bildiğim kadarı ile şu ana kadar istanbul, ankara, bursa ve antalya odalarından aramalar yapılmış yanlış görmediysem yazılanlara göreSimge ' Alıntı:teşekkürler yüreğime su serpildi diyebilirim çünkü odanın elinde bir bilgi yok..
;D@rk ' Alıntı:ne yapalım temmeni kardeşim bu saatten sonra kafayı yemektense abuk subuk şeyler yazmak daha mantıklıııı.
stajeriz ' Alıntı:aşağıdaki adres uzantıs dikkatimi çekti. orda "karne" yazıyor.
http://sinav.tesmer.org.tr/karne/index.php
not görüntüleme linkini tıklayınca bu uzantıda açılıyor. yani hepimiz karne bekliyoruz aslında. bu bana lise, ortaokul değilde taaaa o ilk okul günlerimi hatırlattı.
kardeş sen girmedinmi sınava yada sorulara hiç bakmadnmı..@rk ' Alıntı:arkadaşlar bence de bu sınavda geçenlerin sayısı baya fazla sanırım bu dönem sorular kolaydı.
ümit nasıl yitirilmez ki bizim odanın haberi bile yok. tek beklentimiz net ama bu saatten sonra onuda sanmambrc ' Alıntı:arkadaşlar saate bakıp ümidinizi yitirmeyin sakın. beni 17:27 itibariyle aradılar, istanbul odadan.
soyadım ç, ama soyadı sırasına göre değil aramalar bildiğiniz gibi. kazanan fazlaymış, o nedenle daha bitmemiş bile. kazanan herkesi tebrik diyorum. diğer arkadaşlara da tez elden güzel haberler diliyorum
![]()