaya başladı

mide yanması ne kelime biz burada öldük

ben şimdi odayı aradım. kargo gelmemiş. yarına kaldı artık.

sabahtan beri sayfaları tıklaya tıklaya bir oldum. bir sınav sonuçlarından bir sınav işlemleri menüsünden birde alomaliye .... kafaları yiyeceğim

Kazandım kazandım kazandımm. Bursa oda başkanı aradı. 7 de 7.... Çok mutluyum. Darısı çalışan, hakeden herkesin başınaa :)