Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar beni aradılar.. tlf açmadım.. açamadım.. ölece bakakaldım tlf na.. bide nasıl olsa bi daha araralar dedim.... ne güzel şeymiş böle tok stajyer olmak..

sudemira ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
aradılar arkadaşlar smmm yim
ülser olmadın dimi bugün ;D
karnım hala ağrıyor. müthiş bir duygu. ne diyceğimi ve kimlere haber vericeğimi şaşırmış durumdayım ;D
ağzında bakla ıslanmayan bir tanıdığına söyle. o zaten herkese bildirir. sen uğraşma. ;D

bu arada teşekkürler temenni :) çok sağol.
bu süreçte yardım eden, emeği geçen herkese çok teşekkürler....

bu aranma işini kafamda fazla abartmışım...dediler:
-yeterlilik sınavında başarılı olmuşssunuz.
ben de dedim ki :
-teşekkürler.
2003ten beridir tüm uğraşımın neticesi 4 kelimeymiş...
"enteresannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn"

temenni ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
aradılar arkadaşlar smmm yim
ülser olmadın dimi bugün ;D
karnım hala ağrıyor. müthiş bir duygu. ne diyceğimi ve kimlere haber vericeğimi şaşırmış durumdayım ;D
ağzında bakla ıslanmayan bir tanıdığına söyle. o zaten herkese bildirir. sen uğraşma. ;D

inanın onun kim olduğu bile aklıma gelmiyor ;D

cumartesi çalışırlar mı acaba neden kimse cevap vermiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar beni bugün saat 14:50'de ismmmo aradı elhamdülillah smmm olmuşum.Darısı başınıza inşallah. :)

aksiliye bak yarın da vergiden hızlandırılmış kurs başlıyordu,kursağımda kaldı:)

Beni de 13:30'da aradılar. Ben de artık SMMM'yim... :)

Darısı herkesin başına...

beni de aradılar saat 16:00 gibi!!! ;D ;D ;D S.M.M.M oldummm! ;D ;D

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu sınav sonuçlarını nerden öğrendiniz. ben bir türlü ulaşamadım tesmerin sitesine giriyorum sınav sonuçlarıyla ilgili herhangi bir şey göremiyorum...

siyahbeyaz_16 ' Alıntı:
arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu sınav sonuçlarını nerden öğrendiniz. ben bir türlü ulaşamadım tesmerin sitesine giriyorum sınav sonuçlarıyla ilgili herhangi bir şey göremiyorum...

Notlarımı daha öğrenemedim. Oda Başkanı arayıp müjdeyi verdi. :) Sanırım internette yarın yayınlayacaklar(mış).

arkadaşlar hekes mi smmm oldu kalmadı mı kimse burada

evet arkadaşlar ben de smmm oldum. akşam 16. da aradı oda sekreteri. şaka gibiydi inanamadım. aranmayan veya geçmek nasip olmayan arkadaşlara tek tavsiyem sınavlara moralinizi bozup girmemezlik yapmayın. İnanın ummadığınız basit konulardan soru gelebiliyor. ve bu da sizin şansınız oluyor tabi kullanabilirseniz. yani bana bu son sınavda böyle oldu :)

Saat 13:30 da Ankara smmm odası başkanımız sayın polat müjdeli haberi tarafıma tevdi etti, artık bende mali müşavirim. darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

gerçekten de bu bir şaka olmasın ? herhalde bu sınavda büyük bir çoğunluk başarılı oldu . benim tavsiyeyi boşverin . hepimiz smmm yiz :)