Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ne yapalım temmeni kardeşim bu saatten sonra kafayı yemektense abuk subuk şeyler yazmak daha mantıklıııı.

Simge ' Alıntı:
teşekkürler yüreğime su serpildi diyebilirim çünkü odanın elinde bir bilgi yok..
bildiğim kadarı ile şu ana kadar istanbul, ankara, bursa ve antalya odalarından aramalar yapılmış yanlış görmediysem yazılanlara göre

kazanaları tebrik ederim. açıklamayan odaların başkanlarına da yazıklar olsun. bu ne biçim iş.
adamların sonuçlardan haberi yok. telefon açıyoruz ondan sonra ankarayı arıyorlar. bugün kargoya verilecek yarın elimize ulaşır diyorlar. istanbul ankara bursa antalya açıkladı diyoruz. bize gelmedi diyorlar. allah benim gibilere sabır versin.

aşağıdaki adres uzantıs dikkatimi çekti. orda "karne" yazıyor.

http://sinav.tesmer.org.tr/karne/index.php

not görüntüleme linkini tıklayınca bu uzantıda açılıyor. yani hepimiz karne bekliyoruz aslında. bu bana lise, ortaokul değilde taaaa o ilk okul günlerimi hatırlattı.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

stajeriz ' Alıntı:
aşağıdaki adres uzantıs dikkatimi çekti. orda "karne" yazıyor.

http://sinav.tesmer.org.tr/karne/index.php

not görüntüleme linkini tıklayınca bu uzantıda açılıyor. yani hepimiz karne bekliyoruz aslında. bu bana lise, ortaokul değilde taaaa o ilk okul günlerimi hatırlattı.

ama karneler hazırlanmamış sadece mezunuyet belli

arkadaşlar bence de bu sınavda geçenlerin sayısı baya fazla sanırım bu dönem sorular kolaydı.

bugün için umudumu yitirmeye başladım. anlaşılan bu gece uyku yok bize :(

arkadaşlar bence de bu sınavda geçenlerin sayısı baya fazla sanırım bu dönem sorular kolaydı.

@rk ' Alıntı:
kardeş sen girmedinmi sınava yada sorulara hiç bakmadnmı..

arkadaşlar saate bakıp ümidinizi yitirmeyin sakın. beni 17:27 itibariyle aradılar, istanbul odadan.
soyadım ç, ama soyadı sırasına göre değil aramalar bildiğiniz gibi. kazanan fazlaymış, o nedenle daha bitmemiş bile :D. kazanan herkesi tebrik diyorum. diğer arkadaşlara da tez elden güzel haberler diliyorum :D

brc ' Alıntı:
arkadaşlar saate bakıp ümidinizi yitirmeyin sakın. beni 17:27 itibariyle aradılar, istanbul odadan.
soyadım ç, ama soyadı sırasına göre değil aramalar bildiğiniz gibi. kazanan fazlaymış, o nedenle daha bitmemiş bile :D. kazanan herkesi tebrik diyorum. diğer arkadaşlara da tez elden güzel haberler diliyorum :D
ümit nasıl yitirilmez ki bizim odanın haberi bile yok. tek beklentimiz net ama bu saatten sonra onuda sanmam

inanmıyorum ilk girişimdi vergi maliyet muallaktaydı az önce benide aradılar smmm oldunuz tebrikler diye inanamadım eminmisiniz dedim adımı tekrarladı evet dediler
yaşasın yaaaaaaaaaa

anlaşılan ders çalışmaya başlamak lazım. :'(

yazanlar hangi il olduğunu yazarsanız daha iyi olur

istanbul hala aranıyor mu?
kaça kadar ararlar acaba konuşan oldu mu?
ben ağlamaya başladım :'( da bi umut olur diye soruyorum......

arkadaşlar bugünden artık umut kestik yarın hafta sonu açıklanır mı acaba?